World of Warcraft: The Comic česky

/pic/news/wowfan-news6
Komiksové vydavatelství Crew, které stojí za českým překladem World of Warcraft: Ashbringer, na svých internetových stránkách nedávno zveřejnilo seznam knih, které plánují letos vydat, a jak již dříve avizovali, objevila se mezi nimi i populární série World of Warcraft: The Comic od Waltera Simonsona, Ludo Lullabiho, Jima Lee a Sandry Hope. Ale na rozdíl od předchozích informací došlo ke změně. Crew nevydá jeden, ale rovnou dva díly, z nichž první vyjde na přelomu dubna a května a druhý ho bude na pulty knihkupectví následovat o půl roku později.

A o čem World of Warcraft: The Comic je?

První díly série vypráví příběh právoplatného krále lidí Variana Wrynna, který padl do předem promyšlené léčky a byl připraven o paměť. Shodou okolností se poté stal otrokem svých úhlavních nepřátel – orků, kteří se rozhodli, že za ně bude bojovat v aréně jako gladiátor. V zajetí se spřátelil s dalšími bojovníky, ale nemohl tam zůstat, chtěl vědět co je zač. A proto se spolu se svými novými přáteli vydal na cestu plnou překážek, na jejímž konci snad objeví své ztracené já a získá, co mu po právu patří.

Naposledy upravil/a Serwak 05.03.2013 v 21:05:58.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Mordecay 05.03.2013 23:28

Must have!

Esperanta 05.03.2013 21:13

Četla jsem v originále... úžasně chytlavé. Kdo nenávidí Variana, po přečtení tohoto komiksu na něj změní názor. Bolvar (až snad v 7 díle) je naprosto luxusně nakreslen, stejně jako Magni... Okamžitě kupuji, jakmile ho uvidím na pultech... snad se z něj nestane salátové vydání jako z Ashbringeru (jednou jsem ho vyměnila za nový a stejně už je to salát)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet