Závěrečné cinematicy herních zón

http://media.wowfan.cz/uploaded/zony_cinematicy
Včera jsme si představili dvě lehce spoilerová videa, která se vážou na herní event průchodu Temným portálem. Dnes nás čekají další herní cinematicy, které budou tentokrát o něco delší a hlavně plné spoilerů. Jde totiž o závěrečné cinematicy k herním zónám, a jelikož jde tedy o jakýsi závěr příběhu každé lokace, nemohu si odpustit doporučení, abyste si na každý cinematic počkali až do dané fáze vlastní hry a dosáhli tak plnohodnotného příběhového zážitku. Pro všechny nedočkavce jsou však videa zpřístupněná už nyní. Enjoy. Varování: Komentáře pod tímto článkem budou s velkou pravděpodobností obsahovat WoD spoilery vázající se k příběhům daných lokací.

Frostfire Ridge

Shadowmoon Valley

Talador

Nagrand

Sekce Videa

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Bellatrix 21.09.2014 23:11

Deathkroman
Nezávidím Yrel, nejdřív ji zemře její učitel a blízký skoro příbuzný, Velen a pak je svědkem smrti Maraada.. Mám pocit, že nyní je vůdcem Draenei na Draenoru, pokud ano tak to má nervově hodně těžký.
Holt Blizzard stvořil další OP postavu, která překoná všechny nesnáze a nadchne všechny svoje spolubojovníky.Johanka z Arku, no. Otázka je, jestli jí připraví i konec jako Johance z Arku.
Renus
Ale kdyť Velen dalo by se říct neumřel, jenom se stal součásti K'ure ne?
Já bych to řekla tak, že se povznesl na vyšší úroveň bytí. Působilo to na mě trochu jako vykrádačka Star Wars, popravdě, a Obi-Wana Kenobiho.
cerberos
nebo kdo to byl ten hrdina jak šel sám proti Iron hordě,než ho DrekThar nechtěně zasypal s těma kamenama?
Gan'ar, Durotanův brácha. A říkám si, že s titulkama k těm videím bych si asi měla pospíšit, když jsi schopnej říct, že to bylo nechtěně.
cerberos
Jen doufám že Velen se nestal součástí Naaru navždy, a Maraad doufám žije
Jak bys chtěl takovej proces zvrátit? A hlavně - proč? Není to snad nejvyšší meta pro kněze Velenova formátu, spojit se se silou, kterou uctíváš a která ti dává sílu?A nevím, ale Maraad mi přišel mrtvej až až. A i kdyby nebyl, ten výbuch by ho dodělal tak jako tak. Vždyť Khadgar odtud dostal jen Durotana s Yrel.
Šéfredaktor WoWfan.cz

Akari 21.09.2014 23:06

Ten Taylor mě štve

cerberos 21.09.2014 22:25

Jen doufám že Velen se nestal součástí Naaru navždy, a Maraad doufám žije

cerberos 21.09.2014 22:21

Blizzarde,Blizzarde..kam na ty nápady chodíš..super a super..už jenom jak Durotan bojuje s tou draeneikou proti Blackhandovi,nebo kdo to byl ten hrdina jak šel sám proti Iron hordě,než ho DrekThar nechtěně zasypal s těma kamenama? U Garroshe,se musím smát i je mi ho líto,ale zasloužil si to to,oni ty orkové jsou opravdu super rasa

Renus 21.09.2014 22:13

Ale kdyť Velen dalo by se říct neumřel, jenom se stal součásti K'ure ne?

Sppykeman 21.09.2014 22:13

Maraada je mi lito tuhle postavu jsem zacal mit rad. S Garroshem jako s postavou si mohli vyhrat vic nez jen OMG KILL. Blackhand .....BADASS!!!!

Snake Plisken 21.09.2014 21:45

SPOILER!Poznámka k videu z Nagrandu:1. rozbil mu korálky. 2. Shaman rules!

Deathkroman 21.09.2014 21:37

Nezávidím Yrel, nejdřív ji zemře její učitel a blízký skoro příbuzný, Velen a pak je svědkem smrti Maraada.. Mám pocit, že nyní je vůdcem Draenei na Draenoru, pokud ano tak to má nervově hodně těžký.Zmínil se tady někdo o chudákovi Ganarovi? To nemůže nechat Blizzard Syny Garadovy po hromadě?.. Zvláště když se jedná o toho, který je naprostým překvapením a je utajeným bratrem Durotana?..

Radiaw 21.09.2014 21:23

Nebo by Garroshe mohla resnout Sylvanas, Maarada by mohla též a schovat si je do zásoby na horší časy.

Bellatrix 21.09.2014 21:11

shadowseen
Takže sa pripútaš reťazami pred Blizzard alebo pred Dark Portal?
Ano, před Dark Portal! Sakra, ta myšlenka se mi líbí čím dál tím víc
Muradin
Nagrand - Čekal jsem, že Garroshův osud bude trochu jiný, ale když to vezmu v celku je to dobré. Místo kde se poprvé setkali a dokončili svůj duel z WotLK.
Já třeba čekám, že s Garroshem to ještě neskončilo. Samozřejmě tím nemyslím, že nějak zázračně obživne a bude z něj Terminátor, ale přijde mi, že tohle prostě musí mít ještě nějakou dohru. A třeba myšlenka, že by Thralla pronásledoval jeho záštiplný přízrak (byť je to trochu klišoidní), se mi docela zamlouvá. WoW je beztak plný neklidných přízraků mrtvých. A myslím, že z Garroshe by byl hustej přízrak.
Muradin
Jen mi to přijde trochu nefér a myslím, že magie by při Mak'gora zakázaná.
To s tou magií mi ani nedošlo. Thrall je docela sviňák, co?
Muradin
Jinak mě trochu mrzí, že z alternativního vesmíru umíra hodně postav. Byl bych docela rád kdyby se objevili i v jiných datadiscích.
Blizzard si tím asi chce vylepšit reputaci, že dřív se v příběhu až tolik neumíralo, a když jo, tak se ty postavy zase vracely jako na běžícím pásu. Asi vzali ten alternativní svět jako dobrou záminku k tomu zabít spoustu postav, aniž by nás to příliš ovlivnilo. (Maraad je výjimka.)
Šéfredaktor WoWfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet