Zajímavá místa - Eastern Kingdoms II.

http://media.wowfan.cz/uploaded/mista_eklogo

Wetlands

Thandol Span

Thandol Span je obrovský kamenný visutý most spojující země Lordaeronu a Khaz Modanu (herně jde o lokace Arathi Highlands a Wetlands), kterým sloužil jako hlavní trasa obchodu mezi lidmi a trpaslíky. Jde o asi nejimpozantnější trpasličí dílo na Starém Azerothu, které bylo bohužel nenávratně poničeno trpaslíky klanu Dark Iron. Z několika mohutných mostních oblouků už nyní zbývá jen jeden. (Poprvé most utrpěl četná poškození už za Třetí války.) V Cataclysmu v jeho skrytých skulinách přebývali kultisté Twilight’s Hammer. Kde se nachází? - Wetlands, 51 11 (Arathi Highlands, 45 88)

Twilight Highlands

Grim Batol

Grim Batol je horská pevnost, která původně patřila Wildhammerským trpaslíkům, následně se v ní za Druhé války usadili orkové a v datadisku Cataclysm byla jakousi hlavní základnou kultu Twilight’s Hammer. Ve World of Warcraft i prvních dvou datadiscích jste ji mohli vidět jako nepříliš nápadnou a nepřístupnou trpasličí pevnost ve skále, ovšem v Cataclysmu dramaticky změnila své vzezření a stal se z ní stejnojmenný dungeon. V pevnosti se usadili akolyté kultu Twilight’s Hammer uctívajícího Staré bohy a zároveň nohsledi Deathwinga Ničitele. Poblíž Grim Batolu na jednom z pahorků se také nachází jeden ze slavných Easter Eggů - velký nápis HELP (POMOC) a nad ním provizorní stan, který vzal vlivem počasí už zjevně za své. Kdo a proč tam tak zoufal žádal o pomoc (a jestli nad tím Blizzard vůbec přemýšlel), to se můžeme jenom dohadovat. Kde se nachází? - Twilight Highlands, 19 54

Husk of Sor’Getha -> Crucible of Carnage

Toto místo existovalo pouze v Cataclysm betě a nacházely se na něm pozůstatky obrovského Faceless One podobného tomu v Darkshore na Master’s Glaive. Stejně jako u Soggotha v Darkshore se ho kultisté Twilight’s Hammer pokoušeli osvobodit. Poté však byl neznámý Faceless One odstraněn ze hry a jeho místo zaujala aréna Crucible of Carnage (podobná arénám Ring of Blood a Amphiteater of Anguish). Není známo, zda Blizzard zkrátka upustil od nápadu s Faceless One nebo je důvodem něco jiného (třeba že ho kultisté Twilight’s Hammer opravdu osvobodili a on teď běhá někde po světě, muahahaha!) Kde se nachází? - Twilight Highlands, 50 58
<- Předchozí část | Další část ->


Naposledy upravil/a Bellatrix 02.12.2013 v 17:27:57.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Bellatrix
Zuzana K.

Bellatrix je autorem 1149 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Sabimpatt 30.05.2023 00:56

A definitive diagnosis of Hodgkin s disease is made if Reed Sternberg cells are found on pathologic examination of the excised lymph node <a href=https://levitr.autos>levitra elado</a> This is a dose dependent phenomenon

Ammy 26.11.2013 19:51

Taky jsem toho už četla hodně, ale díky tvým stránkám jsem se dozvěděla hodně věcí o kterých jsem ještě netušila nebo jen něco málo. Opravdu to máš moc hezky udělané +1 : )

Snake Plisken 26.11.2013 15:24

bulljoker
damn to je na mě moc krátkej článek
Musíš počkat na další. Přece by byla škoda, kdyby si takové super téma přešel najednou. Musíš si to vychutnávat. A nebo si měl být na Festivalu Fantazie... tam o tom byla celá přednáška.

Bellatrix 26.11.2013 15:11

bulljoker
damn to je na mě moc krátkej článek
Jo, na mě taky.
Šéfredaktor WoWfan.cz

bulljoker 26.11.2013 14:37

damn to je na mě moc krátkej článek

Mordecay 25.11.2013 23:39

mechari
Twilight Highlands no.. ja by som to tam nedal.
Čo by si kde nedal? -.-

Mondel 25.11.2013 21:57

Hodne pekne zhrnutie lokácí, a pekne sa o tom číta, Twiligh Highlans je jedna z mojich najobľúbenejších lokácií na Azerothe . Pretože my proste symbolizuje wowko a jeho základ.

mechari 25.11.2013 21:23

Twilight Highlands no.. ja by som to tam nedal.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet