Warbingers: Sylvanas

  Warbingers    Sylvanas    Teldrassil   

Minulý týden vyšlo první video ze série Warbingers, které vyprávělo příběh Jainy prostřednictvím námořnické balady. Dnes se však podíváme na jinou postavu. S temnější a pohnutější minulostí. Řeč je o Sylvanas Windrunner, nynější náčelnici Hordy, která nyní vede válečné tažení skrze Darkshore až k Teldrassilu. A video začíná právě u něj... Pro ty z vás, kteří nerozumí anglicky, si během pár dní opět připravujeme české titulky.

 

 

Konečně jsme se dozvěděli, kdo opravdu zapálil Teldrassil. Co říkáte na to, jak se Sylvanas vyvinula jako charakter? Pojďte si zadiskutovat na Discord WoWfanu!


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Mordecay 31.07.2018 19:32

Niééé, čo to spravili so Sylvanas? Kde je tá moraly grey? Čakal som, alebo dúfal v nejaký plot twist, buď vo forme nejakej tretej strany, že zapáli Teldrassil, alebo že sa tam stane nejaká nehoda s Azerite napríklad, ale toto...

Aký mount bude so Sylvanas padať? :-D

Walther 31.07.2018 19:32

YES! YES! YES! A máte to vy všichni "Sylvanas is my queen". Už žádné: "Teldrassil was inside job"! ALE! Možná právě tímhle dokázal Blizzard tu nepředvídatelnost, třeba se na konci datadisku skutečně dočkáme něčeho jiného než F*R*I*E*N*D*S reunion. Každopádně; trochu mě naštval ten mírný retcon v její první smrti. Vypada to tady, že už ji Arthas resuscitoval Frostmournem v Dark Hunter a nev Banshee.

Khadgar 31.07.2018 19:24

No blizzard už se opravdu přiběhově vyčerpal :/ Garrosh měl aspoň vizi. Ze Sylvanas udělali ženckou co vraždí a ničí jen pro to aby vrazdila a nicila... Lich King chtěl nemrtve proti Legii, ona protoze blizzard potrebuje opravdu zleho zaporaka morally grey se jim vymklo z rukou a horda proste je zaporak universa jak se zda (plus teda old gods, protoze nikdo nemuze byt moci chtivej (koukam na tebe Zule) bez toho aby ho neovladali oni). Nezbývá nic než modlit se ve warcraft 4 a obrovský retcon masového vyvražďování postav s charakterem :/. Doporučuji až WoW jednou skonci aby si dali dva tri roky voraz a vymysleli nový příběh navazujici na W3, který bude nečekaný jako ho W3 měl. Nikdy nezapomenu jak jsem nemohl uvěřit, ze Arthas zabil svého otce a cele království poslal do kytek, jak se orkove pokusili ocistit a jak Grom sundal Mannorotha, jak Illidan hned po propuštění se stal na půl demonem atd. jo to byly časy.

Necris_ 31.07.2018 18:57

A niekto sa ide stazovat na Garrosha Len mam dost zmiesane pocity a celkovo ako hordak vnimam lojalitu k nej uz nie tak jednoznacne, neviem o co sa snazi Blizzard, ale trosku mam obavy, pretoze Sylvanas je skratka klasika, s ktorou mam WoW spojeny uz odjakziva a nie som moc nadseny, ze ju vidim, ako daleko az zasla.

Esperanta 31.07.2018 18:55

Nemůžu si pomoct. Nakonec je to hrozně prvoplánový a nakonec si stejně začala Horda. Blizzarde, mlžil jsi zbytečně.

@ndy 31.07.2018 18:53

Je to zlá paní, až se mi ani za tu hordu nechce hrát.

FIFAV 31.07.2018 19:05

Asi tak, příběhově taky docela zklamaní.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet