World of Warcraft: The Reznik Era

http://media.wowfan.cz/news/wowfan-news15
Dnes bych se rád zaměřil na tvorbu fanoušků, kteří přetvářejí svět Warcraftu do obrazu svého a dávají své výtvory na obdiv veřejnosti. Pro dnešní den jsem si vybral skoro všemi známého Řezníka, který se na našem webu docela dost pohybuje. Nejen, že je tento člověk známý jako jeden z největších českých exploiterů, ale Řezník delší dobu pracoval na svém utajovaném projektu, který nese jméno World of Warcraft The Reznik Era. Jedná se o celkovou proměnu World of Warcraft světa do něčeho nového a nevídaného. Celou věc pohání klient verze 3.3.5. Jedná se o poslední verzi Wrath of the Lich King klienta. A co vlastně vytvořený patch nebo, chcete-li, datadisk přináší?
  • Nový vzhled Kalimdoru
  • Nový vzhled Eastern Kingdoms
  • Nový vzhled Outlandu
  • Mnoho nových měst, míst a zón
  • Mnoho itemů a NPC má nový vzhled
  • Většina Battlegroundů a Arén má nový vzhled
  • Spelly nezůstavají pozadu a mají také nový vzhled
  • Charaktery dostávají nový vzhled
  • Interface prošel velkou změnou
  • Klient obsahuje Cataclysm objekty
Reznik Era Datadisk Reznik Era Datadisk Reznik Era Datadisk Reznik Era Datadisk Reznik Era Datadisk Reznik Era Datadisk Reznik Era Datadisk Reznik Era Datadisk
Osobně jsem udiven tím, že si někdo dal takovou práci a vytvořil něco tak úžasného. Mou otázkou zůstává, zda byste rádi něco podobného viděli i na oficiálních serverech a zda by se to uchytilo mezi veřejností.

Naposledy upravil/a Astra 25.11.2011 v 07:01:25.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

N!ghtmare 25.11.2011 22:36

Havel je starý lhář? MasterMajkl Prosím tě, už nic nepiš. Kdyby tady ještě byli ti tví rudí kamarádi, tak by se k nám ani to WOW nedostalo!

Brisin.ger 25.11.2011 21:08

nesmierne sa mi ten Sw páči

MasterMajkl 25.11.2011 20:13

Vážený uživateli,za svůj komentář na WoWfan.cz ke článku World of Warcraft: The Reznik Era (u starých článků na webu může vypsat špatný název článku, proto tomu nevěnujte až tak velkou pozornost) ve znění:

Ellendway
Směle do toho, dlouho jsem se nezasmál.
Většina z nás bude již v tuto dobu za měsíc po výborné večeři, bude rozbalovat dárečky od Ježíška, Santy nebo rudého ďábla ze SSSR (nebo koho tam mají).SSSR dávno neexistuje. Amerika bohužel ano.V Rusku maj Dědu Mráze.A ty jsi zakomplexovanej chudák. A ještě to taháš sem na web.Jako by nestačilo že je to všude.Jenom se reje a podněcuje nenávist k tomu či onu národu. jste byl/byla napomenut/napomenuta.Momentálně máte 1 napomenutí.Pokud budete měsíc bez prohřešku, počet napomenutí se vám o jedno sníží.Za tři napomenutí dostanete BAN na účet na 90 dní.Adam Kučera (Wrent), WoWfan.cz Ty brďo napomenutí. To jsem nedostal ani na seznam.cz když jsem napsal že Havel je jen starej lhář co zaprodal republiku.

Ing.Netsky 25.11.2011 19:40

Pekná práca.

MasterMajkl 25.11.2011 19:06

Adamal
MasterMajkl: Na nic trapnějšího se nezmůžeš? Jestli ne, tak už mi neodepisuj. Díky.
A máš /mají nebo ne ?

Dameshi 25.11.2011 18:48

Hoši mastere apod. jděte se hádat na icq , na skype a nebo na ksichtbuk , ale tohle jsou komenty k novince, člověk má vyjádřit názory ,nápady pocity a není to chatovací místnost , jak je někdo blbej a jakej je někdo zaměřenej na režim.Každej režim ma svá + a - ale to odbíhám , prostě toho tady nechte! K ČLÁNKU : Super, už jsem to našel cca před 14 dny a byl jsem uchvácen , rezikovi jsem už poděkoval a Elle , tobě taky. Nejvíc podle mě je povedej thousand,tanaris a durotar , kde jsem si to v klídku prošel.p.s. Ellendway měl narozky , všichni gratulovali a ted na něj máte kecy , dejte mu ten dárek , že si ty kecy strčíte někam :P a ježíšek .... to je tajemství

Adamal 25.11.2011 18:31

MasterMajkl: Na nic trapnějšího se nezmůžeš? Jestli ne, tak už mi neodepisuj. Díky.

MasterMajkl 25.11.2011 18:27

Adamal
Nemusíš tu doakzovat,že jseš komunista. Že nemáme rádi rusáky už máme v krvi, ale on je vlastně kromě tebe nemá rád nikdo.
Kdo nejvíce křičí od toho to fičí..dost možná máš rudou knížku v šuplíku.Tvoje rodiče v náprsní kapsičce.Chceš se špičkovat ?

Cecil 25.11.2011 17:33

Anstriber
ono vytvořit cely server na tom patchi jednoduche fakt není vzlaště kdyby ste uplně začaly od nuly tim myslím vytvoření vlastního emulatoru databaze... to by byla práce minimalně na rok ale ono by se to zase vyplatilo kolik lidí pak přišlo hrát a koupily si vip a z vip máte peníze a lehce pokryjete naklady na servery protože dnešni hostingy jsou dost levný
Vytvoření vlastního emulátoru? Meleš blbosti. Strukturu databáze taky nijak nemusíš upravovat. Jediný co by bylo asi třeba je znovu spawnout všechny NPC tak aby seděli do toho novýho prostředí. Samozřejmě, RP servery můžou vytvořit obsah úplně nový (questy, NPC, itemy...) ale to už by bylo poněkud náročnější. Jinak co se týče patche, je to úžasný a těžko se věří že to vytvořil jedinej člověk. Paráda!

Anzu 25.11.2011 16:54

Je to trochu Řezničina , ale záběr na Thunder Bluff se povedl

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet