World of Warcraft: Legion bude dalším datadiskem

http://media.wowfan.cz/uploaded/snapshot2
Na GamesComu v Německu byl právě představen nový datadisk pro World of Warcraft, který se bude jmenovat World of Warcraft: Legion. Jak můžete odhadnout, jedná se o návrat Plamenné Legie a o boj s tímto úhlavním nepřítelem. Podle slov Blizzardu se jedná o největší démonickou invazi na Azeroth, s jakou jsme se kdy setkali. Odehrávat se bude na Broken Islands, které podle všeho představují prastarou zem, ve které žili noční elfové (nachází se tam např. zóna Suramar) a jedná se mimo jiné o místo, kde se nachází památná Sargerasova hrobka. Co datadisk přinese?
  • Nový kontinent: Broken Isles
  • Level 110
  • Nové dungeony a raidy
  • Dungeony: Halls of Valor s Vrykully (inspirováno Vallhalou), Black Rook Hold - původní pevnost Lorda Ravencresta, Vault of the Wardons - vězení pro Demon Huntery (pamatujete na Maiev?) - tady se probudíte s Demon Hunterem, Eye of Azhara - boj proti nagům, Darkheart Thicket - budete pomáhat Malfurionovi, Neltharion's Lair - původní jeskyně Deathwinga, Helheim - opak Halls of Valor, budete jezdit na lodi, Suramar City - prastaré elfí město, Violet Hold - původní Dalaranský dungeon, ale tentokrát objevíme nová tajemství.
  • Raidy: The Emerald Nightmare - 7 bossů, ve Smaragdovém Snu, který je ale nakažený Noční Můrou, budeme hledat Cenaria a bojovat proti Xaviovi. Suramar Palace - 10 bossů, leží v něm Nightswell, boj proti Gul'danovi.
  • Nový honor system
  • Artifact Weapons - budeme moct nosit např. Ashbringer nebo Doomhammer
  • Celkem půjde o 36 silných artefaktů, jeden pro každou specializaci.
  • Např. Frost Deathkinght se bude muset vydat do Icecrown Citadel a získat úlomky Frostmournu. Pomocí nich vybuduje Artefakty Icebringer and Soulreaper.
  • Artefakty půjde upravovat a vyvíjet systémem podobným talentům.
  • Class Order Halls - jakési speciální paláce pro různé classy, v lecčem připomínající např. Order of the Silver Hand
  • Aliance a Horda si půjdou po krku, a proto je na jednotlivých povoláních, aby udrželi stabilitu, a proto vytvoří tyto "řády".
  • VY budete vůdcem tohoto řádu a budete se ho snažit řídit dle základní idei každého povolání.
  • Řádové Síně budou pouze pro dané povolání, ale nebudete v nich sami. Šamani je budou mít nad Maelstormem, Paladini pod Light's Hope Chapel, Warloci na Legion světě s portály.
  • Budete v nich mít questy, budete tam moct upravovat Artefakty
  • Bude obsahovat tzv. Champions - v podstatě silnější a pro lore významnější Followers
  • Nová Hero Class - Demon Hunter - prý uvidíme svět Illidanovýma očima a podíváme se do dob, kdy byl obléhán Black Temple a kdy Illidan vyslal své Demon Huntry na nebezpečnou misi
  • Wardeni probudí Demon Huntery, aby pomohli v boji proti Legii.
  • DPS specializace Havoc a tank specializace Vengeance.
  • Znovu se do hry zapojí Dalaran
  • Potkáme se s Cenariem, Yserou...
  • Dozvíme se, jak je to s příběhem Allerie a Turalyona
  • Gul'dan našel uvězněného Illidana
Informace budeme průběžně doplňovat, sledujte WoWfan.cz

Naposledy upravil/a Wrent 06.08.2015 v 19:14:04.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Darkdjinn 07.08.2015 06:37

LIGH
A chápu, že museli přidat demon huntera, protože bez toho by se každý, kdo uvidí Legion datadisk, neobešel... (slušně řečeno) jo a Illidan se vlastně taky musí vytáhnout v době skoro největší nouze. Tenhle datadisk bych měl rád, kdyby tam tyhle věci nebyly. Působí to, jako by už Blizzard nevěděl, co dělat.
Na Illidana mi nešahej! Nevím co tě na tom sere? Na tomhle datadisku začali určitě dělat eště před vydáním WoD, kdy eště nemohli vědět že se dostanou na 5.5 mega... DH už tam měl být od tbc! Jakou jinou hero classu by sis představoval? Jelikož datáč má navazovat na WoD, tak legie dává smysl. Blizzard evidentně začal naslouchat hráčům, ale všem se evidentně nezavděčil... Půlku věcí stejně ještě změní...Snad ty dobré zůstanou!

LIGH 07.08.2015 02:34

To je marketing! Zapomeneme na WoD, kde byl jen jeden patch, dali jsme za to litra a hned po roce platíme znovu. Jsem jediný, koho to štve? Alespoň podle fór si to ten hype train vůbec neuvědomuje.

LIGH 07.08.2015 02:24

Tojravata
Tak Ilidan je démon a ti se mohou ressnout v Twisted Netheru.
Tohle není problém. Nechápu to, proč ho tam dávat. Stoprocentní spoleh na něj nikdy nebyl a legie už zažila případy, kdy je zradil (a totálně to zazdil) z nějakého důvodu smrtelník (Nerzhul, Gul'Dan). Pokud bych plánoval další invazi na Azeroth, tak bych se už sakra poučil. Však je to Burning Legion, která už má náš svět i potenciál dostatečně prozkoumaný. Když už se bavíme o postavách, byla vůbec včera nějaká řeč o Wrathionovi? On prstem na legii ukazoval jako první.

07.08.2015 01:57

LIGH:me je to celkem jedno projdu si expici lore omrknu mechaniky a budto budu hrat dal nebo nebudu neni co resit, furt me to vijde levneji jak call of duty s mnohem delsim pribehem

Akari 07.08.2015 01:01

LIGH
Hlavně si musíte zařídit pre-order!!! Já si počkám do bety, Blizzardu už nevěřím tak půlku z toho, co slíbil. Jak můžete být nadšení z artefaktů? Vám to nepřijde jako flus na lore, když takovou věc bude mít v ruce každý noob z LFR? A chápu, že museli přidat demon huntera, protože bez toho by se každý, kdo uvidí Legion datadisk, neobešel... (slušně řečeno) jo a Illidan se vlastně taky musí vytáhnout v době skoro největší nouze. Tenhle datadisk bych měl rád, kdyby tam tyhle věci nebyly. Působí to, jako by už Blizzard nevěděl, co dělat.
Tak Ilidan je i podle battle.net/wow zařazen jako démon a ti se mohou ressnout v Twisted Netheru, pokud se nepletu

LIGH 07.08.2015 00:51

Hlavně si musíte zařídit pre-order!!! Já si počkám do bety, Blizzardu už nevěřím tak půlku z toho, co slíbil. Jak můžete být nadšení z artefaktů? Vám to nepřijde jako flus na lore, když takovou věc bude mít v ruce každý noob z LFR? A chápu, že museli přidat demon huntera, protože bez toho by se každý, kdo uvidí Legion datadisk, neobešel... (slušně řečeno) jo a Illidan se vlastně taky musí vytáhnout v době skoro největší nouze. Tenhle datadisk bych měl rád, kdyby tam tyhle věci nebyly. Působí to, jako by už Blizzard nevěděl, co dělat.

Akari 07.08.2015 00:30

Stále čekám na annual pass Upište se blizzardu na 1 rok a dostanete....přístup do bety, speciálního reskin wolf mounta, speciálního reskin imp peta a speciální demon hunter selfie filtr

xbkuba 07.08.2015 00:22

Zdravím,Dovolne abych některé z vás opravil: Ty artefakty nebudou jen obycejne zbrane nebo transmogy. Budou to neco jako Heirlomy ( z vasim novym levelem se zvysi jejich sila ) budou k ziskani od pocatku datadisku zacatecnim questem.Questenim, zabijenim bossu atd. Budete ziskavat neco jako body a diky toho si budete moct vybirat perky na te zbrani. Budete moct upravit i jeji vzhled ale to vse jen v jakesi class room nebo jak to pojmenovali, kde budete mit krom toho i neco jako folowery z WoD. Takze vas ta zbran bude vlastne provazet od zacatku az po lvl 110.

06.08.2015 23:44

Walther:ja to myslel spis tim jak nekteri lidi nadavaji legendarky pro vsechny a podobne, tak jde o to ze i kdyz to jsou nejsilnejsi zbrane na znamym svete ze furt ty lidi muzou vycraftit dalsi podobnyho ne li silnejsiho razeni ze to neni treba jak dragon soul kterej byl jen jeden a vicemene pohltil celou silu ktera ho stvorila a neni nicim nahraditelna protoze aspekty vicemene uz nejsou

@ndy 06.08.2015 23:37

to by mě zajímalo, jak se bude Illidan tvářit na to, že ho vysvobodil ten, jehož lebka mu změnila život a udělala z něj démona, a navíc má jeho vzpomínky

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet