Tajemná krypta pod Karazhanem a prodej region-exkluzive…

http://media.wowfan.cz/uploaded/Bluepost_test
Dnes vám přináším překlad dvou zajímavých blue postů.

Tajemná krypta pod Karazhanem

Jednomu z hráčů se omylem podařilo propadnout se do krypty pod Karazhanem (kvůli špatnému připojení k internetu), která je velice zajímavě zpracovaná. Nacházejí se v ní až trochu nechutné věci, jako umučení lidé apod. a hráč se tak ptal, proč ve hře tato krypta není a jestli to je právě kvůli násilnostem, které by neumožnily WoWku mít tak nízký rating jako má teď.
Bashiok zdroj

No jasně, na to si vzpomínám! Už jsem odtamtud pěkně dlouho neviděl žádný screenshot. Neznám úplně příběh za touto kryptou, ale pamatuju si, že náš vývojový proces kdysi dávno fungoval tak, že jsme prostě vytvářeli spoustu věcí, které se nakonec nepoužily. Nedokážu si ale představit, že by se to nezveřejnilo kvůli tomu ratingu, protože pokud by to byl obsah, který jsme chtěli použít, pak bychom prostě odstranili hříšníky visící hlavou dolů nebo cokoli, s čím by byl problém, a použili to přesně pro to, pro co jsme chtěli. Je to ale vtipná teorie :). Pravděpodobně jsme si to akorát rozmysleli.

Prodej Tyrael's Charger mounta

V Číně se za peníze začal prodávat Tyrael's Charger, kterého evropští a američtí hráči mohli dostat, když si koupili Annual Pass. Teď si ale někteří hráči z USA stěžují, že by chtěli mít možnost ho teď koupit také.
Bashiok zdroj

Regiony jsou oddělenými ekosystémy a dostupnost itemů mezi regiony není moc významná, protože se vám prostě nestane, abyste viděli toho hráče z Taiwanu na vašem serveru s tou vzácnou věcí, kterou jste vy těžce získali za přihlášení se během nějakého eventu nebo během nějaké časově omezené akce. Myslíme si, že je trochu na nic, když evropský sběratel petů nemůže doufat, že někdy získá Golden Pig peta, který byl dostupný pouze pro Čínu v roce 2007, a stejně tak že nemůžete získat Tyrael's Chargera, protože žijete v jiném regionu, kde funguje jiný business model a Annual Pass by tam nedával smysl. Nechceme podkopávat exkluzivitu těchto mountů nebo petů mezi jejich přáteli, guildami, servery a regiony, ale chceme to udělat tak, aby ve všech regionech byly všechny předměty nějak dostupné. A nejde o stejný typ dostupnosti, jde prostě jen o tu existenci ve všech regionech.

Což vlastně znamená, že my si Tyrael's Charger koupit nemůžeme, ale možná se dočkáme prodeje nějakých exkluzivních věcí pro Čínu, např. zmíněného Golden Pig Coin.

Naposledy upravil/a Astra 28.01.2014 v 14:58:32.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Lukiman 28.01.2014 15:32

Golden Pig je teď jednou z odměn za Recruit a Friend, takže se prodávat určitě nebude.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet