World of Wacraft: Legion - Létání povoleno!

http://media.wowfan.cz/uploaded/WoW-Legion
Pokud vám chybělo létání ve Warlords of Draenor, můžete si mnout ruce a těšit se na Legion. Ion Hazzikostas totiž v rozhovoru na Gamescomu 2015 zmínil, že létání bude opět povoleno a bude dostupné všem, kdo splní potřebný achievement. Achievement se ve hře objeví ještě před spuštěním datadisku Legion. Zatím není známo, zda jej bude možno dokončit před spuštěním datadisku, ale vsadil bych boty, že achievement bude fungovat na stejném nebo podobném principu jako Draenor Pathfinder. To znamená, že bude potřeba splnit všechny příběhové úkoly, objevit všechny zóny na Broken Isles a dokončit určitou úroveň reputace s hlavní frakcí datadisku. Jak jste na tom vy? Líbí se vám toto řešení? Nebo byste byli raději, kdybyste přišli k trenérovi a za pár goldů se létání naučili?


Naposledy upravil/a Mordecay 16.08.2015 v 10:08:02.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Muradin 15.08.2015 20:10

Další ústupek, který Blizzard musel udělat hráčům... achjo. Je to škoda. Létání WoW nijak neprospívá. Divím se jak jsou hráči líní. A na co teda chtějí létání když ve WoW není co dělat?

14.08.2015 11:47

nevim proc to neni klasika ala pandarie nebo i tbc mylsim kde se dalo litat az na max levelu nejjednodissi zpusob jakej existuje lidi projdou pribeh a pak si litaji tam kam potrebujou

FuciMiNaKule 13.08.2015 18:56

Já jsem rád. Na Draenoru si rád zalítám (obvzlášť když budu expit alty) abych si dodělal pár achievů do kterých se mi zatím nechce, ale jsem rád že jsem si to prošel po svých. Stejně tak to asi bude u Legion.

Noador 13.08.2015 12:45

Vůbec mi nevadilo, že se nedalo na Draenoru lítat. Ale vzhledem k Garrisnu a Ashranu je pro mě lítání na Draenoru zbytečné a achievement jsem ani nedělal. Snad v Legion půjde líták využít lépe.

gMajkl 13.08.2015 11:51

Já jsem s tím spokojený. Můj plán je následovný. S první postavou to profrčím, vyexpím s lítákem a až budu expit alta, tak s ním jedině bez lítáka a včetně příběhu. Vždy to tak dělám. Možná bych to poupravil. Lítání zakázat třeba jen pro první týden spuštění datadisku, max. 14 dní. A pak povolit.

Walther 13.08.2015 11:19

Je to rozhodně lepší, než celou zónu prolétat na Gryphonovi a nepodívat se do jejich různorodých a tamejných zákoutí.

Mabo 13.08.2015 11:19

Ak mal WoD čo i len jediné pozitívum, tak ním bolo podľa môjho názoru to, že sa v ňom nelietalo. Všetky zóny boli urobené tak, že lietanie by totálne pokazilo dojem z hry a degradovalo by obtiažnosť hry na veľmi nízku úroveň. Už len potešenie z toho, že sa človek konečne prepracoval k nejakej tej ťažko dostupnej truhlici (viď truhlice v Nagrande - úprimne...koľkokrát ste sa netrafili s goblin glide-om na ten blbý strom alebo plošinu? ), poprípade, že spľňanie questov nebolo o tom, že doletíš lietakom ku konkrétnemu mobovi alebo veci potrebnej pre quest (achiev) a hneď znova zdrháš preč na lietakovi dáva hre oveľa väčší rozmer. Viete si predstaviť Tanaan jungle s povoleným lietaním? ...nuda jak sviňa... Som starý RPG player a rád si užívam hru a osobne si myslím, že ak už v novom datáči musia dať lietanie (inak by ich komunita hráčov asi zožrala..) tak je celkom fajn, že bude lietanie podmienené nejakým tým achievom. Čiže lietanie áno, ale až potom keď bude mať človek všetko prelezené a prekoumané, aby sa zase hráč nenudil tým že musí ísť cez celú zónu na koni po nejaké posledné otravné rarítko, viď Sulfurious, z ktorého mi ani po 70 killoch ta toyka nepadne a nepadne

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet