Cataclysm Videa

/pic/uploaded/videa_cata
Na všech webech věnujících se World of Warcraft pravděpodobně narazíte na nějaký Cataclysm video materiál. Ani my nejsme výjimkou a snažíme se pro Vás tohoto moderního materiálu připravit co nejvíc. Oceníme jakékoli pozitivní i negativní ohlasy, které zanecháte v komentářích. Videa majoritně zpracovává Ellendway, překlad je většinou od Wrenta. Nezapomeňte sledovat náš youtube kanál: WoWfanCZ. [odstavec]

Cataclysm Trailery

Cataclysm Cinematic Trailer

Cataclysm Trailer - Blizzcon 2009

[odstavec]

Rasová intra

Nejste si jistí, co tento pojem znamená? Když založíte novou postavu, vždy se Vám přehraje určité video, které závisí na Vaší zvolené rase. Tato videa byla stejná již od vydání klasického WoW a vlastně již byla nepřesná a nudná. S Cataclysmem se konečně dočkáme nových verzí, které odhalí základní změny Lore Warcraftu.
/pic/uploaded/logo_horda

Orc

Undead

Tauren

Troll

Blood Elf

Goblin

/pic/uploaded/logo_alliance

Human

Dwarf

Gnome

Elf

Draenei

Worgen

[odstavec]

Představení lokací

V této kategorii naleznete videa, která představují hlavně změny v lokacích, které Cataclysm přinese. Může jít jak o podrobnější představení jednotlivých lokací, tak o kompletní náhled na celý svět.

Změny ve světě

[odstavec]

Postavy a rasy

Zde najdete videa, které se věnují hlavně samotným postavám, to znamená např. jejich animacím. Naleznete zde nové rasy - Worgeny a Gobliny, ale podíváme se na některé změny i u ras starých, například na animace při vytváření nové postavy.

Tvorba nové postavy

Worgeni - Animace emocí



Naposledy upravil/a Wrent 22.11.2010 v 17:50:59.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Wrent
Adam Kučera

Wrent je autorem 1375 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

hitteeDus 02.06.2023 05:03

<a href=https://dapoxetin.buzz>priligy where to buy</a> Blood urea nitrogen and creatinine were 100 mg dl and 12

kasialoda 06.03.2023 06:05

<a href=https://buycialis.beauty>buy cialis generic online cheap</a> 054 DEXAMETA POL NEO MEDICALEX Dexametasona, Neomicina, sulfato de, Polimixina B Gotas Fco

Parrot z Twinstaru 29.03.2011 21:37

Pěkně jste to udělali :-)

Radiaw 10.11.2010 16:46

Něco vám tu chybí!

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet