Vyhlášení Diablo 3 beta soutěže

http://media.wowfan.cz/diablo/diablo3_beta_soutez
Poslední dobou bývá zvykem, že se lidem naše soutěže nelíbí a vždy si najdou důvod, proč nás ponižovat a urážet. Dnešek tomu byl krásným příkladem. Byli jsme napadeni, že celá soutěž je zmanipulovaná, že jsme klíče prodávali a že jsme si namastili kapsy na puberťácích, kteří si zaplatili Patrona Webu. Tímto těmto lidem děkujeme a doufáme, že je uvidíme i u dalších soutěží, při kterých opět rádi uvidíme vlnu spamu, nadávek, ponižování jiných lidí a jejich inteligenci. Z důvodu bezpečnosti nemůžeme uveřejnit jména ani e-maily zúčastněných. Hned vysvětlím proč. Většina výherců má shodné Battle.net účty s e-maily registrovanými zde na webu. Je zcela přirozené zveřejňovat výsledky u soutěží o knihu, o figurky nebo jiné ceny. Tato soutěž je poměrně jiná a bohužel jsem se zavázal k neprozrazení citlivých informací soutěžících, resp. výherců. Kdo by nevěřil mým slovům, může si přečíst článek o soutěži znovu. Pokud se sám výherce bude chtít pochlubit, nebude mu nikdo bránit. Co můžu zveřejnit, je číslo, kolik vůbec přišlo e-mailů. Za necelé tři dny přišlo více než tři tisíce e-mailů. Z 15 tisíc registrovaných uživatelů se za tři dny stalo 16 tisíc uživatelů a návštěvnost se zvedla o 100%. Tímto chci poděkovat všem zúčastněným a gratuluji výhercům za celý WoWfan.cz tým. P.S.: Plánujeme další soutěž, která bude podplacená, zkorumpovaná a pěkně hnusná, takže se máte na co těšit.

Naposledy upravil/a Astra 11.03.2012 v 11:58:09.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

KiroNet 10.03.2012 11:42

Kittim
Já pořád nemám info na mailu, že jsem vyhrál. Proč? :-DDD
si nevyhral?

Kittim 10.03.2012 11:15

Já pořád nemám info na mailu, že jsem vyhrál. Proč? :-DDD

Geoffrey 10.03.2012 10:25

Redstar
Jak poznám jestli jsem něco vyhrál ? :-D já vím je to debilní ale radši se přesvědčím než abych o tu betu přišel
Měl bys mít na adrese, kterou jsi posílal do sou těže 2 emaily. Jeden od Ellendwaye o tom, že jsi vyhrál, druhý od Blizzardu již s klíčem.

Kasiny 10.03.2012 09:57

Redstar
...
''Proto se bude přístup k Diablo 3 betě přiřazovat přímo na váš Battle.net účet.'' Takže čuč na Bnet a uvidíš. ^^Možná ti něco příjde i na email

Redstar 10.03.2012 09:38

Jinak co k té soutěži bych chtěl říct. Nenávidím hatery, jsou to zakomplexovaní debilové kteří sami nikdy nic nedokázali, jsem alergický na takové lidi a bohužel tito dementi se objevují i tady a není jich málo. Pokud se vám soutěž nelíbí tak jděte do prdele a ničeho se nezúčastněte. Tito lidi (admini a tvůrci) to dělají pro nás (ty kteří máme rozum na správné straně) a chtěji se s námi o něco podělit. Kdyby chtěli tak si to nechají všechno pro sebe a nám nedají nic. Takže hateři, opakuji i pro ty co si teď nevzali brýle, jděte do prdele když se vám tu nelíbí. Já sem si tyto stránky velice oblíbil a už je navštěvuji denně a soutěží se účastním protože jsou super . Keep going WoWfan .

Redstar 10.03.2012 09:22

Jak poznám jestli jsem něco vyhrál ? :-D já vím je to debilní ale radši se přesvědčím než abych o tu betu přišel

Kasiny 10.03.2012 08:47

3 tisíce e-mailů a další tisícovka registrovaných navrch ty krávo. Blahopřeji webu WoWfan.cz a dále i výhercům beta klíčů. Sám jsem se nezůčastnil soutěže ale mám dojem že jsem to mohl jako patron mít heč smradi co závidíte. :P

Tayde 10.03.2012 07:54

Matheeseck
A mohu se čistě ze zvědavosti zeptat, aniž bych kohokoli obviňoval z čehokoli, jaký vliv měl status Patrona webu na šanci vyhrát klíč?
Žádnou, Patron Webu je ten kdo chce pomoct webu a komunitě a proto přispěl a za to si nějaké speciální výhody zaslouží.Jinak díky moc za soutěž

Hanzik 10.03.2012 01:07

Na soutěž to nemělo žádný vliv. Nicméně patroni mají už sami o sobě přístup k exkluzivním věcem naprosto automaticky... například k beta klíčům. Nemusí tak spoléhat na štěstí v soutěži.

Matheeseck 10.03.2012 00:25

A mohu se čistě ze zvědavosti zeptat, aniž bych kohokoli obviňoval z čehokoli, jaký vliv měl status Patrona webu na šanci vyhrát klíč?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet