Warfronts jsou nyní live pro Hordu!

  Warfronts    Horda   

Včera jsme pro vás vydali článek o Warfronts, nové mechaniky pro dvacet hráčů, která v sobě kloubí RTS prvky. Prvním bojištěm se stal Stromgarde v Arathi Highlands, který je v současné době pod aliančním praporem. Hordě se však nyní podařilo v obou regionech Evropy i Ameriky získat dostatek surovin a tak započala útok na opevněnou državu. Hráči Hordy se tedy nyní mohou přihlásit do boje za pomoci Warfronts stolu v Dazar'Aloru a to po dobu jednoho týdne. Jakmile Horda získá Stromgarde, stejné kroky budou následovat u Aliance: získat co nejvíce surovin a jakmile se jich nahromadí dostatek, do boje se bude moci přihlásit Aliance. Tak vzhůru na bojiště!

 

 

Vydali jste se již na Warfronts? Jak se vám nová mechanika líbí? Které bojiště si myslíte, že bude přidáno jako další?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Zullis 09.09.2018 22:39

Pokud je Warfront takhle že jedna frakce má ho aktivní celých 14 dnů a druhá musí čekat, můžem počítat s tím že udělají něco na straně hordy, kde horda bude opět začínat s obranou, aliance útočit a bude to časově otočeno s tím Arathi Higlands, aby mohly obě frakce si to užít. Počítat jde se Southern Barrens, které je pro něho i ideální a bylo dost naznačeno že tam chystají ho. Dokonce tam hraje už bojová hudba nejspíš, nebo hrála, možná to byl bug. Jak vše vyladí, tak věřím že to bude super spestření hry. Ještě přidat vlastní lodě na moři ve stylu gunship-garrison a bylo by to skvělé.

cerberos 09.09.2018 20:38

padli mi dva epic itemy plašt s 340 itl a gatě s 370 itl pro huntera

cerberos 09.09.2018 20:37

hm..myslel jsem že to bude nuda ..ale je to super opravdu skvělý akorát ty bugy dlouho jsme čekali než jsme do warfrontu mohli vstoupit..skvělá novinka pro wow

Javorovej 09.09.2018 23:54

První hra byla docela zajímavá. Pak už rychle stereotyp a nuda.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet