Tento týden v Legion - 40. týden 2017

  Týden    Reset    Patch 7.3   

Středa je ve World of Warcraftu již mnoho týdnů znamením začátku nového týdne. Stejně jako v posledních týdnech, i tento týden je plný zajímavých událostí, které by vám rozhodně neměly ujít. 40. týden letošního roku přináší zvýšení Artifact Knowledge, PvP Brawl, změnu Affixů v Mythic+ dungeonech a mnoho dalšího.

 

Artifact Knowledge – 46. úroveň

Je k dispozici další úroveň Artifact Knowledge, což znamená, že ve hře budete získávat více Artifact Power, kterou můžete vylepšit svou zbraň. Tento týden byl bonus zvýšen na 59 400 000 %, což je o více než 13 milionů procent více než minulý týden.

 

Pokud si nedokážete představit, jak velké bylo zvýšení, můžete si porovnat následující předměty.

 

Argus – world boss

Tento týden se utkáte s Pit Lordem Vilemusem, kterého naleznete v Greater Invasion Point, pokud vstoupíte do portálu v Antoran Wastes. Zabitím bosse můžete získat předměty o 930 item levelu. Použít jde také item #139460, kterým zvýšíte šanci na zisk předmětu.

 

A jaké že předměty můžete získat? Tady je menší ochutnávka:

 

Argus – týdenní úkoly

  • Fuel of a Doomed World – Posbírejte 50 Pristine Argunite z Invasion Pointů, zabíjením vzácných nepřátel nebo vybíráním truhel. Dokončením úkolu získáte 300 Veiled Argunite.
  • Invasion Onslaught – Dokončete tři Invasion Pointy a získáte 200 Veiled Argunite.

 

PvP Brawl – Southshore versus Tarren Mill

Oblíbený PvP Brawl je zpět! Tento týden se společně podíváme do Hillsbrad Foothills. V této zóně se mnoho let bojovalo o nadvládu ve městech Southshore a Tarren Mill. Tento PvP Brawl se poprvé objevil při desátých narozeninách hry.

Pokud Brawl vyhrajete, odnesete si odměnu v podobě 300 Honorů a item #143680?artk=46. Připraven je samozřejmě i týdenní úkol quest #47148, za jehož splnění získáte Brawler's Footlocker.

 

Legion Dungeon Bonus Event

V průběhu tohoto týdne budete moci získat bonusový předmět úplně zdarma díky spell #225787 při zabití posledního bosse jakékoli Legion instance.

 

Nezapomeňte si vyzvednout i týdenní úkol quest #44171. Splněním úkolu získáte item #147520, ve které se mohou skrývat Heroic Tomb of Sargeras předměty.

 

Mythic+ Affixy

  • Sanguine – V momentě, kdy umře jakýkoliv trash, tak po něm zůstane louže, která healuje jejich spojence a hituje nepřátele.
  • Volcanic – Během combatu nepřátelé spawnují ohnivé erupce pod nohama vzdálenějších hráčů.
  • Fortified – Trash má o 20 % víc životů a udílí až o 30 % víc damage.

 

Broken Shore – world boss

Tento týden se podíváte na zoubek bossovi npc #110378. Díky nové opravě z aktualizace 7.3 je rotace bossů opravena a vypadá to, že se budou objevovat vždy v určité rotaci. Pokud jste tedy dychtiví po novém vzhledu vaší zbraně a jste Fury warrior nebo Enhancement shaman, rozhodně neváhejte a skočte bosse zabít.

 

A co vlastně můžete z úkolu quest #43448, který doprovází zabití bosse, získat?

 

Archaeology

Tento týden budete moci získat z úkolu této profese Bind of Account zbraň Spear of Rethu. Pokud tuto zbraň chcete, rozhodně neváhejte a úkol splňte, protože se bude opakovat až za šest měsíců. Splněním osmi úkolů si také odemknete This Side Up.

 

A mnoho dalšího

I tento týden je aktivních několik dalších událostí, u kterých se zabavíte a budete moci získat zajímavé odměny. Více o těchto událostech se dočtete v našem článku.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Enei 04.10.2017 11:00

Zdravim, najdu nekde seznam rotace world bossu? Dekuji

Bellatrix 04.10.2017 12:21

Pokud vím, není veřejně známý. Nebo jsem ho alespoň nenašla. Ale je to celkem logické – pochybuju, že by Blizzard chtěl, aby ta rotace byla známá.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet