Závěrečné cinematicy herních zón

http://media.wowfan.cz/uploaded/zony_cinematicy
Včera jsme si představili dvě lehce spoilerová videa, která se vážou na herní event průchodu Temným portálem. Dnes nás čekají další herní cinematicy, které budou tentokrát o něco delší a hlavně plné spoilerů. Jde totiž o závěrečné cinematicy k herním zónám, a jelikož jde tedy o jakýsi závěr příběhu každé lokace, nemohu si odpustit doporučení, abyste si na každý cinematic počkali až do dané fáze vlastní hry a dosáhli tak plnohodnotného příběhového zážitku. Pro všechny nedočkavce jsou však videa zpřístupněná už nyní. Enjoy. Varování: Komentáře pod tímto článkem budou s velkou pravděpodobností obsahovat WoD spoilery vázající se k příběhům daných lokací.

Frostfire Ridge

Shadowmoon Valley

Talador

Nagrand

Sekce Videa

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Anger 21.09.2014 21:07

Chudák Velen a Maraad... *minuta ticha pro zemřelé* Ale jsem rád, že to schytal jen alt Velen (real Velen to všem v budoucnu natře, doufám)Drek'thar epický zahrazení soutěsky.Thrall zklamal. Taková podpásovka na Garoshe, neměl nejmenší šanci, mohl si odpustit použít Doomhammer a rovnou ho takto zlikvidovat. Modlím se za Thrallovu smrt. Skrček malý, zelený

MrPendou 21.09.2014 20:48

Začínám si myslet, že to umírání hrdinů, které máme zrovna rádi mají z Game of thrones, protože v tom seriálu umírají furt a kvůli tomu je populární aby se do toho člověk vžil .. tady to začínají taky dělat .. hledají nové hrdiny a ty dobré nechaji umřit aby jsme soucitily s hrou .. můj názor well done Blizz .. jinak cinematicy mooc pěkny

Muradin 21.09.2014 20:20

Moc pěkné a epické cinematici. Jsou zase o level výš. Nejvíc se mi líbil Talador.Rozeberu každý- Shadowmoon Valley: Ner'zhul už je posedlí mocí. Je teď skoro jako na konci knihy Za temným portálem. Ten Yrelin výraz je skvělý. Líbí se mi, že postavy konečně mohou vyjadřovat emoce.Frostfire Ridge - Taky úžasný. Drek'thara mám docela rád a to jak ty blesky udeří do skal je úžasné.Talador - Blackhand vypadá skvěle. Jeho model je moc hezký a jak říká Brrroken se mi strašně líbí Chudák Maraad, ale konečně zemřela nějaká kladná postava z našeho vesmíru.Nagrand - Čekal jsem, že Garroshův osud bude trochu jiný, ale když to vezmu v celku je to dobré. Místo kde se poprvé setkali a dokončili svůj duel z WotLK. Jen mi to přijde trochu nefér a myslím, že magie by při Mak'gora zakázaná.Jinak mě trochu mrzí, že z alternativního vesmíru umíra hodně postav. Byl bych docela rád kdyby se objevili i v jiných datadiscích.

Eydis 21.09.2014 20:18

Bellatrix
Za nejmíň pravděpodobnýho kandidáta na smrt považuju Khadgara. A jestli umře, budu se zlobit a půjdu demonstrovat.
Takže sa pripútaš reťazami pred Blizzard alebo pred Dark Portal?

mechari 21.09.2014 20:10

sranda bude že nakonieč Grommash nebude záporák, ale príde alternatívna plamenná légia.

Bellatrix 21.09.2014 20:08

Undead363
Velen nie je náš Velen a som radšej, že to schytal Maraad než Blackhand...
Však mně je Velen taky u p*dele, a byl by, i kdyby to byl ten náš. Ale Maraada je mi líto. Sice jsem ho nikdy nepovažovala za extra důležitýho, nevím proč, ale on byl z hlediska postav taková železná jistota, která tam vždycky tak nějak... byla. Je takový zvláštní, že najednou už to tak nebude.
Ferion
...
Jo, Taylor taky. Nedávno jsem to řešila v článku o Wrathionovi.Jinak čekám smrt Yrel. Četla jsem, že ji přirovnávají k Johance z Arku, takže bych tipla, že ji k ní připodobní i způsobem konce. Nejspíš se nějak strašně dramaticky obětuje a bude tam nějak děsně romanticky naznačeno, že se díky tomu zase shledá s Maraadem a bla bla bla... No, jako netvrdím, že to považuju za kdovíjak jistý, ale Blizzard se v podobných klišé celkem vyžívá a tohle se dost nabízí.Co se týče Thralla... nevím. Na jednu stranu si už všemožnýho zachraňování světa užil dost a fanoušci na to dost často poukazují, na druhou stranu mi přijde jako typ postavy, se kterou by se vývojářům dost těžko loučilo.Za nejmíň pravděpodobnýho kandidáta na smrt považuju Khadgara. A jestli umře, budu se zlobit a půjdu demonstrovat.
Šéfredaktor WoWfan.cz

Ferion 21.09.2014 19:42

*SPOI...ale jakou cenu to má psat...někdo kdo vymejšlel lore si asi přečetl toho martina no tady zemře velen, maraad a ten ork (jméno nevím), a garrosh samozřejmě, mimo in game cinematiců co jsem tak letmo pochytil zemře i taylor, na konci to podle mě odnese bud khadgar, thrall nebo yrel, pokud ovšem tímhle tempem, to nezalomí všichni

Deathkroman 21.09.2014 19:32

Taková hromada svalů bez mozku, i mě a to jsem horďák je víc sympatický Maraad

Sir Finley Mrrgglton 21.09.2014 19:28

Bellatrix
... a chudák Velen a Maraad jsou vám všem u p*dele
Velen nie je náš Velen a som radšej, že to schytal Maraad než Blackhand...

Eydis 21.09.2014 19:07

Tak mňa najviac zarazil ten Taladorský cinematic.Aj keď sa mi páčilo ako Yrel pleskla toho Blackhanda s tým kladivom ale čakal som že aspoň keď ich Khadgar bude portovať z tej lode tak Yrel aspoň ukáže nejakého veľkého fuckera Blackhandovi.Priznávam že som namiesto Just you počul Fuck you.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet