Wrath of the Lich King - Souhrn informací

V první řadě se vám všem a hlavně anarchYmu omlouvám, protože jsem mu nedopatřením smazal dvě poslední novinky. No musim doufat, že se tu co nejdřív objeví a všechno to dá do pořádku. Ale přejděme k novince...

Jelikož se každým dnem blíží čas vydání datadisku Wrath of the Lich King (mimochodem bude to možná na začátku července), jste už určitě všichni zvědaví na to, co všechno tento datadisk přinese. Nějaké informace už byly uveřejněny, ale nikdy ne v tak přehledné formě jako teď. Přináším vám totiž souhrn informací, které zatím o WotLK existují. Po tom co jsem to dopsal, už se zase celkem dost těším, kdy už to kua vyjde :D. Nechce se mi do novinky nějak rozepisovat, protože textu je ve článku až až.

PTR server byl vypnut, aby se více lidí připojilo na TTR - Test realm ke speciálním aréna serverům (viz. menší info níže). K tomu, co Arena Tournament Realmy budou, vám brzo sepíšu podrobnější info. Ale to hlavní: To že TTR má přednost před PTR znamená, že 2.4 už bude téměř bez chyb, takže možná vyjde brzo!
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet