Soutěž o Trička, SCORE fansite měsíce

Ve spolupráci s Level77 jsme pro Vás připravili další soutěž. Tentokrát jsou podmínky pro účast v soutěži velice jednoduché...

vložte popis obrázku


Level77 je licencovaný distributor Blizzardu. Společnost prodává originální trička, mikiny, čepice a doplňky, to všechno zaměřené (nejen) na World of Warcraft. Pravidelní zákazníci obchodu mají navíc 10% slevu.

Tato firma nyní ve spolupráci s naším webem WoW.HerniWeb.cz připravila pro všechny fanoušky jednoduchou soutěž. Na rozdání máme dokonce 10 triček! Výherci dostanou možnost si vybrat jakékoli dle vlastního výběru v jejich obchodě.

Jediné, co musíte udělat, je odpovědět na otázku a vyhrát originální tričko!

Otázka:


Aliance nebo Horda? Která strana je lepší a proč? Podejte nejzajímavější vysvětlení a vyhrajte skvělé ceny!

Pravidla Soutěže


  • Vaším úkolem je odpovědět na výše uvedenou otázku, text Vaší odpovědi musí mít maximálně 150 slov.
  • Vaše odpověď nesmí porušovat zákony České republiky a Slovenska, jinak bude okamžitě vyloučena ze soutěže.
  • Každý se může zúčastnit pouze s jednou odpovědí.
  • Zasláním odpovědi do soutěže se uvolujete k jejímu možnému vystavení zde na tomto webu.
  • Soutěže se nesmí zúčastnit redaktoři ani moderátoři webu či fóra.
  • Odpovědi zasílejte na e-mail soutez@wowfan.cz, do předmětu napište SOUTĚŽ TRIKA. Uzávěrka soutěže je 02.07.2010. Vyhlášení proběhne co nejdříve poté.


ČLÁNEK O SOUTĚŽI


WoW.HerniWeb.cz fanstránkou měsíce!



Již podruhé nás SCORE zmínilo ve svém časopisu. Tentokrát nás jmenovali FANWEBem měsíce, což nás samozřejmě velice potěšilo a je to po druhém místě v Clash of the Fansites další velký úspěch v poměrně krátké době. Škoda jen, že nás redaktoři SCORE popisují jako web, který pouze překládá z mmo-championa a nemá žádný vlastní autorský obsah. Zmínka o Clashi nebo alespoň o tom, že jsme oficiální fansite by také nebyla k zahození. I přes to všechno však časopisu SCORE velice děkuji za propagaci a doufám, že nám tento článek přinese co nejvíc nových fanoušků.



Slyšel jsem, že o nás kdysi psali například i v Pevnosti. Našla by se nějaká hodná duše, která by to naskenovala a poslala? Díky!

P.S.: Další zmínky o webu klidně hlaste také :-).

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Mondrogar 22.06.2010 09:46

Thommie
Ten článek ve Score je víc než divnej
Nezbyva mi nez souhlasit. Sice je wow.herniweb fanweb mesice, ale vlastne jen rikaj ze mmochamp je lepsi .... nepochopil jsem

Tommyno 20.06.2010 20:02

ja si napriklad vzdy pred spustenim wowka najprv na 5 sekund pozriem MMO champions, ze co nove sa chysta ale to je tak vsetko. avsak na tejto stranke sa tesim na kazdy novy clanok a aj tu rad stravim cas dlhsim citanim

Adamal 20.06.2010 13:36

Ve SCORE to nejde brát vážně.O WoW třeba ten redaktor moc neví.Kdyby ten redaktor se o WoW zajímal tak jako všichni tady,tak to vypadá úplně jinak.Že MMO.Champion jsou zloději nemůže vědět,tak je považuje za lepší.

Jerryky 20.06.2010 13:18

Ano, zkušený fanoušek WoWka najde lepší informace na anglicky psaných stránkách, protože u nich stačí CTRL+C a CTRL+V k tomu dvě tři věty a mají novinku, což bychom dokázali taky, ale chceme mít všechno v češtině :P

Thommie 20.06.2010 13:09

Ten článek ve Score je víc než divnej

Snake Plisken 19.06.2010 10:12

Wrent
Zatím :P
Nestraš.

Wrent 18.06.2010 23:12

Snake Plisken
Přítelkyně není rodina.
Zatím :P

Snake Plisken 18.06.2010 22:01

Wrent
teoreticky ano
Přítelkyně není rodina.

Wrent 18.06.2010 21:28

Javorovej
no co, oficiálně se přihlásí málo hráčů a tak vyhrávali i redaktoři Lze ukecat bratra, aby se zůčastnil a nebo je embargo i na rodinu redaktorů?
teoreticky ano

DeadUndead 18.06.2010 20:14

MMO-Champion lepší? No, když považuj takřka zloděje za lepší, tak proč ne... damnJinak soutěž. Super, akotár nevím jestli jít na to agresivně, logicky, mírumilovně nebo nějak jinak :-D.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet