Wallpapery, fan arty a něco z bety

Kalendáře pro tento měsíc

Jako každý měsíc (a ani tento není výjimkou) vydává Blizzard nové kalendáře. S menším zpožděním si je můžete prohlédnout i u nás. Pokud potřebujete vyšší rozlišení než je níže, pokračujte na stránky Blizzardu.

Spousta fan artů

Opravdu velký počet fan artů se objevil během několika dní na oficiálních stránkách. Některé z nich si můžete prohlédnout níže, ostatní pak na oficiálních stránkách.

Fan wallpaper

A poslední přírůstek do sbírky je nový fan wallpaper, na němž můžete vidět mounta Goblinů. Vybrat si můžete opět mezi několika rozlišeními na oficiálních stránkách.

Návrat ke hřbitovu

Blizzard s novým buildem bety přidal možnost vrátit se na hřbitov ke Spirit Healerovi v připadě, že se ztratíte.

Cataclysm beta

Nově jsou také zpřístupněny heroic obtížnosti v betě a to včetně Deadmines a Shadowfang Keep. Pokud tedy hrajete betu a chcete se do těchto dungeonů podívat, měli byste si připravit eq, který bude mít minimálně item level 333, abyste byli schopni heroic vůbec projít, doporučuje se však o něco lepší.

Pre-Cataclysm World Event

Další část pre-Cataclysm eventu odstartovala na PTR serverech. Pokud se chcete podívat, jak celý event probíhá, budete si muset stáhnout clienta, který má okolo 15GB a zkopírovat postavu na PTR server, ovšem čekačka na zkopírování je opravdu dlouhá.

Závěr

Na závěr bych vás chtěl nalákat na soutěž, která bude probíhat příští týden o jednu jedinou, ale zajímavou cenu. Také se něco dozvíme o Blackrock Caverns a další informace o Archaeology.

Naposledy upravil/a Novom 25.09.2010 v 21:22:08.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Jerryky 24.09.2010 23:54

Nj, Echo Isles... ta beta mě už mate

Darkdjinn 24.09.2010 23:07

By me zajimalo jesi vubec este bude zpristupneno kopirovani premade charu na bete. Uz tyden cekam a sem tam povoli kopirovani vlastni postavi ale premade char sem este povolenej nemel.

Mordecay 24.09.2010 22:58

Nie Lost ale Echo Isles

Jerryky 24.09.2010 22:53

Ano, první je Bitva o Gnomeregan a Lost Isles

icekiss 24.09.2010 21:41

dalsi cast? ... mysleno dalsi nez behani po og v kostímu? (o který novinka nebyla)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet