World of Warcraft: Legion bude dalším datadiskem

http://media.wowfan.cz/uploaded/snapshot2
Na GamesComu v Německu byl právě představen nový datadisk pro World of Warcraft, který se bude jmenovat World of Warcraft: Legion. Jak můžete odhadnout, jedná se o návrat Plamenné Legie a o boj s tímto úhlavním nepřítelem. Podle slov Blizzardu se jedná o největší démonickou invazi na Azeroth, s jakou jsme se kdy setkali. Odehrávat se bude na Broken Islands, které podle všeho představují prastarou zem, ve které žili noční elfové (nachází se tam např. zóna Suramar) a jedná se mimo jiné o místo, kde se nachází památná Sargerasova hrobka. Co datadisk přinese?
  • Nový kontinent: Broken Isles
  • Level 110
  • Nové dungeony a raidy
  • Dungeony: Halls of Valor s Vrykully (inspirováno Vallhalou), Black Rook Hold - původní pevnost Lorda Ravencresta, Vault of the Wardons - vězení pro Demon Huntery (pamatujete na Maiev?) - tady se probudíte s Demon Hunterem, Eye of Azhara - boj proti nagům, Darkheart Thicket - budete pomáhat Malfurionovi, Neltharion's Lair - původní jeskyně Deathwinga, Helheim - opak Halls of Valor, budete jezdit na lodi, Suramar City - prastaré elfí město, Violet Hold - původní Dalaranský dungeon, ale tentokrát objevíme nová tajemství.
  • Raidy: The Emerald Nightmare - 7 bossů, ve Smaragdovém Snu, který je ale nakažený Noční Můrou, budeme hledat Cenaria a bojovat proti Xaviovi. Suramar Palace - 10 bossů, leží v něm Nightswell, boj proti Gul'danovi.
  • Nový honor system
  • Artifact Weapons - budeme moct nosit např. Ashbringer nebo Doomhammer
  • Celkem půjde o 36 silných artefaktů, jeden pro každou specializaci.
  • Např. Frost Deathkinght se bude muset vydat do Icecrown Citadel a získat úlomky Frostmournu. Pomocí nich vybuduje Artefakty Icebringer and Soulreaper.
  • Artefakty půjde upravovat a vyvíjet systémem podobným talentům.
  • Class Order Halls - jakési speciální paláce pro různé classy, v lecčem připomínající např. Order of the Silver Hand
  • Aliance a Horda si půjdou po krku, a proto je na jednotlivých povoláních, aby udrželi stabilitu, a proto vytvoří tyto "řády".
  • VY budete vůdcem tohoto řádu a budete se ho snažit řídit dle základní idei každého povolání.
  • Řádové Síně budou pouze pro dané povolání, ale nebudete v nich sami. Šamani je budou mít nad Maelstormem, Paladini pod Light's Hope Chapel, Warloci na Legion světě s portály.
  • Budete v nich mít questy, budete tam moct upravovat Artefakty
  • Bude obsahovat tzv. Champions - v podstatě silnější a pro lore významnější Followers
  • Nová Hero Class - Demon Hunter - prý uvidíme svět Illidanovýma očima a podíváme se do dob, kdy byl obléhán Black Temple a kdy Illidan vyslal své Demon Huntry na nebezpečnou misi
  • Wardeni probudí Demon Huntery, aby pomohli v boji proti Legii.
  • DPS specializace Havoc a tank specializace Vengeance.
  • Znovu se do hry zapojí Dalaran
  • Potkáme se s Cenariem, Yserou...
  • Dozvíme se, jak je to s příběhem Allerie a Turalyona
  • Gul'dan našel uvězněného Illidana
Informace budeme průběžně doplňovat, sledujte WoWfan.cz

Naposledy upravil/a Wrent 06.08.2015 v 19:14:04.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Darkdjinn 07.08.2015 13:21

Draculla
To si mi fakt dal super príklad Teraz sa bojím ešte viac. Guldan=dead, Sylvanas=dead, Greymane=dead.....
All men must die D Snad to tak nebude ve WoW Mě spíš zajímá termín bety a vydání, protože do té doby si myslím že ještě počty hráčů klesnou, jelikož je WoD celkem nuda...

Bonox 07.08.2015 12:32

Vypadá to docela slibně, skoro bych řekl, že takovej finální datadisk, kdy Legie zase dostane na prdel a stáhne se na dlouhou dobu. Je to fakt myšmaš všeho možnýho, což není na škodu, ale ten Illidan mi tam nesedí...měli ho nechat odpočívat, takhle je tu moc prostoru na kotel dalších time paradoxů. Ještě jako překvápko by Legie mohla zjistit, že na Frozen Throne sedí jinej Lich King a přetáhla by Bolvara na svoji stranu nebo ještě lépe, Azeroth by potřeboval veškerou pomoc v boji proti Legie a jedinej, kdo má zkušenosti s kontrolou nemrtvých je Sylvanas, která by převzala v rámci záchrany Azerothu, Bolvarovu helmu a stala by se Lich Queen

Draculla 07.08.2015 12:17

ebolus
Toho bych se taky nebál, podívej se na Hru o trůny, kolik má příběhů a lidi se v tom vyžívají
To si mi fakt dal super príklad Teraz sa bojím ešte viac. Guldan=dead, Sylvanas=dead, Greymane=dead.....

ebolus 07.08.2015 12:09

Walther
TArtefakty jsou dělány způsobem, že je bude mít každý noob z LFR, plivanec je možná jen v případě Ashbringeru a Doomhammer.
To mi starosti nedělá, mám svůj transmog a dělat dmg, nebo vyhýbat se sračkám to lidi stejně nenaučí, tak proč jim to závidět. Platí za hru stejně jako ostatní, tak ať to mají.
Draculla
Tento datadisk má strašne veľa lore príbehov naraz. Dali tam proste všetko možné a toho sa bojím. Proste ak pridáš 10 postáv, ktoré majú 10 rôznych príbehov tak z toho bude zmätok celkovo.
Toho bych se taky nebál, podívej se na Hru o trůny, kolik má příběhů a lidi se v tom vyžívají Jinak prvotní info vypadá dobře, trochu se bojím finální verze, ale je předčasné dělat závěry.

Walther 07.08.2015 11:41

Témata Emerald Dream, Azshara a Legie jsou samy o sobě slabé na celý datadisk. Kdyby byla samotná Azshara, musely by být lokace silně spajty s vodou. Jakmile by zase o samotě zůstala jen Legie, bylo by všechno černý s zeleným plamenem. Tahle kombinace může přinést jakousi harmonii. Artefakty jsou dělány způsobem, že je bude mít každý noob z LFR, plivanec je možná jen v případě Ashbringeru a Doomhammer. Ale ruku na srdce, o kolika dalších zbraní z artefaktů můžeme vůbec říct, že je známe?

Draculla 07.08.2015 11:12

Tento datadisk má strašne veľa lore príbehov naraz. Dali tam proste všetko možné a toho sa bojím. Proste ak pridáš 10 postáv, ktoré majú 10 rôznych príbehov tak z toho bude zmätok celkovo. Lebo sa nevieš sústrediť na jeden príbeh ale na viacero. Nemali tam dávať veľa postáv lebo proste tie príbehy nebudú dobré. Bude ich veľa ale nebudú tak dobre vysvetlené ako keby bol jeden príbeh a max 2 postavy.

07.08.2015 11:01

LIGH:jeste furt nezverejnili cenu apk teprve zacnu nadavat:-)

Wentilator 07.08.2015 09:22

Čau, datadisk se mi líbí, ale zajímá mě, co bude ten artefakt pro WW Monka, hádám něco jako Paws of Taran - Zhu

Akari 07.08.2015 07:48

Ilidan, zajímá mě jestli bude s námi, s legií nebo bude třeba jako samostatná frakce. Třeba legie poslala Guldana, aby od Ilidana něco vzal a ten se naštve a uteče. Někdo tu psal, že má díky lebce Guldanovi vzpomínky tak třeba si je má alternativní Guldan vzít, aby věděl víc a mohl lépe škodit Azerothu, ale to je asi blbost

godlike 07.08.2015 06:55

je to tu konečně místo kde je Sargerasova hrobka.Konečně to uvidím.Z toho co jsem viděl a četl tohle je obrovský příslib.Parádní mix mnoha věcí jen doufám že to namixuj chutně.Sice hraju za Hordu,ale Anduin vyrostl snad bude o něco moudřejší a méně prudší než Varian a najde společnou řeč s Vol´jinem i když to tak asi nebude.PS:prosím dejte mi to

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet