Uldum - Doplnění

Jakému účelu sloužíš?

Mým cílem je regulovat přístup do komplexu Uldum pro Tvůrce. Umožní vstup do areálu pouze tehdy, když jsou desky správně nastaveny.
Tvůj soubor disků neobsahuje Disk Uldumu, který je hlavní podmínkou pro vstup. Vstup do Uldumu ti umožním pouze pokud budeš mít Disky Uldumu.

Co to jsou Disky Uldumu?

Disky Uldumu byly vytvořeny Tvůrci, které umožňují přístup do areálu Uldum. Tyto disky tvoří a uchovávají specifické údaje týkající se činnosti Tvůrců na tomto místě.
Fyzicky jsou téměř identické s disky,které nyní držíš. Značky na jeho povrchu mají v sobě přímé informace o Uldumu narozdíl od Uldamanu.

Kde jsou Desky Uldumu?

Několik Desek Uldumu bylo vytvořeno přímo pro Tvůrce a pro jejich činnost. Tvůrci mají pod kontrolou všechny řečené disky pro všechny komplexy v Azerothu. Azeroth byl již připraven na navštívení a tehdy budou disky zřejmě vpuštěny do oběhu.

Cože? Jsme "připraveni pro navštívení"? Co to znamená?!

Tvůrci používají návštěvu ve smyslu nové stabilizace světa, kdy nasazené síly, vnější i vnitřní, rozrušují dynamiku hmoty s ní spojené. Podobná taktika však nelze brát na lehkou váhu, když je provedena Tvůrci.
Pro další informace o tomto světě a jeho pravidelných návštěvách, naleznete vhodné úložiště dat, která zahrnují Tvůrce a jejich plánované úvahy.

Takže ... co je uvnitř Uldumu?

Uldum je výzkumné zařízení pro Tvůrce v jejich pokračujícím úsilí o zlepšení biosféry Azerothu. Konkrétní informace o této práci mají jenom osoby, které vlastní Disky Uldumu.
Uložiště dat uvnitř komplexu Uldum byly naprogramovány na řešení konkrétních experimentů: Podívejte se do nich pro podrobné informace.

Vrátím se až budu mít Disky Uldumu...

Naposledy upravil/a Snake Plisken 19.04.2010 v 11:41:57.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Wett 16.04.2010 21:32

Wett
V historii se píše že magie studny začala přitahovat humanoidní bytosti které se začali kolem shromažďovat a zakládat tam města a kolonie a pozděj si začali říkat temní elfové...killer.exe má podle mě pravdu
P.S: Uldum je vlastně něco jako laboratoř, v Cata to bude expící zóna ale mezi Uldum a Ulduarem je rozdíl, Ulduar je vězení

Wett 16.04.2010 21:31

V historii se píše že magie studny začala přitahovat humanoidní bytosti které se začali kolem shromažďovat a zakládat tam města a kolonie a pozděj si začali říkat temní elfové...killer.exe má podle mě pravdu

Melidin 13.03.2010 21:18

Jo to mi příde nejlogičtější... sice sem četl že titáni vytvořili nějákou rasu ale ta se jim nepovedla tak ji vyhubily,potom udělali další rasu: Temné troly ti se jim sice taky nelíbyli ale ty už nechaly tak a potom se znich vyvinuli Kaldorei (night elfové) ale tvoje verze mi příde logičtější

Rreezznniikk 21.02.2010 11:43

to antikiller.exe: titáni dokonce ani troly oni všechno tvořili z kamenů, hlíny, a železa. Vytvořili Eartheny (hlinění a kamenní trpaslíci) pak Stone giants, a mnoho dalšího. Pak když odešli tak Old Gods stvořili tzv. Curse of Flesh (kledba masa) která tyto titánské výtvory přetvořila na bytosti z masa a kostí, aby byli více zranitelní. Z toho vznikli Troggové (takový malý chlupatý) gnomové a trpaslíci a Vrykulové. A od teď pouze spekuluji. Z Troggů se vytvořili trolové, a z těch co byly nejblíže studni věčnosti vznikli NElfové. Z některých Vrykulů pak vznikli lidé.

Whiskym 21.02.2010 08:56

Já tomu nerozumět : Desky nebo Disky ?? jací tvurci ? Blizzard :P

Kriegel 30.01.2010 02:13

Mikes : Titáni Azeroth nestvořili, ale přetvořili, ještě než přišli na azeroth, tak teto planetě vládli staří bohové (C Thun, Yog Saron a další.....), které uvěznily

Wada 17.01.2010 16:18

nesuhlasim s killer.exe night elfovia su najstarsie bytosti na azerothe (okrem drakov) trolovia sa objavili az dlho dlho po nich

Mordecay 15.01.2010 20:01

killer.exe ma pravdu

Smakoun 15.01.2010 19:46

killer.exe: Slyšel jsem, že pocházejí od Elune, ale tvoji verzi jsem ještě neslyšel. pls odkaz

mixRemix 11.01.2010 11:22

hele furt vlastně nevim co je uldum.. tkze je to něco jako laborka titánů::??

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet