Vyhlášení Diablo 3 beta soutěže

http://media.wowfan.cz/diablo/diablo3_beta_soutez
Poslední dobou bývá zvykem, že se lidem naše soutěže nelíbí a vždy si najdou důvod, proč nás ponižovat a urážet. Dnešek tomu byl krásným příkladem. Byli jsme napadeni, že celá soutěž je zmanipulovaná, že jsme klíče prodávali a že jsme si namastili kapsy na puberťácích, kteří si zaplatili Patrona Webu. Tímto těmto lidem děkujeme a doufáme, že je uvidíme i u dalších soutěží, při kterých opět rádi uvidíme vlnu spamu, nadávek, ponižování jiných lidí a jejich inteligenci. Z důvodu bezpečnosti nemůžeme uveřejnit jména ani e-maily zúčastněných. Hned vysvětlím proč. Většina výherců má shodné Battle.net účty s e-maily registrovanými zde na webu. Je zcela přirozené zveřejňovat výsledky u soutěží o knihu, o figurky nebo jiné ceny. Tato soutěž je poměrně jiná a bohužel jsem se zavázal k neprozrazení citlivých informací soutěžících, resp. výherců. Kdo by nevěřil mým slovům, může si přečíst článek o soutěži znovu. Pokud se sám výherce bude chtít pochlubit, nebude mu nikdo bránit. Co můžu zveřejnit, je číslo, kolik vůbec přišlo e-mailů. Za necelé tři dny přišlo více než tři tisíce e-mailů. Z 15 tisíc registrovaných uživatelů se za tři dny stalo 16 tisíc uživatelů a návštěvnost se zvedla o 100%. Tímto chci poděkovat všem zúčastněným a gratuluji výhercům za celý WoWfan.cz tým. P.S.: Plánujeme další soutěž, která bude podplacená, zkorumpovaná a pěkně hnusná, takže se máte na co těšit.

Naposledy upravil/a Astra 11.03.2012 v 11:58:09.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Gappo 12.03.2012 11:52

Anstriber
tak tomu se opravdu směju vy si važně myslíte že muže jim někdo hacknout acc? pokud člověka nemá heslo 123 tak proč by ste nemohly...
to ty jsi spíš hodně naivní, je naprosto dobře, že to nezveřejňují.

Gappo 12.03.2012 11:49

Muma
je tu někdo kdo to vyhrál??
já myslím, že každej kdo vyhrál už paří .. nemá čas ti tu odepisovat

Muma 12.03.2012 10:27

je tu někdo kdo to vyhrál??

milion 12.03.2012 07:47

Děkuji wowfan, že mi umožnili soutěžit o beta d3 klíče. Jsem rád, že soutěže tohodle typu pořádáte. Škoda jen, že jsem nevyhrál...

Endy 11.03.2012 23:24

Hoši já vám jenom prostě gratuluju k dobře a hlavně profesionálně odvedené práci... Kritice je dobrá, když je oprávněná, ale teď je mi jasné, že není..

Wrent 11.03.2012 18:24

Anstriber
tak tomu se opravdu směju vy si važně myslíte že muže jim někdo hacknout acc? pokud člověka nemá heslo 123 tak proč by ste nemohly...
tohle tu už bylo, když se rozdávali klíče ke Cata... uvedli jsme maily a dokonce všem výhercům přišel na mail link s phishingovou stránkou. To už byl problém.

Anstriber 11.03.2012 18:18

Z důvodu bezpečnosti nemůžeme uveřejnit jména ani e-maily zúčastněných. Hned vysvětlím proč. Většina výherců má shodné Battle.net účty s e-maily registrovanými zde na webu.
tak tomu se opravdu směju vy si važně myslíte že muže jim někdo hacknout acc? pokud člověka nemá heslo 123 tak proč by ste nemohly...

Bartyx 11.03.2012 09:55

Patroni našeho webu za těch pár korun, které nám pošlou získají mnoho výhod a jakmile se jako web dostanem k exkluzivním věcem (ať už se jedná třeba o beta klíče), Patroni jsou první, kdo je mají šanci získat. Nejedná se o soutěže, prostě jim ty klíče dáme, pokud jsou. O svoje Patrony se staráme a rozhodně to není tak, že by si člověk platil pouze za jinou barvu jména na fóru.

Jozin 10.03.2012 20:13

Ellendway, preco nenapises ako to naozaj bolo? To ze sutaz bola zmanipulovana tvrdili mozno nejake nestastne decka. Jedine co ti bolo vycitane je to ze sa beta kluce (nie tych 75 co bolo v sutazi) vyuzili na prilakanie sponzorov webu. Takze ludia nepodoporovali web lebo sa im paci ale proste chceli ziskat pristup k bete - predaj BK zabaleny v obale.

Javorovej 10.03.2012 17:05

Je škoda, že se někteří lidé dokázali takto odvděčit, že náš web pro vás pořádá soutěže. Měl jsem už kdysi v plánu, že bych daroval své Game Card webu, aby z toho udělal soutěž (když už nehraju), ale vždy se našlo několik lidí, kteří mě utvrdili v to, že i když do toho Elle vkládá svůj volný čas a nervy, tak se mu a webu prostě nadává ... škoda.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet