World of Warcraft: The Comic vol. 2 na pultech!

http://media.wowfan.cz/uploaded/WoW The Comic logo

Zhruba na přelomu dubna a května tohoto roku spatřil světlo českého trhu World of Warcraft: The Comic, na jehož překladu spolupracoval i tým WoWfan.cz (konkrétně já, Bellatrix a DaveL). A my vám slíbili, nebo tedy spíše CREW, že ještě letos na podzim vyjde na českém trhu i druhé pokračování. A ono doopravdy. Stejně jako u minulého dílu jsme i u druhého pokračování asistovali. Něco jsme prosadili, něco ne, ale pokusili jsme se vás potěšit co nejvíce. Příběh se rozjíždí, na scéně se objeví spousta skvělých postav jako jsou: Anduin Wrynn, Bolvar Fordragon, Magni Bronzebeard ale i Katrana Prestor. A buďte si jisti, že se nudit nebudete. Ale pokud chcete zjistit více detailů, proč si rovnou komiks k Vánocům nekoupit? A pokud i tak budete váhat, připravuji si pro vás podrobnou recenzi, která vám s rozhodováním pomůže.

Druhý díl fantasy ságy ze světa herního megahitu. Druhý World of Warcraft a s ním finále první části velkého souboje! Když si dva muži činí nárok na jeden trůn, může v království zavládnout mír? Válečník Lo'Gosh sdílí podobu i vzpomínky s králem Varianem Wrynnem, ale pro dva muže není na trůnu dost místa. Lo'Gosh naštěstí už není odkázán jen na pomoc svých přátel Brolla a Valeery - se svými novými spojenci, mezi něž počítá například trpaslíka Thargase Anvilmara, se odhodlaně vydává vyrvat korunu z rukou podlého podvodníka. Je však Varian skutečně jeho nepřítelem? Walter Simonson, Jon Buran a Mike Bowden odhalí pravdu v pokračování komiksu World of Warcraft.

Autor: Walter Simonson
Kresba: Jon Buran, Mike Bowden
Překlad: Martin D. Antonín
Obálka: Ludo Lullabi, Sandra Hopeová
Počet stran: 176
Provedení: brož.
Nakladatelství: CREW
Koupit: Crew.cz

>>> Koupit komiks World of Warcraft<<<

Enjoy it!

Naposledy upravil/a Esperanta 10.12.2013 v 17:35:58.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sir Finley Mrrgglton 11.12.2013 17:53

Halelujah!

Esperanta 11.12.2013 11:28

cerberos
Já jsem si myslel,že LoGosh a Varian Wrynn je tatáž osoba,jak to vlastně je? Může mi to někdo vysvětlit?Jsem,velký milovník loremaster wow,tady koukám,že mi něco uniklo?
Hehe, v tom to právě vězí. V tomhle komiksu je to dost zamotané! A vysvětluje to leccos. Příští týden si chystám recenzi, ale rozhodně koupi doporučuji.

cerberos 11.12.2013 00:38

Já jsem si myslel,že LoGosh a Varian Wrynn je tatáž osoba,jak to vlastně je? Může mi to někdo vysvětlit?Jsem,velký milovník loremaster wow,tady koukám,že mi něco uniklo?

torchmister 10.12.2013 22:25

vyborne dakujem. kupa ista

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet