WoW má zase 10 miliónů předplatitelů!

http://media.wowfan.cz//uploaded/predplatitele
Poslední dobou jsme stále slýchávali, že World of Warcraft je již mrtvý, že ho zabil datadisk Mists of Pandaria, který Blizzard vydal jen kvůli lidem v Číně apod. Klesající počet lidí, kteří si předpláceli WoWko také neustále klesal, ale i tak byl počet okolo 7 miliónů předplatitelů na 10 let starou hru úspěch. Jenže co se nestalo. Jako před každým datadiskem se objevil nárůst na 7,4 miliónů, což byla jen taková malá vlaštovka. V noci ze včerejška na dnešek vydal Blizzard tiskovou zprávu, kde oznamuje, že World of Warcraft si předplácí více než 10 miliónů lidí! Dostali jsme se tedy na úroveň z konce roku 2007, kdy světu Warcraftu vládl mnohými oblíbený datadisk The Burning Crusade. Zároveň i s počty předplatitelů Blizzard oznámil, že za prvních 24 hodin se prodalo více než 3,3 miliónů kopií datadisku Warlords of Draenor. Takže to vypadá, že návratem na Draenor se vracíme i na tehdejší počet předplatitelů. :) Mike Morhaime, CEO a spoluzakladatel Blizzard Entertainment při této příležitosti řekl pár slov:
Jsme nadšení, že tak mnoho hráčů naskočilo do datadisku Warlords of Draenor v jeden den a zažívají skvělé časy s novým obsahem [...] Do tohoto datadisku jsme dali hodně tvrdé práce a nadšení a oceňujeme všechna milá slova hráčů a podporu, kterou ukazují pro World of Warcraft.
Bude zajímavé sledovat počty předplatitelů a prodaných kusů datadisku Warlords of Draenor po týdnu a v dalším období. Jestli se počet předplatitelů po nějakou dobu ustálí na 10 miliónech nebo jestli po datadisku opět klesne, ukáže až čas. Na 10 let starou hru to není vůbec špatný výkon a ukazuje se, že i když se vyrojila za ta léta všelijaká konkurence, která postupně uloupila WoWku některé hráče, World of Warcraft stále kraluje žánru MMORPG. Koupili jste si Warlords of Draenor? Přiměl vás nový datadisk k návratu? Jak se vám zatím líbí obsah? Myslíte, že se počet předplatitelů udrží nebo bude stoupat či klesat?

Naposledy upravil/a Astra 20.11.2014 v 11:10:44.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

godlike 21.11.2014 19:28

ten začátek je strašnej,ale tohle házím za hlavu i když mě to štve ten svět a to vše co tam je mě prostě nějak ukáže tu druhou stránku.Jsem velmi velmi spokojen

Entreri 20.11.2014 21:31

Neskutečně si to užívám, Dreanor je super a od BC bych řekl že je to opravdu na skvělé úrovni, Pandy byly zajímavý ale tohle je ten pravej WARCRAFT! A nejlepší lokací se stává opět Nagrand, nejlepší lokace BC je nej i ve WoD.

Montesqq 20.11.2014 19:20

Co si budem povídat, WoW je o příběhu pro většinu z nás. Lidi měli rádi Outland. A většina lidí věděla, že OL byl dříve Draenor. Když jsem 90% herního času zelezlej v BG nebo v areně, tak si WoD atmostféru užívám. Mám shit PC a musím říct, že ve světe mám o 40 FPS víc jak na MoP a to mám zapnutý stíny

Deathkroman 20.11.2014 17:46

Tak nesmíme zapomenout na to, že tenhle datadisk měl fakt velkou reklamní kampaň

okojehly 20.11.2014 13:20

Standardní zvědavost všech co kdy hráli, nadšení možná přitáhne pár nováčků. Ale tak rychle změny, které by všechny udrželi, dodávat nebudou, takže to zase spadne.

barrny 20.11.2014 11:52

Otázka je na jak dlouho to bude. Další otázka je bude se moct někdy ve wod léta, doufám že někdy ano

HonkL 20.11.2014 11:36

Ale hlavní otázka je !! Jak dlouho to vydrží

Oisin 20.11.2014 10:46

Já to tvrdil už na betě. Tenhle datadisk je dělaný s pravou láskou :-) Každý kousek světa má svůj důvod a jsem ochotný prominout i ty porodní bolesti na startu protože tohle si respekt zaslouží.

Daralyn 20.11.2014 10:34

souhlasím, a přiznávám že obsah je superotázkou je kolik lidí co brečelo na forech kvůli problémům skutečně předplatné zrušilo a o kolik to teda klesne příští měsíc

mirsi 20.11.2014 09:52

Ja si myslim, ze vacsina hracov (tak ako aj ja), si vratila do wow aj koli akotakej nostalgii k TBC.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet