Vzácné předměty ve World of Warcraft

Big Love Rocket

Velká růžová raketa! Důvodem, proč je v tomto seznamu, je fakt, že může být získána pouze v době trvání herní události Love is in the Air. Máte šanci 1 ku 3333, že ji získáte po otevření Heart Shaped Box, kterou můžete získat jednou denně v průběhu trvání herní události.
Vzácné předměty ve World of Warcraft

Chromatic Sword

Meč, který je populární hlavně pro svůj vzhled. Pro transmog jako dělaný, že? Problém ovšem je jeho dostupnost. Před datadiskem Cataclysm bylo možno tento meč získat s 26% šancí ze Scale Belly ve Stranglethorn Vale. Po změně zón v datadisku Cataclysm tento rare mob zmizel a meč můžete čas od času spatřit v aukci, kde je neuvěřitelně drahý.
Vzácné předměty ve World of Warcraft

Haunted Memento

Ani pet, ani hračka… obyčejný předmět, který vyvolá ducha, jenž vás sleduje na každém kroku. Předmět bylo možno získat při herní události před vydáním datadisku Wrath of the Lich King. Mnozí hráči předmět prodali či zničili a ti šťastnější jej stále mají v bance. Předmět můžete získat v aukci za nekřesťanské peníze.
Vzácné předměty ve World of Warcraft

Heavenly Onyx Cloud Serpent

Jeden z mountů, který může zvrásnit obličej mnoha hráčů. Dlouho nebyl vůbec ve hře z důvodu chyby a po opravě bylo možno mounta získat zabitím Sha of Anger, který je k nalezení v Kun-Lai Summit. Problém je, že ani Wowhead nezná šanci na získání, protože mounta získalo minimum lidí.
Vzácné předměty ve World of Warcraft

Poseidus

Další mount, na kterého musíte mít nervy ze železa. Mob, ze kterého tento mount jde získat, se nachází v podvodní zóně Vashj’ir. Hledání samozřejmě ztíží fakt, že hledáte pod vodou a také to, že se mob objevuje pouze dvakrát týdně. Pokud máte štěstí, mounta získáte, můžete jej prodat (nebo koupit, pokud nevíte co s goldy) v aukci za zajímavou částku.
Vzácné předměty ve World of Warcraft

Recipe: Thistle Tea

Vaříte rádi? V tom případě v aukci hledejte právě tento recept, který byl dostupný pouze z úkolu pro rogueho. Úkol byl do hry přidán v aktualizaci 1.3 a zanedlouho byl odstraněn. To znamená, že recept není dostupný více než deset let. Ovšem stále se najdou tací, kteří mají recept v bance a rádi jej dají do aukce. Za „menší“ úplatu samozřejmě. Podobně zajímavým receptem je Recipe: Dirge’s Kickin’ Chimaerok Chops, který již také není ve hře. Zajímavostí u tohoto receptu je fakt, že se jedná o jediný epický recept, který kdy ve hře byl, resp. je.
Vzácné předměty ve World of Warcraft

Stunted Direhorn

Dle Warcraftpets má tohoto peta pouhá hrst hráčů, přesněji 4 %. Tohoto peta můžete získat za 250 vyhraných zápasů v Pet Battles. A proč je tedy tak vzácný? Ruku na srdce, kolik znáte lidí, kteří vyhráli 250 zápasů?!
Vzácné předměty ve World of Warcraft

Time-Lost Proto Drake

Název „Time-Lost“ nosí tento drak oprávněně. Létající monstrum, které je mnohdy možno najít pouze pomocí maker a neúnavného hledání. Drak má několik míst ve Storm Peaks, na kterých se může zjevit. Mezi hráči se také rozneslo, že drak čas od času raději změní server, což z hledání dělá mnohem větší zábavu. Takže hledat nit v kupce sena je lehčí.
Vzácné předměty ve World of Warcraft

TCG mounti, peti a hračky

Jasně, drtivá většina je na eBay, Amazonu a dalších aukcích, ovšem čas od času se objeví také v Black Market Auction House. Nejpopulárnější jsou Swift Spectral Tiger, Magic Rooster a X-51 Nether-Rocket X-TREME. Je úplně jedno, zda se jedná o peta, mounta nebo hračku. V drtivé většině se cena dostane na 999 999 goldů. Pokud tedy máte dostatek peněz, hodně štěstí, protože musíte tuto částku nabídnout ve správný čas.
Vzácné předměty ve World of Warcraft

Xorothian Firestick

Hunteři, povolejte na pomoc nějakého toho warlocka. Tato drsně vypadající puška padá z bosse v Dire Maul. A proč potřebujete warlocka? No… onen boss jde vyvolat pouze s pomocí warlocka. Počkat. Boss byl vlastně odstraněn v době, kdy se odstranil i úkol pro warlockova mounta. Takže musíte najít warlocka, který úkol splnil nebo jej zrovna má. A i tak máte opravdu malou šanci na získání.
Vzácné předměty ve World of Warcraft

Zin’rokh, Destroyer of Worlds

Máte rádi Archaeology? Dobrá, máme pro vás výzvu. Máte šanci 1 ku 1500, že tento meč získáte. Nezapomeňte ovšem, že jde získat pouze z trollích vykopávek. Pokud se vám poštěstí a budete moci meč objevit, budete si muset připravit ještě dalších 150 Troll Archaeology Fragment, které jdou získat pouze z osmi nalezišť kolem celého Azerothu.
Vzácné předměty ve World of Warcraft
Máte v paměti některé z dalších předmětů, které je v dnešní době téměř nemožné získat? Pokud ano, budeme velice rádi za komentáře! Pokud se jich najde dost, napíšeme další článek.
Zdroj: Kotaku.com


Naposledy upravil/a Bellatrix 28.02.2016 v 16:00:31.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

kritik 29.02.2016 02:39

Nifty stopwatch rulez :http://www.wowhead.com/item=2820/nifty-stopwatch , pořád funguje, akorat uz s tim nejdou capovat vlajky na bg jako ve vanille.

Oisin 28.02.2016 19:57

update: Udělal = vyhrál...motto : Sanity is for the weak:P

Oisin 28.02.2016 19:54

Ruku na srdce, já jsem pvp pet battlů udělal už asi 3K a jsem úúúplný magor - v Pandě na titul a pety a ve WoD znovu, na památník do garrisony Mám Memento, full set za undead invazi na paladinovi (můj největší klenot), ex 40% speed kozla za úplně první Brewfest, Zin-rokha i brouka z archeologie, pety za merge accountů (tučnák), Onyxii i medvěda za blizz výročí (to se ještě starali víc ) a peta i tabard za Olympiádu v Pekingu... Jen mount ze Sha a raketa nikdy nepadne

Juramercer 28.02.2016 19:20

Zajímavý článek Víc takových

SaberSK 28.02.2016 18:55

ešte by sa tu zišlo spomenúť Corrupted Ashbringer ... inak perfektný zoznam

bulljoker 28.02.2016 16:26

no,ofc nemám ani jeden z těch předmětů

28.02.2016 15:57

Podle me sou celkem vacny i nektery dymovnice http://www.wowhead.com/item=25887/schematic-purple-smoke-flare nebo i tahle zabicka ta se myslim taky spatne shani http://www.wowhead.com/item=16044/schematic-lifelike-mechanical-toad

28.02.2016 15:51

Cau pokud se nepletu tak archeology fragmenty se daji koupit za krabice v draenoru v ashranu, za jednu krabicu dostanete token s nahodnym poctem kusu do jakykoliv rasy krome draenoru

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet