Warlords of Draenor - Blíží se poslední aktualizace!

http://wowfan.cz//pic/news/Legion_news8
Obloha nad Azerothem je čím dál temnější a je zcela jasné, že se blíží nová expanze, ve které se utkáme s Legií! Ovšem ještě před příchodem datadisku budeme svědky invaze, která na Azeroth vrhne v příští aktualizaci. A co můžete vlastně čekat? Nová aktualizace bude obsahovat mnoho změn a vylepšení, které budou součástí nové expanze. Těšit se můžete na systémové změny, vylepšení herních zážitků a také na velké herní událostí. Mnohé změny budou dostupné hned po vydání aktualizace, jiné až po startu datadisku, který bude spuštěn pár týdnů po aktualizaci.

Co nás čeká na začátku?

Jakmile bude vydána nová aktualizace, hráči budou mít možnost vyzkoušet hned několik novinek, které si pro nás Blizzard připravil. Aktualizace transmogrification Nový systém oblíbené funkce transmogu zajistí, že sbírání, ukládání a třídění posbíraných předmětů bude jednodušší než kdy předtím. Předměty, které budete chtít využívat pro transmog, nebudou zabírat místo v batohu, bance nebo Void Storage. Všechny itemy, které posbíráte, budou uloženy ve speciálním okně (něco jako okno pro mounty nebo pety) a budete jimi moci procházet, filtrovat je pomocí využití, ale například i požadavků na povolání. Nový systém bude dostupný v záložce „Appearances“ v „Collections“ okně. Novinky povolání V podstatě každé povolání projde výraznými změnami, které ovlinují herní styl jednotlivých talentových stromů. Blizzard se snažil, aby byly talentové stromy unikátní a opravdu odkazovaly na povolání jako takové. Všechny změny povolání budou vydány společně s aktualizací před vydáním nového datadisku, takže budete mít čas na to, abyste se se změnami seznámili a rozhodli se, zda chcete s povoláním pokračovat i v dalším datadisku. Informace o největších změnách můžete najít v našich článcích o změnách povolání ZDE. Změnou prošlo také přepínání talentových stromů. Některé z jeho funkcí byly zautomatizovány. A co to znamená? Představte si, že se přihlásíte do battlegroundu nebo arény jako healer, ovšem váš talentový strom je primárně nastaven na DPS. Pokud si v nastavení hry zvolíte, že chcete do battlegroundu (může být využito kdekoli – arény, battlegroundy, dungeony, raidy…) jít jako healer, bude talentový strom při vstupu do battlegroundu automaticky přepnut.

Přímým směrem k Legii!

V několika týdnech před spuštěním nové expanze budou moci hráči vyzkoušet i další novinky, které si pro ně datadisk přichystal. V současné době stále není jasné, jak bude vše časově sladěno, ovšem ví se, že demon hunter bude odemčen druhý nebo třetí týden v srpnu (ne později než 17. srpna). Blizzard slíbil, že informace dodá, jakmile je bude mít. Invaze Plamenné legie Ještě dříve, než se vydáme ke břehům nové lokace Broken Shore, započne velký útok Plamenné legie proti Azerothu. Mnoho ze známých míst se promění v bojiště a bude to pouze a jen na hráčích Aliance a Hordy, aby zadrželi útok Legie v jejím počátku. Předčasné odemčení demon huntera Ještě před tím, než se otevřou brány nového datadisku, budou mít hráči, kteří si novou expanzi předobjednali, šanci vyzkoušet si nové povolání – demon huntera. Hráči začnou svůj příběh na 98. úrovni v nové lokaci Mardum. Bitva na Broken Shore začíná! Jakmile začne situace na Azerothu gradovat a bude přibývat útoků, bude hráčům umožněno poprvé nahlédnout do bitev na Broken Shore – v epicentru démonické invaze!


Naposledy upravil/a Esperanta 15.07.2016 v 10:08:22.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

tkrejc 19.07.2016 15:11

Roxo
Podla battlenetu má byť 19. Jula čiže dnes
to je datum pro US, u nás bude zítra

Roxo 19.07.2016 10:55

Podla battlenetu má byť 19. Jula čiže dnes

Roxo 19.07.2016 10:54

Prosím Vas kedy bude pre-Patch legionu online?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet