Ursoc a Ursol, Aréna Turnaj - nic pro nás

ursoc a ursol Serwak už kdysi dávno napsal pro jiný web článek o medvědích polobozích Ursocovi a Ursolovi a teprve teď se rozhodl dát ho i k nám na web. Jsou to samozřejmě jedni z nejdůležitějších hrdinů První Války, jejichž příběh se už považoval za ukončený, ale nyní se znovu otevírá v zelené krajině Grizzly Hills.

Ursoc Silný a Ursol Moudrý byla medvědí dvojčata a také byli přátelé Prastarých a Nočních Elfů. Mezi kmeny furbolgů byli uctívaní jako bohové. Tito dva medvědi měli kůži zdobenou mnoha různými symboly a ornamenty. Ursol a Ursoc také často navštěvovali vesnice a města Nočních Elfů, zvláště během oslav Měsíce. Ursol rád vyřezával sochy z mrtvých stromů a Ursoc rád vařil různé nápoje. Oba medvědi se rádi učili mnoha věcem od smrtelníků. Medvědí bratři trávili svůj volný čas tak, že vozili malé Noční Elfy a popíjeli s dospělýma.

Včera jsem vás také informoval o dalším ročníku Aréna Turnaje, ale zjistil jsem, že se do něj našinec bohužel nemůže přihlásit, takže podle mě ztrácí smysl abych Vás o něm nějak podrobněji informoval. Pokud máte přece jen zájem, tak mi dejte vědět.

Proč se vlastně nemůžeme přihlásit? Nejsme sami, například ani Portugalci tuto možnost nemají. Jeden Portugalec si dokonce stěžoval na ofi fóru a dostalo se mu této odpovědi:

Udělali bychom turnaj a další podobné věci dostupným pro všechny, pokud by to bylo možné, ale bohužel nemůžeme, dokud má každá země různé zákony anřízení, které nedovolují toto uskutečnit.

viz. tento odkaz

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet