Warcraft film - Nový trailer

http://media.wowfan.cz/warcraftfilm
V rámci ukážok Warcraft filmu sme mali súkromný a verejný trailer a tri TV spoty. Režisér Duncan Jones na svojom Twitter účte pred pár dňami naznačil, aby sme 19.4. - tento utorok - dávali na internete pozor: mal by byť predstavený druhý oficiálny trailer. Krátko po veľkej aktualizácii nášho článku o filme sa na oficiálnej facebookovskej stránke objavili dva nové plagáty - tentokrát ide o filmového Khadgara a Medivha.
Aké máte očakávania od nového traileru? Pozdávajú sa vám azerothskí mágovia?
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ferion 17.04.2016 17:55

Všechny změny kterých by se blizzard měl dopouštět by se měli týkat razantní redukce počtu alternativních realit. Vůbec se mi nelíbí ta hollywoodizace wowka ikdyž je pravda, že originální příběh by fakt nebyl moc pro masy a že by to ocenili jen fanoušci a to ještě kdoví jestli, zrovna tihle dva vypadaj docela i dobře, kdo mi tam hodně vadí je Lothar, když už měli potřebu tam strčit nějakýho mladíčka tak si rovnou měli vymyslet novou postavu a ne takhle ničit představy, který už maj fanoušci přes 15 let vrytý do představivosti.

Esperanta 17.04.2016 14:35

Ale notak, lidi. Copak Khadgar vypadá jako ze hry? Copak Lothar vypadá jako ze všech artů, které známe? A co Llane? Za mě vypadá Ben Foster jako Medivh opravdu dobře. Ale možná je to tím, že prostě film beru jako něco, co se nemusí hře zas tolik podobat. A po práci na dabingu vím, že film se hernímu lore bude jen podobat, ale nebude stejný. A to vůbec nevadí. Protože některé změny příběhu jen a jen prospěly.

Zug 17.04.2016 13:39

Beeda2004
Tullvan:sem myslel ze kvajgon jin ze star wars nebo jak se menoval
Lol. Já si taky při pohledu na Meda hned vybavil Qui-Gon Jinna.

Muradin 17.04.2016 13:15

Medivh se mi už od začátku moc nelíbil. Tvář Bena Fostera se mi k němu nehodí a on má tu smůlu, že jeho vzhled byl ve Warcraftu 3 dost dobrý a stal se pro něj tak trochu ikonický. O to to bude mít těžší. Tak snad ho dobře zahraje.Co mě taky štve je to, jak každá postava musí být mladší. Strašně nenávidím když se řekne Nojo, ono to musí být pro široké masy. A tak musí být každé postavě 25, má nagelované vlasy, všechno musí vybuchovat a do toho pár trapných vtípků ve chvíli, kdy bojují o život. Ne, to teda nemusí. Tenhle argument slýchám dost často a u Warcraftu poměrně dost. A to fakt ne.

Draculla 17.04.2016 12:56

Tanar
Čakal som čierno vlasého Medivha... Podla W3 i WoW. Keby neurčili kto je kto, Medivha by som nespoznal. Velká škoda. Ani tvár sa mi nepozdáva. Ale snáď splní svojmu učelu.
Tento Medivh ešte nevypadá ako vo WC3. Toto je verzia Medivha z WCI manualu (podľa originálneho concept artu). Medivh, ktorý bol v WC3 má trocha iné oblečenie - to je Medivh-prorok. Takže ak niekedy uvidíme WC3 udalosti vo filme, tak tam by mal Medivh vypadať podľa WC3.WCI MedivhWC3 Medivh

17.04.2016 12:50

Tullvan:sem myslel ze kvajgon jin ze star wars nebo jak se menovalTanarno se ridit podle obliceje ve hre je dost osemetny hlavne proc pak shanet herce kdyz mu musis digitalne predelat oblicej, podle me lepsi je delat kompromisi zvlast kdyz s jedna o predelavku kresleny postavy

Tullvan 17.04.2016 12:41

To je Ježíš ?

Tanar 17.04.2016 12:27

Čakal som čierno vlasého Medivha... Podla W3 i WoW. Keby neurčili kto je kto, Medivha by som nespoznal. Velká škoda. Ani tvár sa mi nepozdáva. Ale snáď splní svojmu učelu.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet