Battle for Azeroth - Release kalendář

  battle for azeroth    release    uldir   

Blizzard vydal oficiální kalendář, obsahující data vydání Battle for Azeroth contentu, který nebude dostupný od samotného spuštění datadisku. Týká se to raidu Uldir, Mythic Keystone dungeonů a PvP sezóny. Dále se dozvídáme, jak to bude se spojeneckými rasami Dark Iron trpaslíků a Mag'har orků. Pro jejich získání budete muset splnit kampaň a dosáhnout Exalted reputace s frakcemi 7th Legion (Aliance) a The Honorbound (Horda).

 

Spuštění Battle for Azeroth

 

Jelikož se nám množí dotazy na to, kdy vlastně bude spuštěn samotný datadisk, pro připomínku si zrekapitulujme, jak to je s jeho releasem. Datadisk bude spuštěn ve všech regionech ve stejný čas. Rozvrh tedy na jednotlivé regiony vychází takto:

 

Amerika (PDT) Evropa (CEST) Taiwan (CST) Korea (KST) Austrálie (AEST) UTC

3:00p.m.

13. srpna

12:00a.m.

14. srpna

6:00a.m.

14. srpna

7:00a.m.

14. srpna

8:00a.m.

14. srpna

10:00p.m.

13. srpna

 

 

Battle for Azeroth release kalendář

 

Blizzard zdroj

 

Udělejte si (a hrajte za) nové přátele!

 

Společně se spuštěním Battle for Azeroth, ke kterému dojde 14. srpna, hráči započnou svou cestu, na jejímž konci přivedou ke svým frakcím dvě nové spojenecké rasy: Mag'har orky a Dark Iron trpaslíky. Jejich loajalitu si získáte skrze válečnou kampaň této expanze a budete muset splnit následující požadavky:

 

  • dosažení levelu 120
  • dosažení Exalted statusu s klíčovými subfrakcemi vaší strany válečné kampaně:
    • Aliance: 7th Legion
    • Horda: The Honorbound
  • dokončení válečné kampaně v Kul Tirasu a na Zandalaru, abyste získali achievement Ready for War (Horda i Aliance)

 

Uldir

 

Před dlouhými milénii Titáni, ve snaze porozumět podstatě jejich věčného nepřítele, vybudovali toto rozlehlé podzemní zařízení, aby v něm mohli uzavírat do karantény a zkoumat chycené vzorky. Doufali, že studováním energií Prázdnoty, která prostupovala Staré bohy, a testováním jejich slabin a reakcí, se jim podaří nalézt způsob, jak tuto energii zneutralizovat. Šeredně se pletli. Zařízení bylo zapečetěno, aby se hrůznosti skryté uvnitř nemohly osvobodit a napadnout Azeroth. Ale tyto pečetě se nyní rozlomily...

 

Raid bossové: 8

Obtížnosti: Raid Finder, Normal, Heroic, Mythic

Level: 120

 

4. září – otevření Normal a Heroic

11. září – Mythic a 1. Raid Finder křídlo: Halls of Containment (Taloc, MOTHER, Zek'voz, Herald of N'Zoth)

25. září – 2. Raid Finder křídlo: Crimson Descent (Fetid Devourer, Vectis, znovuzrozený Zul)

9. října – 3. Raid Finder křídlo: Heart of Corruption (Mythrax the Unraveler, G'huun)

 

Battle for Azeroth: PvP Season 1 – 4. září

 

Nová PvP sezóna je na cestě. Battle for Azeroth PvP Season 1 se spustí 4. září. Čekají vás nové odměny a dvě nové arény – Hook Point a The Mugambala. Více o rated PvP updatech a odměnách se můžete dočíst zde.

 

Battle for Azeroth: Mythic Keystone Dungeon Season 1 – 4. září

 

Přinášíme vám novinku v systému Mythic Keystone dungeonů. Představujeme totiž Mythic Dungeon sezóny, které přijdou spolu s novým contentem a s novými odměnami. V rámci první sezóny vám představíme nový sezónní affix – Infested –, který se bude objevovat na levelu 10 a vyšších Keystonech. Affix Infested je známkou zkázy, kterou přináší krvavý bůh G'huun. Jeho nákaza prosakuje do Azerothu a infikovává vybrané obyvatele každého dungeonu.

S každou novou sezónou budeme měnit tento třetí Affix, aby nám hráči nezlenivěli. Jak si s těmito novými nebezpečenstvími poradíte?

 

Plánujete hrát Battle for Azeroth ode dne releasu, nebo si nějaký ten týden počkáte, abyste se vyhnuli tomu největšímu náporu hráčů?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

grourse 07.06.2023 03:26

DAPI analysis and viable cell counts, using the trypan blue exclusion assay, confirmed these observations <a href=http://viagr.top>100 mg viagra does not work</a>

Shilloh 01.08.2018 22:52

My měly při příchodu Legionu guild launch party a ve hře jsme byli úplně v pohodě. Lagy trvaly asi 5 minut a pak už jsme xpili do roztrhání těla. Blizzard to vychytal. Takže snad to nyní bude stejně "

Martins911 02.08.2018 07:21

Já si taky na nějaké lagy nepamatuji

Jikonekt 01.08.2018 22:15

Stejnak to při spuštění zas bude přelidněný, zalagovaný atd... je lepší se vyspat a pak začít trošku v klidu než se nervovat s tím, že dvě hodiny nenaloguju Battle.net a pak se bude co 15 minut restartovat server

Jikonekt 01.08.2018 22:15

Mělo bejt jako reakce na Crackyho.

Cracky 01.08.2018 21:31

Zeptám se hloupě. 12 AM je půlnoc ? Popř. je to myšlené jako start z pondělí na úterý ?

corpsen 01.08.2018 21:49

odpověděl sis sám

Bellatrix 01.08.2018 22:12

Ano, půlnoc, takže noc z pondělí na úterý.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet