Trial of Style 2018

  Trial of Style    micro holiday    event   

Ruku nahoru, kdo z nás nevyužívá transmog? Dříve jsme museli prostě nosit to, co padlo a co bylo pro nás nejlepší. Když ale přišla možnost změnit vzhled gearu, kdo z nás do toho nešel? Někdo vzhled gearu moc neřeší, někdo je do toho naprostý blázen, ať už aby vaše zbroj hezky ladila, nebo váš hrdina, inspirovaný nějakou jinou postavou, vypadal co nejvěrohodněji. Nad lovením transmogu trávíme mnohdy velké množství času a nervů nebo goldů, ale je to spíše pro nás a náš dobrý pocit. A proto Blizzard minulý rok přidal micro holiday s názvem Trial of Style.

 

Blizzard zdroj

Dámy a pánové Hordy a Aliance, je čas přerovnat šatník a připravit se k boji. Trial of Style je zpět a je načase podrobit vaše transmogrifikační schopnosti testu!

 

JSTE ZVÁNI!

Kdy: 5.-9. března

Kde: Scenario pro 6 hráčů, do kterého lzve stoupit od Transmog NPC

Co: Účastníci budou mít dvě minuty na to, aby sestavili transmog sety z jejich kolekce na různá témata ve scenariu. Dva hráči za čas budou vyzváni na molo, aby ukázali svůj výtvor. Zbylí čtyři hráči budou volit, který ze dvou hráčů vypadá lépe.

 

NOVÁ SEZÓNA, NOVÁ MÓDA

Nebyla by to móda, kdybyste nosili jednu a tu samou věc pořád dokola, takže jsme přinesli nové sety do kolekce:

BUĎTE JEŠTĚ VÍCE ÚŽASNÍ!

Za Trial of Style Tokeny můžete získat nejen nové armor vzhledy, ale také je můžete využít k nákupu různých vylepšení. Ty se ukáží jen během vaší přehlídky na mole, ale vydrží vám po celou dobu soutěže.

Nový vendor npc #133164 prodává trička a tabardy uvnitř Trial of Style scenaria, jen pro případ, kdybyste si zapomněli nějaká vzít s sebou.

 

Jakmile celá soutěž skončí, budete odměněni item #147573, item #147574 a item #147575. Žádné strachy, pokud nevyhrajete, vždycky získáte item #147576, která obsahuje Trial of Style Tokeny, které mohou být proměněny za transmog gear v Dalaranu.

 

A ostatní obyvatelé Azerothu, kteří se celé soutěže nebudou účastnit? Mohou eventu využít například v kadeřnictví, které po dobu eventu budou své služby nabízet zadarmo.

Tak co, jste připraveni se pořádně oháknout?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

barrny 07.03.2018 09:25

To jako realy ? V blizzardu asi došly veškeré nápady a tak tyto zhovadilosti implementuji do hry

Šamanpaňské 06.03.2018 16:20

Jako dokáže mě naštvat když vyhraje někdo kdo má na sobě full gladiator set a lidi neví že získat ho je pohoda, ale vypadá na člověku krutě, takže win

LordWidmont 07.03.2018 09:20

Tak to mi prosím musíš vysvětlit... Dělal jsem bonus BG dva měsíce, a získal jsem skoro všechno od gladiatora, ale byla to dřina... Získat combatan to jo, to je lehký, ale gladiator... To mi prosím poraď ať se s tím ne*eru dva měsíce

Martinique301 06.03.2018 14:43

V tomto budem za ineho, ale transmog ma vobec ale VOBEC nebere ani sa nejak nenahanam za tym

Jikonekt 06.03.2018 02:04

Mne to naopak prijde ujety, parkrat sem do toho scenarka vlez a vzdcky vyhraly naky sileny uchylnosti, nikdy ne zadnej pekne sladenej nebo zajimavej transmog... Proste tam vetsnou jde jen o to, aby to co nejvic svitilo a bylo kolem toho co mozna nejvic efektu... Pripadne tak o cca 50% vetsi sanci mate, kdzy tam vlezete jako blood elfka nebo jina oku lahodici samicka , potom se v podstate staci v ramci transmogu svliknout, je jedno jaky je tema zrovna je, a maste podium jisty :_P... coz teda trosku popira celej smyl toho eventu...

Martins911 06.03.2018 08:51

Jo to máš pravdu nejvíc je například když ten transmog je na úplně jiné povolání např. co teď hodně pobíhá dh s transmogem na rogunu

Esperanta 06.03.2018 09:53

Ono jde asi i o to, kdo se ti v tom scenariu sejde. Pokud nějaká děcka a lidi bez vkusu, co milují kýč, tak bohužel vyhraje co nejvíc barviček, světýlek a pološílených kombinací. Zatím jsem to nezkoušela, zkusím dneska, tak uvidím. Minulý rok jsem to kompletně prošvihla.

Jikonekt 06.03.2018 15:38

@Esperanta To určutě ano, ale já tam na "děcka" narazil snad pokaždý :_) Uvidíš sama. Já nehraju za ženský charaktery, tak to tam mám těžký :_) Většinou vyhrává někdo, kdo si na první pohled nedal s transmogem vůbec žádnou práci nebo je oblečenej úplně mimo téma nebo prostě jen svlečenej, nemá to tam moc logiku. Nicméně o nic nejde, ty odměny za to nejsou nic zvláštního a vlastně jdou rychle získat i jen za účast v několika scénárkách, páč určitou odměnu tam bere každej a pokaždý.

Esperanta 06.03.2018 21:10

@Jikonekt Tak teď jsem to zkusila a musím říct, že žádná hrůza. Většinou se mi ti lidi fakt drželi tématu a jen párkrát se stalo, že vyhrála nějaká blbost. Ale jednou jsem vyhrála první místo za tu největší kravinu, co jsem sestavila.

Jikonekt 07.03.2018 16:25

@Esperanta Taky uz se mi konecne poveldo vyhrat... za monka na tema ZEN, v cemz maji tedy monkove vyhodu, pac 80% jejich setu je vlastne tema ZEN :_)

Domimaru 05.03.2018 22:47

Za mě nejlepší event na wowku

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet