Trah the dragoncaller

Kněz
Tento elf výrustal u chrámu kněží v Darnasusu. Ale jednoho dne si ho všiml jeden kněží a vzal ho do chrámu. Od té doby se učil na velmistra.
Druid
Když dosáhl tohoto stupně šel se učit na druida. Asi v půlce jeho tréningu k němu přiletěl drak jménem Norzdormu. Ten mu vysvětlil že jej trápy věc času už potřebuje nástupce a že on ma poněm převzít místo Strážce času. Trah to nemohl přímout vždyť ani neuměl ovládat čas a Nordormu mu řekl že ho to naučí,ale Trah řekl že ani není drak a utekl z pouště jménem Tanaris. Doma v Darnasusu přemýslel na slovy dračího aspekta. Nevěďel co má dělat,ale nakonec se rozhodl že pude tam kam nemůže nikdo jiný kromě druida a zeleného draka.. do smaragdového snu najít dalšího aspekta zelenou dračici Yseru. Když byl v lese začal nejdříve meditací a když byl dostatečně uvolněný vstoupil do smaragdového snu dračici nebylo těžké najít byla tam kde vždy. Když k ní došel poklekl a pronesl: Paní snů mohla by jste mi odpovědět na jednu otázku. Ano ptej se. Mocný aspekt času mi nabídl jeho místo a ovládání času a já nevím jestli to mám příjmout.Najednou dračice vstala a řekla:ano.A pak se celý smaragdový sen rozpadl a on se probral u Nordorma. Už si nad tím popřemýšlel. Ano. Výborně.
Pán času
A po dlouhých si začal říkat Trah the dragoncaller. Byl výborným žákem Nordorma a ovládl schopnost přivolat draky. Ale s návratem Starých bohů se změnil velý jeho život když nakonec vytáhl do boje proti Starým bohů. Když ale při obraně Mount Hyjalu byla jeho armáda dojednoho zničena a on sám byl zajat Rangarosem. Ale on unikl portálem do smaragdového snu,ale tam byla už rožšířená takzvaná Smaragdová noční můra. Bývalí Satyr Qavius otvíral portál pro Sargerase. Trah proběhl portálem k Sargerasovi a málem se mu podařilo to co se podařilo Magně Aegwynn...zabít Sargerase,ale jeden démon ho zezadu zabil.

Status:Mrtvý
Rasa:Noční elf
Povolání:Kněz,Druid,Aspekt
Kde se nachází:Neznámo

Tato postava je vymyšlená.A doufám že todle bude lepší příběh než můj první Lurius the Deathmaster

Naposledy upravil/a Filip28 15.07.2010 v 16:48:54.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

xsarar 30.07.2010 17:47

Snaha by byla. Ale jak už tu někdo psal. Že by se tohle stalo je hodně nepravděpodobné. Jinak se to rovná spíš článku v novinách nebo slohové práci nějakého školáka (Paní snů mohla by jste mi odpovědět na jednu otázku. Ano ptej se. Mocný aspekt času mi nabídl jeho místo a ovládání času a já nevím jestli to mám příjmout.Najednou dračice vstala a řekla:ano) .

Mam 28.07.2010 14:17

/facepalm

Darkseeker 17.07.2010 16:34

No ten příběh byb yl dobrý, akorát jdeš na všechno moc rychle, třeba (citujiAle jednoho dne si ho všiml jeden kněží a vzal ho do chrámu. Od té doby se učil na velmistra.DruidKdyž dosáhl tohoto stupně šel se učit na druida. Asi v půlce jeho tréningu k němu přiletěl drak jménem Norzdormu. Jaktože si ho všimnul nějáký ten učitel kněží, proč zrovna k němu přiletěl Nozdormu, jak mohl být i druid jakmile dostudoval sv. magii? atp. Prostě imho tomu chybí šťáva.

shaman2008 16.07.2010 19:17

Me se to líbí. Nekdo musí převzat moc po smrti aspekta...

Mikeel 16.07.2010 10:11

Ehm, takže pár drobných faktů. Sargeras je od dob bitvy s Aegwynn někde v Twisting Nether. Darnassus byl postaven až po bitvě na Hyjalu, takže se tohle nikdy stát nemohlo. Navíc, Nozdormu svou sílu němůže předat, protože Dračím aspektům dali svou moc titáni a jen ti ji mohou dát i někomu jinému. Samozřejmě, že Nozdormu pomáhá jeho letka, ale nikdo nemůže převzít jeho místo. A zatím jsem neviděl případ, že by Elf byl jak kněz, tak druid. Druidismus je poměrně náročná disciplína a většina elfů se to učí hodně dlouho. Nejdřív si musíš načíst fakta, abys tu nepsal takový nesmysly...

Blam 16.07.2010 09:54

Po 3 větách s pravopisem rovným školce fakt nemám chuť číst dál, příště si to po sobě aspon trochu zkontroluj ... nebo si řekni mamince ať ti ten pravopis opraví

Suriencz 15.07.2010 22:37

Toto je hodně blbej vtip nebo ještě horší vtip?

Filip28 15.07.2010 16:06

Prosím přidávejte komentáře

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet