SteelSeries World of Warcraft Legendary Edition myš

//pic/uploaded/mmo_legendary
Příslušenstvím k World of Warcraft se věnujeme pravidelně a ani teď vás nemůžeme ochudit o tuto novinku. Jako poslední zmínku o novém hardwareu k WoW nesmím vynechat rewiew SteelSeries World of Warcraft Cataclysm Gaming Mouse od Ellendwaye, které je velice podrobné. Nyní vám představím také myš, jedná se o SteelSeries World of Warcraft Legendary Edition Gaming Mouse.
WoW Legendary Edition 1 WoW Legendary Edition 2
Jak jistě víte, společnost SteelSeries patří k předním výrobcům herních periférií jako jsou klávesnice, myši a sluchátka. Spolupracuje s firmami jako jsou Eletronic Arts či Blizzard. Právě s Blizzardem mají výbornou spolupráci a kromě periférií s logem WoWka nalezneme v jejich portfoliu i ty s logy StarCraftu a Diabla. Bruce Hawver, CEO společnosti SteelSeries řekl v souvislosti s představením nové herní myši toto:
Máme stanovenou neuvěřitelnou spolupráci se společností Blizzard Entertainment a úžasnou World of Warcraft komunitou. Vzali jsme všechny skvělé podněty a připomínky, které jsme obdrželi, spojili je s nejnovější herní technologií a přišli jsme s opravdu unikátně sestavenou MMO myší pro hráče World of Warcraft. (...) Nová Legendary Edition nám umožňuje vyhovět potřebám hráče hledající menší, méně složitou herní myš, která poskytuje stejnou funkčnost jako původní Cataclysm verze.
Z výše uvedeného citátu je patrné, že se nebude jednat o tak špičkovou a nadupanou myš, jako je Cataclysm edice, ale rozhodně se nebude mít za co stydět. Pojďme se podívat na vybrané technické specifikace.
WoW Legendary Edition 3 WoW Legendary Edition 4
  • 16,8 miliónů barev podsvícení se 4 úrovněmi pulsace
  • 3200 DPI
  • 11 programovatelných tlačítek
  • 2m dlouhý kabel
  • Kompatibilita s PC a Mac
WoW Legendary Edition 5 WoW Legendary Edition 6
SteelSeries World of Warcraft Legendary Edition Gaming Mouse bude k dispozici ve vybraných obchodech v září tohoto roku a cena byla předběžně stanovena na €69.99, což je oproti Cataclysm edici rozdíl, jelikož stojí €89.99. Takže kdo nemá tolik peněz, může si ji v přepočtu za 1680 Kč (když počítáme s kurzem 24 Kč za €1, který se teď hodně hýbe nahoru a dolů) v září pořídit! Plánujete si myš pořídit? Co říkáte na cenu? Jak ji vidíte, co se týče kvality, oproti Cataclysm edici? Líbí se vám vzhledově?

Naposledy upravil/a Astra 11.08.2011 v 07:02:34.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Argettar 30.08.2012 07:56

Vyřešeno:A workaround has been discovered to get the mouse working completely in SWTOR. The problem turned out to be that SWTOR runs with admin privileges and so the non-privileged mouse driver does not have permission to feed keystrokes to it. If you open up the folder containing the Steelseries mouse software, there will be three executables (WoWMGUI, WoWMHID, WoWMTray). Right click each one and select properties and in the compatibility tab set them all to run as administrator. Then reboot the computer. When you reboot you will get prompted for permission to run the driver as administrator. Now you can set up a mouse profile for SWTOR using the out-of-game Steeelseries mouse configurator. Set it to disable in-game mode (checkbox) and then you can configure each button with a NO DELAY macro that sends, say, CTRL+SHIFT+1 for the first button, CTRL+SHIFT+2 for the second button and so forth. Then you can simply bind the buttons to functions in the game by just clicking the appropriate button when setting up the key binds.

Argettar 29.08.2012 16:01

Máte někdo zkušenosti s bindováním tlačítek na jiné hře? Konkrétně mě nyní zajímá GUILD WARS2(i když sem to nebyl schopnej nastavit i v jinejch hrách), kde jdou bindovat jen některá tlačítka. Pan google toho moc nenašel jak to rozchodit, tak jen jestli na to nemá někdo ňákou fintu? Díky za každej tip .)

Silenia 13.08.2011 22:44

Jo, asi to bude vážně dobrá investice btw. přeci jenom, někdy je umění zacházení s myší dost rozhodující a s takovou to bude jedna radost!

Ellendway 13.08.2011 20:32

Silenia
Myška je to pěkná, ale z pohledu designu trošku slabší...za stejnou cenu mají na cz e-shopech cataclysm myš, která mi příjde naprosto dokonalá alespoň vím, co nadělím přítelovi pod stromeček a občas si ji půjčím
Tady máš review http://wowfan.tiscali.cz/clanky/wowfancz-review:-steelseries-world-of-warcraft-cataclysm-gaming-mouse/1/

Silenia 13.08.2011 20:25

Myška je to pěkná, ale z pohledu designu trošku slabší...za stejnou cenu mají na cz e-shopech cataclysm myš, která mi příjde naprosto dokonalá alespoň vím, co nadělím přítelovi pod stromeček a občas si ji půjčím

Anstriber 11.08.2011 17:11

Elle dej mu ban a je to stejně tu zbytečne otravuje tebe a pár lidi to že ho uražiš je trochu pravda ale on tebe víc navíc každej někoho trochu uraži

Awake 11.08.2011 14:15

BlackFans
BLizz uz nevi co udelat aby vylakal z lidi penize... radsi nech se soustredi na hru samotnou nez na takovyhle kraviny... proto jim i spousta lidi odeslo a i odejde. HAWK
Upřímně musíš uznat , že to co si napsal je kravina.Blizzard má spoustu her a nesoustředí se jen na wow , pracují i na jiných věcech než je wow a určitě si nemyslím , že to je důvod proč hráči odcházejí :-)A plně stojím za Elleho názorem.

DaveL 11.08.2011 13:47

BlackFans
fňuk fňuk QQ
hates gonna hate

Ellendway 11.08.2011 12:42

BlackFans
TEXT
Kde jsem tě urazil? Nemám snad pravdu, že o jediné co ti šlo bylo rozpoutání flame a naštvat lidi? Nebo snad tě uráží že jsem napsal to, že Blizzard je firma jako každá jiná? Jak jsem napsal o komentář níže. Kdo začal urážet lidi jsi ty.

BlackFans 11.08.2011 12:37

Ellendway
Ano, mají z toho provize a proč? Protože oni jsou firma, která peníze chce. Mimochodem, nevím jestli to víš, ale v dobrých 90% firem mají na určité sektory své zaměstnance. Například na prodej mají lidi, kteří nedělají na hře jako takové, ale to tě asi nezajímá a ani to nechceš vědět. Tebe zajímá jen to, že mají peníze z něčeho, co dělá úplně někdo jiný. Jde ti jen o to, abys tady vyprovokoval co nejvíce lidí a nebo aby ses předvedl jako závistivec, který umí jen kritizovat i když jsi nic nedokázal.
Dalsi urazky Musim se fakt jen pousmat. Ty evidentne slusne a normalne komunikovat neumis. Clovek si myslel ze tyhle komentare aby tady lidi mohli rict svuj nazor. Ne na to aby nejaky zvlastni redaktor tady utocil na lidi a posilal je buchvi kam a zacal je urazet. Aspon vim ze tu nema cenu cokoliv psat a radsi se budu jen bezcilne divat jak tu tlachate o tom jak je vsetko super. Hlavne ciste redaktori mezi sebou a citatele odsunete nekam stranou. Kdysi to tady bylo vic v pohode... vidim vsak s odstupem casu ze to neni to co byvalo. Tak si uzivejte vladcovstvi dokud lidi nezacne stvat to jak se chovaji nekteri z vas co to tu mate nastarost. Muj posledni komentar vic uz si odemne neprectete.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet