Zajímavá místa - co dál?

http://media.wowfan.cz/uploaded/zajimavosti_pokracovani
V závěru zatím poslední části pravidelného seriálu o Zajímavých místech jsem vám položila dotaz, s čím byste se v dalších článcích rádi setkávali. Přímo drtivou převahu přitom získala možnost nejrůznějších perliček světa Azerothu - sama bych to nazvala jako zajímavosti mezi zajímavostmi. Měla by to být místa, o kterých se mnoho neví, nebyla nebo stále nejsou přístupná standardními metodami a často jde doslova o záhady. I když jsem ve světě Azerothu poměrně zcestovalá, rozhodně bych se neodvažovala tvrdit, že znám naprosto každé jeho tajemství. Proto bych ráda požádala vás všechny, kteří jste mě provázeli na mých předchozích poutích Azerothem, abyste mi pomohli dát dohromady seznam těch nejpozoruhodnějších míst, kterým jsme se tu zatím nevěnovali. Míst, která nejsou standardní součástí světa. Snad bych mohla dát nějaké příklady, na kterých bych ještě lépe demonstrovala své budoucí záměry: mám na mysli místa jako Karazhanské krypty (pro mnohé nejděsivější místo celého WoW), "Faerie Circle" v Tirisfal Glades (který sice je "obyčejnou" částí lokace, ale jinak na něm není obyčejného vůbec nic), a dále nejrůznější opuštěné farmy či polorozpadlá obydlí nacházející se na místech, kam nemá hráč šanci dostat se jinak než náhodou, a dále i území nacházející se mimo přístupné mapy - kupříkladu zpola dokončený Emerald Dream. Zkrátka a dobře, pokud víte o zajímavém místě, kterému jsme se tu ještě nevěnovali a rádi byste, aby získalo svých pět minut (tedy, jeden článek) slávy, dejte mi o něm vědět. Nebráním se ani referencím na místa, která sice zatím nejsou na Azerothu k nalezení, ale někde by určitě být měla (kupříkladu Zandalar nebo ostrov Tel'Abim, odkud pochází Tel'Abim Banana). Primárně bych se všem těmto místům ráda věnovala především z lore pohledu, ale pokud k nim žádné oficiální lore neexistuje, můžete určitě počítat i s pár mými osobními teoriemi. Návrhy na místa mi zasílejte do komentářů pod tento článek nebo soukromou zprávou na fóru. Každé místo se pokuste co nejpřesněji specifikovat - názvem, souřadnicemi, screenshotem, ideálně vším dohromady; v případě nějakých exploiterských kreací přiložte třeba video na youtube. Budu se těšit na všechny vaše návrhy a zároveň vám trochu opožděně přeji vše dobré do nového roku.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ure 03.01.2015 00:25

Zdravím. Jakožto dlouhodobý hráč WoWka, musím o sobě první říct, že jsem se po letech strávených hraním PvE a PvP uchýlil k aktivitám, které lidé nazývají lidově jako buggování, glitchování, exploitování a někdy také hackování, tudíž jsem viděl, navštívil (a ve většině případů také vyscreenoval) spoustu zajímavých míst ve světě WoW, nad ním i pod ním a troufám si tvrdit, že jsem viděl téměř všechna místa, která vás jen napadnou! a to většinou na datadisku Wotlk, kde to ještě bylo možné díky nedostupnosti daných míst, které museli být pro nástup Cataclysm odstraněny. Nícméně i datadisk Cataclysm s sebou také přinesl spoustu nových zajímavých míst. Abych to shrnul, mám něco kolem (zhruba) 5000 screenshotů z různých zajímavých míst a jediný problém spočívá v tom, že se mi to nechce třídit z celkových asi 12000 scrnů . Pokud by ale zájem byl opravdu velký (od vás fanoušků), asi bych se nechal přesvědčit a do třídění se pustil, abych je následně mohl poslat Bellatrix.

bretys 02.01.2015 22:16

Ten Whispering forest je zajímavej na teorie .. Dlouho sem si říkal jestli to nemá co dělat s Old Gody ale zase když si vezmu že druidí glyph kterej může člověk přenést na jakékoliv nature místo tak si začínám říkat jestli to nemá co dočinění s Emerald dreamem .. Třeba se pokouší vytvořit stabilní portál nebo tak něco :-)

Bellatrix 02.01.2015 22:06

shadowseen
Blizzard Soon TM
Exactly.
Martinique301
Toto, ze od cataclysmu uz moc tych tajnych miest nieje. Resp vobec, kedze je dostupne lietanie po azerothe.. Ale tak pre pametnikov sa toho najde vela
Nejde o tajnost, ale o tajemnost. Třeba ten Faerie Circle nijak utajenej není, ale stejně nikdo neví, co to má sakra bejt.
Šéfredaktor WoWfan.cz

Martinique301 02.01.2015 21:27

Toto, ze od cataclysmu uz moc tych tajnych miest nieje. Resp vobec, kedze je dostupne lietanie po azerothe.. Ale tak pre pametnikov sa toho najde vela

Eydis 02.01.2015 20:30

Bellatrix
Myslím, že tam měla být dořešená dějová linka s Neptulonem a Ozumatem. A Blizzard, tuším, říkal, že se to dořeší někdy později. Otázka je, jestli se jim dá věřit.
Blizzard Soon TM

Bellatrix 02.01.2015 20:22

shadowseen
Aký máš názor na zrušený Abyssal maw? Respektíve čo si myslíš o tom čo sa tam mohlo objaviť.
Myslím, že tam měla být dořešená dějová linka s Neptulonem a Ozumatem. A Blizzard, tuším, říkal, že se to dořeší někdy později. Otázka je, jestli se jim dá věřit.
Šéfredaktor WoWfan.cz

Eydis 02.01.2015 19:42

Aký máš názor na zrušený Abyssal maw? Respektíve čo si myslíš o tom čo sa tam mohlo objaviť.

Bellatrix 02.01.2015 18:12

shadowseen
Ja by som chcel odporúčiť jednoznačne kúsok krajiny pod Deadmines (Podľa môjho názoru je to nejaký test Outlandu)
jj, vím, o čem je řeč. Jop, nejspíš má jít o test Outlandu, ale zároveň tam jsou (co si pamatuju) stromy z Emerald Dreamu.
Šéfredaktor WoWfan.cz

Eydis 02.01.2015 18:00

Ja by som chcel odporúčiť jednoznačne kúsok krajiny pod Deadmines (Podľa môjho názoru je to nejaký test Outlandu)alebo potom Outland ešte na starom svete ktorý bol pod Maelstromom.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet