Tomb of Sargeras - Mythic - Kil'jaeden umřel pouze jednou!

  Tomb of Sargeras    Method    Progress   

Tomb of Sargeras je na obtížnosti Mythic otevřený již pětadvacet dní a závod o světová umístění stále probíhá. Před šesti dny zabila evropská guild Method posledního bosse a vypadá to, že se od té doby nic nezměnilo. Stále čekáme na uzavření prvních pěti míst světového progressu.

 

No, co vlastně pět míst. Ono by možná stačilo, kdybychom se dočkali třeba i druhého místa. Ano, přesně tak. Method je stále jedinou guildou, která dokázala zabít Kil’jaedena. Na Kil’jaedenovi je momentálně 22 guild, které mohou teoreticky získat druhé místo, ale reálnou šanci na zisk právě druhého místa mají tři guildy – Exorsus, Alpha a Style War.

Díky webu Icy-Veins a Method.gg víme, že obě čínské překročily 900 pokusů, což je za jedenáct dnů progressu neskutečné číslo. A tím to zřejmě nekončí, protože guilda Alpha streamuje a jejich nejlepší pokus skončil na 39 %, přičemž fáze, ve které guilda zemřela, je zcela upřímně šílená. Statistiky třetí guildy, tedy Exorsus, není dostupná, protože guilda počet smrtí nesdílí před tím, než zabije bosse. Můžeme tedy pouze odhadovat, jak na tom guilda je, hlavně poté, co minulý víkend oznámila, že budou upravovat herní čas raidování.

 

A teď trochu z jiného soudku. Method má progress již za sebou, takže může vytvářet nádherné statistiky. Justwait vydal na Twitteru statistiku, jak vypadal progress celé guildy na posledním bossovi, přičemž úsečka Y je čas, který na bossovi strávili, a úsečka X jsou pokusy. Na grafu jde krásně vidět, jak moc byl boss ze začátku těžký a téměř nehratelný.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Akari 23.07.2017 00:52

Doufám, že ten jeho graf sedí víc než ta jeho úvaha o Fallen Avatarovi před jeho killem

Mě celkem děsí ten graf, vypadá to tak, že před nerfem/fixem byla první fáze téměř nedatelná, pak to fixli/nerfli, fáze se už dala uhrát hodně dobře a další fáze byly standartní obtížnosti a čekalo se jen až to zahrajou proper. (Nevíte co je ta ta vodorovná čára uprostřed grafu?)

Nevím co si o tom bossovi mám myslet. Podle Scoa byl Archimonde lepší, podle zpráv byla první fáze téměř nedatelná (takže se asi přinejlpeším dostali někam na začátek druhé fáze) a pak po tom fixu/nerfu ten boss padl poměrně rychle na to kam se předtím dostali. Ale už jen to téměř týden po killu Methodu a stále to nikdo jiný nedal a třetí guilda se dostala nejlépe jen na 40%. Podle mě musel Method použít nějakou speciální strategii, kterou si něco o dost ulehčil a o které nemají ostatní guildy ani tušení.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet