Battle.net - jak s ním spojit WoW account

Ze všeho nejdřív bych chtěl říci, že pokud si svůj account do tohoto data nespojíte, nic se vlastně nestane, akorát již nebude možné se s Vaším starým account name přihlásit. Jakmile svůj WoW account spojíte s battle.net, budete se přihlašovat pod svým Battle.net nickem, což je Vaše emailová adresa.

Jak se zaregistrovat na Battle.net

Pokud již svůj Battle.net account máte, můžete tyto kroky ignorovat, pokračujte až tím "Jak spojit svůj WoW account s Battle.net". Běžte na https://eu.battle.net/login/ a klikněte na Sign up now!
/pic/battle.net/sign_up
V dalším okně vyberte Vaši zemi (nejspíš tedy Česká republika nebo Slovensko). Po vybrání si musíte přečíst licenční podmínky a souhlasit s nimi. V následujících dvou oknech vyplňte Vaše osobní údaje. V posledním okně musíte kliknout na Create Account.
/pic/battle.net/create_account
Jakmile dokončíte registraci, měla by Vám na zadaný email přijít potvrzovací zpráva s odkazem, na nějž klikněte.

Jak spojit svůj WoW account s Battle.net

Abyste spojili svůj account s Battle.net accountem, běžte na https://eu.battle.net/login/ a přihlašte se. Dostanete se na stránku Vašeho profilu. Vy klikněte na tlačítko Begin Merge.
/pic/battle.net/merge_account
Na další stránce napište account name a heslo Vašeho starého WoW accountu. Nakonec potvrďte kliknutím na Merge Account. Od této chvíle se do hry přihlašujete přes údaje Vašeho Battle.net accountu! Po úspěšném spojení accountů byste měli na záložce profilu vidět krabici některého z WoW produktů (podle toho, co máte na accountu aktivované).
/pic/battle.net/my_games
V případě nějakých dotazů se nebojte ptát kohokoli z redakce, na shoutu nebo na fóru.

Naposledy upravil/a Novom 11.10.2009 v 22:02:48.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

rozm3tac 12.11.2009 20:41

presne tak, na vetsino hovadskych chyb staci prepsat realm: viz m0i: tj. set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com
set realmlistbn
set portal eu

Charlie 07.11.2009 18:23

tak lidi kdo mel tento problem co ja tak si otevrete realm a napiste do nej toto
set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com
set realmlistbn
set portal eu

a melo by to jit normalne....

DaveL 07.11.2009 17:23

no ja mam ten sami problem jako GIGI a buxton a nwm co stim. nemam tam vubec vydet ty realmy. pls poradte nekdo na 443694006

DaveL 07.11.2009 16:00

Asi jsem pitomec, ale proste mi to nejde - ucet mam vytvoreny, email overeny, ale po zadani World of Warcraft Account Name pri mergnuti mi to vzdycky vyhodi invalid login. Uz jsem si zalozila i druhej ucet, ale porad to nejak nejde.Muzete poradit, kde delam chybu?

Anstriber 04.11.2009 19:56

Normalka to funguje jen jim asi na dva dny spadnul serv a nechodilo to. Zkusil jsem to asi druhy nebo treti den bylo to hotovy za 3 minuty.

Wrent 04.11.2009 15:32

Zdar - jak tu píše GiGi, tak sem si všimnul že mám stejnej problém, tak jestli by byo možný sem napsat proč to tak je a jak se to opraví, pokud to už víte. Děkuju moc rád bych si zahrál

herha 28.10.2009 14:43

lidi kdyz to dam mergnout nevim co mam delat mi pise pri acount name login invalid a nejdi se mi prihlasit nikde ani do account manageru ani do hry nikde co s tim poradte pls tu nebo na icq 373 523 132 diky moc

Johnkuby 18.10.2009 10:27

Fallen Lord: Ahoj, psalo mi to taky. 3 dny jsem zjišťoval co to znamemá a pak jsem zjistil, že mi nějakej dobrák hackul účet a převedl ho na battle.net. Takže ti asi nezbyde nic jinýho než jim napsat do sekce security. Ale bude to trvat asi trochu dýl. Maj toho prej moc.

Snake Plisken 17.10.2009 22:08

GiGi: Rád bych pomohl, ale tenhle problém jsem neměl.
Fallen Lord: To, že mu to vypsalo invlaid login se mohlo stát jedině tím, že při mergování, zadal špatný login. Mně se to stalo taky, ale ten formulář na merge se mi obnovil prázdný, tak jsem to vyplnil správně a funguje to. Ať to zkusí mergenout ještě jednou a když to nepůjde, tak napsat na podporu na battle.net nebo na wow, ale jen na jednu z nich!!!(doporučil bych spíš bnet podporu) Osobně mám s nimi dobré zkušenosti, čekací doba není nijak závratně velká (pár dní než odpověděli) a problém byl vyřešen v rámci dní. Stačí stručně popsat problém (samozřejmě anglicky), co se stalo, jak a kdy a buď jeho neúspěšný pokus o merge anulují nebo merge dokončí sami.

Fallen Lord 17.10.2009 13:19

Ertu: Ok nadhodim problem. Kamos si spravil B.net ucet a skusil na neho mergnut svoj WoW ucet. Vypisalo mu Invalid Login, od tej doby sa nemoze prihlasit do hry (vypisuje mu zle kontaktne udaje), nemoze sa pripojit na account managment (vypisuje ze ucet bol mergnuty na b.net ucet) a na B.net ucte stale nema ziadnu hru mergnutu.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet