Závěrečné cinematicy herních zón

http://media.wowfan.cz/uploaded/zony_cinematicy
Včera jsme si představili dvě lehce spoilerová videa, která se vážou na herní event průchodu Temným portálem. Dnes nás čekají další herní cinematicy, které budou tentokrát o něco delší a hlavně plné spoilerů. Jde totiž o závěrečné cinematicy k herním zónám, a jelikož jde tedy o jakýsi závěr příběhu každé lokace, nemohu si odpustit doporučení, abyste si na každý cinematic počkali až do dané fáze vlastní hry a dosáhli tak plnohodnotného příběhového zážitku. Pro všechny nedočkavce jsou však videa zpřístupněná už nyní. Enjoy. Varování: Komentáře pod tímto článkem budou s velkou pravděpodobností obsahovat WoD spoilery vázající se k příběhům daných lokací.

Frostfire Ridge

Shadowmoon Valley

Talador

Nagrand

Sekce Videa

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sir Finley Mrrgglton 21.09.2014 17:37

Prečo to všetko? To cestovanie v čase a všetko to okolo toho? Garrosh si zaslúžil oveľa epickejšiu smrť než je jeden quest ... Viem, že už raz bol Main Boss, ale zaškodilo by, ak by mal lepší koniec - ak nás chceli šokovať, tak mali zabiť Thralla , lenže to by sa neodvážili, pretože on Jaina a Malfurion sú poslednou spojkou s kamennými fanúšikmi WCII... Garrosh bol grázel ale zaslúžil si zomrieť epickejšie...Ale som aspoň rád, že Blackhand zdrhol... :P

Mikeel 21.09.2014 17:37

Bellatrix
To nevím. A máš o něj strach, nebo chceš, aby to schytal?
To nechci (i když po výcviku od G.R.R.Martina už radši nefandím žádným postavám ), ale ten poslední záběr tomu lehce napovídá. Komu jinýmu mohla patřit ta silueta než Gromovi? Na jednu stranu si však myslim, že z hlediska lore by byla smrt takový významný postavy prospěšná.

Bellatrix 21.09.2014 17:31

Mikeel
Proč mám pocit, že Thrall to na konci WoD schytá?
To nevím. A máš o něj strach, nebo chceš, aby to schytal?
Šéfredaktor WoWfan.cz

Mikeel 21.09.2014 17:30

Proč mám pocit, že Thrall to na konci WoD schytá?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet