Stvoření divokých zemí: Frostfire Ridge

http://i58.tinypic.com/ouzb40
Je nutné se řádně vyzbrojit, pokud jste doufali, že přežijete krutou zimu světa Draenoru. V tomto seriálu budeme hovořit o různých tvorech, se kterými se budete ve hře setkávat. I když sestava není úplná, měl by vám tento pohled udělat představu o tom, co očekávat a jak čelit budoucím výzvám. Zde je pohled na monstra, která najdete ve Frostfire Ridge.

Magnaron

Magnaron

Starověké stvoření roztaveného kamene - Magnaron, je jeden z prvních útvarů Draenoru. Dnes existuje velmi málo těch, kteří komunikují s těmito záhadnými obry a ještě méně těch, kteří alespoň zdánlivě chápou tuto chaotickou motivaci. Mezi rušnými lávovými chrliči lávy ve Frostfire Ridge, bije Magnaron do země a tak si tvar celé hory přizpůsobí k jeho potřebám. Je známo, že Magnaron využívá elementární fůrie, které jsou jen zřídka samy. Přistupujte opatrně!

Ogron

Ogron

Ogrové, Gronn a Magnaron sdílejí společné linie s brutálním Ogronem a demonstrují vazbu mezi divokým Gronnem a jejich menšími a četnějšími dětmi. Přijímají okolí jejich velkým žlutým okem, které pomalu mrká a ještě pomaleji chápe, co se kolem nich děje. Příliš hloupí k neuposlechnutí rozkazů, ale velcí a dost nebezpeční, aby tito neovladatelní Ogři stáli v řadách vůdců z Warlordů celou cestu až k samotnému císaři. Všelijací mistři se snažili tyto Ogry svrhnout tváří k zemi, ale naneštěstí je tu Ogron tyčící se v jejich cestě.

Rylak

Rylak

Všestranní, létající Rylakové jsou přizpůsobeni klimatu po celém Draenoru, ale jejich největší hustota je ve Frostfire Ridge. Zde, u teplých sopečných kamenů vznikají hnízda, zatímco v zasněžené rozloze slouží jako primární lovci pro zuřivé predátory, kteří usilují o jejich maso, oči a nozdry. Jejich tlustá kůže je chrání před přírodními živly, stejně jako od šípů frustrovaných lovců. Dobrodruzi se snaží z dvouhlavého Rylaka vytvořit trofej, která by měla zůstat na pozoru s tesáky... a ti, kdo jej chtějí zkrotit jako nového mounta, by měli zvážit tendenci Iron Hordy, aby svého největšího Rylaka ozbrojili a ten je poté vezl až do samého víru boje!

Frostwolves

Frostwolves

Pouze nejvytrvalejší může přežít nemilosrdné klima Frostfire Ridge a jedni z domorodců jsou robustní Frostwolfové. Frostwolf clan vzal tato zvířata jako symbol a jmenovec jejich kmene. Tak orkové a vlčí spojenci bojují a loví společně jako rozšířená rodina. Průzkumníci ve Frostfire Ridge by měli být opatrní před nedomestikovanými bratranci Frostwolfů, nebezpečnými Garny. Tyto obrovské bestie, dvakrát větší než Azerothský medvěd, jsou identifikováni svými mohutnými čelistmi a tyrkysovo-černou srstí. Dokonce i Frostwolfští orkové mají strach z nepoddajných a divokých Garnů. Tam venku existuje ještě bezpočet dalších nebezpečných tvorů a všichni se těšíme na jejich další dobrodružnou "obří porci" informací. Takže mějte oči otevřené a vaše zbraně ostré! Máte, co je zapotřebí k přežití na Draenoru?

Naposledy upravil/a ZaraCON 23.10.2014 v 17:19:22.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

ZaraCON 05.07.2014 15:02

Muradin
Modely vypadají moc dobře. A moc se mi líbí jak je Draenor opravdu divoký. Těším se na další díl.Jinak jde vidět, že tento typ článků není úplně tvoje parketa, ale to není problém. Taky bych dal jiný název než Stvoření ze Savage Lands: Frostfire Ridge je jasné, že název lokace by se překládat nemusel, ale aspoň to Savages Lands.Díky za překlad.
Tenhle článek byl trošku oříšek + jsem tak nějak neměl moc času. V názvech používám ty pravé, které Blizzard udá, zdá se mi ta čeština potom zajímavější

Muradin 05.07.2014 15:00

Modely vypadají moc dobře. A moc se mi líbí jak je Draenor opravdu divoký. Těším se na další díl.Jinak jde vidět, že tento typ článků není úplně tvoje parketa, ale to není problém. Taky bych dal jiný název než Stvoření ze Savage Lands: Frostfire Ridge je jasné, že název lokace by se překládat nemusel, ale aspoň to Savages Lands.Díky za překlad.

ZaraCON 05.07.2014 13:07

Elestr
už se nemuzu dockat!!!!!!!
A kdo může?

Elestr 05.07.2014 13:03

už se nemuzu dockat!!!!!!!

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet