Anub'Arak

však během války Pavouků bylo Azjol Nerub na povrchu zničeno a přejmenováno na Northrend. Anub'Arak padl.

Když Kil'Jaden stvořil Krále Lichů, dosadil ho na Ledový trůn a ten zde stvořil Nemrtvé. Lich King se dozvěděl, že Northrend byl kdysi královstvím pavoučích Nerubianů. Dal si zavolat tehdejšího regenta vojsk, a tak se mu povedlo na svou stranu přitáhnout Nerubiany. Ti mu řekli vše o Anub'Arakovi. Ner'Zhul ho oživil do podoby Nemrtvého, ale Anub'Arak se moc nestaral o záležitosti Nemrtvých. DOkonce jim dal i své Nerubiany a snažil se z Northrendu vytvořit staré Azjol-Nerub.

Po zradě Krále Lichů ho chtěl Kil'Jaden zničit. Vyslal proto Illidana, aby tuto špinavou práci vykonal. Arthas musel krále ochránit, ale Sylvanas ho zranila otrávenými šípy, a tak se Ner'Zhulova moc velmi zmenšila. Arthas byl ocrhnutý. Anub'Arak byl vyslán chránit Temného Lorda, ale napadli ho Elfové, kteří mu řekli o Illidanově plánu. Arthas věděl, že se včas k Ner'Zhulovi nedostanou a Anub'Arak navrhl, že by mohli zkusit ruiny Azjol'Nerubu, že pod zemí se tam dostanu dříve a včas.

V podzemí je několikrát napadlo mnoho pavouků a jiných monster, která zde stále přežívala, ale Anub'Arakovi se podařilo prince ochránit. Poté ho chránil i v boji s Illidanem. Illidan byl poražen a Arthas se stal Králem Lichů. Arthas ho odměnil za jeho štědrost a pomohl mu s obnovou Azjol'Nerub. Anub'Arak tam dodnes sídlí a pomáhá stavět chrám Starým Bohům, které on a jeho národ nejvíce uctívají.


Kde se nachází: Azjol-Nerub, Northrend
Frakce: Pohroma, Nerubiani
Rasa: Nemrtvý Nerubian
Postavení: kráľ Nerubianů
Povolání: Pán podzemí


Ze slovenského přepisu přeložil Novom.
(Pokud by někdo měl zájem napsat tento článek lépe, bude vítán. Je mi jasné, že takto je to velice zmatené a nepřehledné, ale věřte, že původní překlad byl ještě o mnoho horší.)


Naposledy upravil/a Novom 12.10.2009 v 10:38:36.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Snake Plisken 05.04.2010 21:15

samozrejme treba pred Azjol-Nerubem ty sou podle me zivy ale...no moc jich neni

Steiny88 15.11.2009 16:33

když existují Nemrtvý Nerubiani,jsou někde nějací živí?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet