|Envy| Tereszia Mistweaver Guide

Na našich stránkách se můžete setkat se spoustou návodů na eventy, získávání petů, ale co takhle pořádný theorycraft? Po domluvě s TOP CZ/SK hráči, jmenovitě pak guildou Embody a několika dalšími jedinci (Tereszia), jsem pro vás připravili guide na MW monka. Nechť je tato guida první vlaštovkou pro naši komunitu, která bohužel zatím musí pracně hledat na zahraničních fórech. To však chceme změnit, a právě proto tady, a teď, tento článek.

Kdo je to Tereszia?

Dříve PMterezka, dnes již Tereszia, je nejlepší MW monk CZ/SK komunity, a bývalý člen Embody. Nyní však působí v zahraniční guildě Envy, ve které se teď připravuje na další tier. Jako alty hraje také shamana a druida. Chceme pro vás to nejlepší, a proto jsme oslovili tohoto hráče, který na základě naší prosby, a několika dalších podmětů, vytvořil theorycraft pro nejen začínající, ale také pokročilé healery monky. Pohodlěn se usaďte, začínáme. Ukázka: "Vzhledem k inspiraci od Milana a tomu, že mě od začátku tieru kontaktovalo překvapivě hodně monků jak z DT, tak x-realm, rozhodl jsem se ulehčit si trochu práci a dát dohromady co nejpřehlednější a nejsrozumitelnější guide pro casual i mythic raidery. Informace budu postupně dodávat, případně upravovat, a v dalších tierech guide aktualizovat podle aktuálních změn..."

>>MW Monk Guide 6.1<<


Co nás čeká dále?

V příštím týdnu máme pro vás nachystaný další guide, jaké classy se však bude týkat, to je takové malé překvapení. Malá nápověda, MW monk už to nebude.

Naposledy upravil/a Esperanta 22.04.2015 v 19:41:27.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

KharDemon 02.09.2015 17:34

Envy má momentálně asi nějaké problémy, nicméně k PMTerezka... Osobně ho neznám, ale občas jsem s ním cosi zašel. SoO run BD vs LF tuším komentoval s nějakou holčinou... Co se týče jeho skillu, řadil bych ho spíš mezi lepší průměrné hráče. To, že má dobrý progress z něj ještě nejlepšího monka na SK/CZ serveru nedělá. Taitei je podle mého subjektivního názoru mnohem lepší a nebo Kellso, který odešel z Drak thulu by, i když hraje hlavně wara, strčil do kapsy s monkem polovinu Evropských top guild... Co se týče jeho chování, snad se to sem hodí, tak to je děs a hrůza. Arogantní a sebestředný asociál, kterému ego přebujelo intelekt. Možná, že na někoho působil jinak..?? Nechci aby to vypadalo jako hate, ale toť můj názor na jeho skill a chování.

Angelius 17.04.2015 00:13

Píšeš nějaký nesmysly, bla bla bla, nějaký kecy okolo. Pak zase něco o tom, že jsme spolu byli v raidu (nepamatuju si, možná by se hodilo dodat co to bylo za raid, co jsem tam komu udělal, nebo tak něco, takhle to působí dost chabě).Nejvtipnější jsou ale tvoje poznámky na momentální situaci ve WoW (ta je prosimtě jaká?) a na Envy (taky bych prosil nějaký objektivní zhodnocení od člověka s tvejma znalostma komunity a samozřejmě i hry obecně).Nerad bych udělal chybu a třeba nedej bože hrál v guildě, která je podle tebe špatná. Rád se od tebe nechám poučit, která guilda je dobrá a jak se dostat na špičku herní scény. Nepochybuju, že v případě potřeby (pokud by ses chtěl rozepsat a předat svoje know-how, jak se stát populárním a především TOP hráčem) by ti poskytl Stalor tady na WoWfanu dost prostoru Doufám, že moje otázky nenecháš bez odpovědi. A prosil bych bez tentokrát bez toho nádechu sebeubíjející závisti, pokud se naučíš formulovat věty správně a najdeš aspoň lehce logickou argumentaci, možná se najde aspoň pár lidí, co tě nebude mít za uplnýho kašpara, ale spíš za lokálního klauna, nebo - v nejlepším případě - za (dost špatnýho, ale pořád) trolla.

mlatic 16.04.2015 15:32

ano, je to otřesný, že mě nezná 99% lidí na DT. Já ani nemusím vynikat jako ty, kterého zná právě těch 99% lidí na DT.Já jsem sem nepřišel atakovat to tvoje dílo. Já jsem jen napsal svůj názor na tuto situaci. To, že to namyšlený a arogantní lidi, kteří neumějí přiznat pravdu a prohrávat, neumějí snést, přes to se život už nějak přenese.Žádný historky si nevymýšlím. Mně stačilo, že jsem to zažil s tebou v raidu. Pod fakeaccountem taky nemám zapotřebí psát. Píšu pod pravým - mě totiž na DT nezná 99% lidí, jak si podotkl.Chci ti jen popřát hodně zdaru v TOP guildě Envy. Tam si totiž při současné situaci ve Wow stále vybírají jen TOP hráče. Takže se ti omlouvám, skutečně budeš TOP hráč, když jsi se tam dostal. Promiň pochybil jsem a ještě jednou se ti omlouvám ty TOP MW monku na CZ/SK scéně

Yza 12.04.2015 16:22

Ja tohto typka osobne nepoznam a ani nemam potrebu niekoho uznavat, kazdopadne tento spatny zeleny anotha hero class asi nieco vie ked- sa dostal kam sa dostal..- som mu pisal ze potrebujem nastartovat heal u nasej moncici.. na raide dva dni potom mala dvojnasobne hps (efektivne).. bez akehokolvek lootu.

Angelius 12.04.2015 04:46

Není potřeba, aby mi někdo něco žral, ty jsi evidentně hrozně hloupej člověk, takže ti uniká ten zásadní fakt, že TY jsi přišel atakovat něco, co jsem udělal z dobrý vůle, ve svym volnym čase a bez jakýhokoliv nároku na osobní profit, pro lidi, co by mohli mít zájem o kvalitní materiál na studium svojí classy. Rozhodně jsem nikde nezmiňoval tvoje jméno (částečně taky proto, že ho ani neznám, stejně jako 99% Drak'Thulu).Dalším faktem je, že už ani na DT nehraju, odešel jsem na Kazzak (asi si někdo další všiml toho, že jsem dobrej MW, huh?).Argumenty typu ta hra je tak jednoduchá a další výplody tvého ptačího mozku snad ani nestojí za komentář, myslim si, že to uplně naprosto jednoznačně ukazuje, že mi závidíš každej jeden bod z toho Jeho nehynoucí slávu, guide pro MW monka, chování a myšlení nebo jeho místo v TOP guildě?.Já chápu, že je to otřesný, když tě nikdo nezná, když jdeš někoho hatovat na WoWfan, musíš si vymejšlet historky a psát je pod fakeaccountem (we have all been there), ale neboj se, dneska jsi něčeho dosáhl - pobavil jsi mě a spoustu dalších lidí, takže časem se třeba proslavíš dobrym smyslem pro humor a sebeztrapňováním, když už to nebude dobrym progressem a místem v kvalitní guildě.

mlatic 11.04.2015 19:03

Omlouvám se, ale to mě vždy baví, když se PMžalud snaží ukazovat svoji otevřenost, inteligenci, nápomocnost atd..., ale každý, kdo jednou zažil tvou druhou stránku, ti tohle už nesežere.Ta hra už je tak jednoduchá, že tyhlety hráči, co si myslí (ale opravdu jen myslí), že jsou TOP, budou velmi překvapeni, až jim dojde, že si to myslí jen oni sami dotyční. Sám jsem zažil tohoto hráče několikrát na raidu, takže jsem si už o něm udělal svůj vlastní názor, který už asi nic nezmění (ani to, že se tu vyjádřilo pár příznivců v jeho prospěch).To Neya: To je hezký, že tu lidi nazýváš casual amatérama, když ty jsi nebyl a nejsi o nic víc. Mě by třeba zajímalo, co člověku jako PMžalud můžu závidět? Zkusím se zamyslet. Jeho nehynoucí slávu, guide pro MW monka, chování a myšlení nebo jeho místo v TOP guildě? Tohle pro mě bude skutečně oříšek.O tom selfie budu přemýšlet, moc by se to vyjímalo na mé násteňce TOP hráčů z CZ/SK scény

Lestercz 10.04.2015 23:01

Angelius
Pazdi: Já to v první řadě považuju za trolling, takže nemám důvod se nikomu omlouvat, ani reagovat nějak jinak. V první řadě nechodim pugy, protože k tomu nemám důvod, případně na to nemám čas. Druhej důvod je, že jedinej způsob, kterym přijdu do kontaktu s lidma z DT, co neznám je, že jdu pomoct někomu, kdo mě o to poprosil, a při takový příležitosti ten raid v případě potřeby odleaderuju, aby se ten boss/raid zabil. Tohle je mimochodem věc, kterou s několika lidma (víceméně mojí sellerskou grupou) děláme už od zavedení Flexu v SoO, abysme pomohli slabším hráčům, a v žádnym případě na takovejch runech nejsem toxickej, právě naopak. Stejně jako jsem nikdy neodmítnul nikoho, pokud mi psal o radu, nebo pokud mi psal o pomoc s něčim, co bylo v mojí moci. Pokud se ke mně ovšem někdo chová jako kretén, jako s kreténem s nim jednám, takže jak řekl Stalor, bylo by na místě si zamést před vlastním prahem.Aurinth: Ahoj Hugsi, moc jsem nepochopil tvůj komentář, asi to bude opět jazyková bariéra. Není mi moc jasný, jak mám reagovat, protože jestli to bylo myšleno tak, že chceš na veřejnosti prát špinavý prádlo, tak se tomu vůbec nebránim, jen tě předem upozorňuju, že bodáš do vosího hnízda.Takže once again - jestli si se mnou chcete udělat selfie, stačí se zeptat.
Vůbec nechápu co tu všichni řešíte ! Tereza je fajn hráč co tu hru má jako svůj koníček a uznejme si, že je v tom dobrej ! A nikdy jsem u něj nezaznamenal to, že by se mezi ostatníma povyšoval a je schopnej mi pomoct, kdykoliv má čas. Je s nim prdel a jsem rád, že jsem mezi takovou verbeší na Drak'thulu, co jenom závidí úspěchy druhejch, poznal zrovna jeho !

TheNeya 10.04.2015 22:59

Druhá věc je ta, že kdykoliv člověk potřeboval ať už top nebo casual. Vždy šel pomoct ... díky za Radena a HC Sha PMfaggot

TheNeya 10.04.2015 22:58

Tady se objevuje typická zk*rvená česká nátura Alá' závidím jak prase tak musím samozřejmě hejtit. Tenhle človíček na rozdíl od vás casual amaterů něco dokázal ... to že tu čtu komenty typu choval se k někom odporně atd atd blbost. Ne každý den je posvícení a ne každý den máme všichni optimistickou náladu a popravdě .... co čtu trade chat / general chat ztratil jsem víru v lidstvo a to doslova. Víc jak půl DT jsou retardovaní kidda co si hrajou na něco co nejsou. On si na nic nehraje on se tam nahoru vyšplhal sám ... a to že nolifeřil? a co ? dovolit si to může tak proč ne ?Prostě se naučil hrát svojí classu, ukázal výsledky tak je jasný, že po něm sáhnou někde jinde. BYL NATOLIK FÉROVEJ, že se nevysral na progress a nešel hned ! Dodělal si svojí práci tam kde měl a sám přemýšlel o tom jestli má jít. Dot jsme se o tom bavili, pořád ho tu něco drželo. Naštěstí když čtu ty komenty říkám si ... udělal jsi dobře. Je to dobrý hráč a ještě lepší kámoš ...ano v reálu.

Angelius 10.04.2015 22:32

Pazdi: Já to v první řadě považuju za trolling, takže nemám důvod se nikomu omlouvat, ani reagovat nějak jinak. V první řadě nechodim pugy, protože k tomu nemám důvod, případně na to nemám čas. Druhej důvod je, že jedinej způsob, kterym přijdu do kontaktu s lidma z DT, co neznám je, že jdu pomoct někomu, kdo mě o to poprosil, a při takový příležitosti ten raid v případě potřeby odleaderuju, aby se ten boss/raid zabil. Tohle je mimochodem věc, kterou s několika lidma (víceméně mojí sellerskou grupou) děláme už od zavedení Flexu v SoO, abysme pomohli slabším hráčům, a v žádnym případě na takovejch runech nejsem toxickej, právě naopak. Stejně jako jsem nikdy neodmítnul nikoho, pokud mi psal o radu, nebo pokud mi psal o pomoc s něčim, co bylo v mojí moci. Pokud se ke mně ovšem někdo chová jako kretén, jako s kreténem s nim jednám, takže jak řekl Stalor, bylo by na místě si zamést před vlastním prahem.Aurinth: Ahoj Hugsi, moc jsem nepochopil tvůj komentář, asi to bude opět jazyková bariéra. Není mi moc jasný, jak mám reagovat, protože jestli to bylo myšleno tak, že chceš na veřejnosti prát špinavý prádlo, tak se tomu vůbec nebránim, jen tě předem upozorňuju, že bodáš do vosího hnízda.Takže once again - jestli si se mnou chcete udělat selfie, stačí se zeptat.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet