Ukončení 11. PvP sezony

http://wowfan.cz//pic/news/wowfan-news
Blizzard zdroj

Bylo rozhodnuto, že ukončení 11. PvP sezony nastane ve středu 29. srpna. Poté se vyhodnotí, kdo obdrží end-of-season odměny. Hráči, kteří cítí, že by mohli dosáhnout na některou z odměn, by se rozhodně měli vyvarovat transferů svých charakterů na jiný realm nebo k jiné frakci, dokud sezona definitivně neskončí. Vyhodnocování a odměňování bude trvat přibližně týden od ukončení sezóny. Na jejím konci budou Conquest Pointy přeměněny v Honor Pointy a může se tedy stát, že přesáhnete Honor cap. Do vydání Mists of Pandaria 25. září bude Honor cap zrušen. Pokud bude vaše postava při vydání MoP vlastnit více jak 4000 Honor Pointů, tak za každý bod navíc obdržíte 35 silverů. Po ukončení sezony budou všechny itemy 11. sezóny stát Honor Pointy (kdy se cena bude rovnat původní Conquest Point hodnotě) s vyjímkou itemů vyžadující rating - ty už nebude možné zakoupit. Následující Arena a Rated Battleground sezóna pro hráče na levlu 90 začne zhruba jeden týden po spuštění Mists of Pandaria. V době mezi sezónami budou Arény a Rated Battlegroundy nedostupné. Matchmaking (MMR), team a personal ratingy budou se začátkem 12. sezóny zresetovány.



Naposledy upravil/a Astra 15.08.2012 v 21:05:34.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

zarazil 16.08.2012 02:19

Jn měsíc si budu trhat vlasy alespoň budu si skládat Premade abych tech honorů měl co nejvíce aspoň bude nejaký cíl a nebudu afkovat před OG. Aspoň budu mít co na práci, když sem během 3 dní udělal 78 druida a další den ho doexpím. Bude to zajímavý, když budou Streamy po vypínaný

Gustafa 14.08.2012 23:52

No, že bych byl zrovna nadšený, že na skoro měsíc vypnou areny to teda nejsem . Mohli je nechat běžet jen 4fun mimo sezony.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet