Blizzard odebral některým hráčům Legion a Overwatch

http://wowfan.cz//pic/news/wodnews4
Před několika dny se na americkém World of Warcraft fóru odehrálo opravdu zajímavé drama. Blizzard oznámil testování Nythendra na Mythic úrovni. Jedná se o bosse v expanzi Legion a mnoho guild chtělo tento souboj vyzkoušet. Nastalo několik problémů, které způsobily potíže s padáním hry, a objevilo se mnoho nesnází s přihlašováním do hry. To způsobilo rozruch na oficiálním fóru hry, na kterém čekalo mnoho testerů na jakékoli vyjádření komunitních manažerů nebo některého z vývojářů. Odpověď přišla až po hodině, to byl ovšem celý proces již v plném proudu a hráči spamovali fórum urážkami, obrázky a vtipy. Došlo to až do stádia, kdy hráči uráželi buď Blizzard, nebo sami sebe. Servery se rozběhly až po dvou hodinách, na které bylo plánováno testování, a všichni hráči byli teleportování před raid. Watcher téma na fóru uzavřel a oznámil, že testování tohoto i jiných bossů bylo přerušeno. Klasicky by podobnou situaci komunitní manažeři řešili několikadenním zablokováním kont na fóru, ovšem rozhodli se, že půjdou mnohem dále. Mnoha hráčům, kteří porušili pravidla fóra, byla sebrána možnost testování Legion a dokonce i Overwatch! Tento postup není rozhodně standardní a mnoho hráčů to překvapilo. Hlavně z toho důvodu, že dle některých nespáchali vůbec nic špatného a jen se bavili. Na druhou stranu byly některé obrázky opravdu urážející a nevhodné. Celá aféra může být brána jako „malé“ napomenutí od Blizzardu. Přeci jen testování nových her není výsada, ale pocta. A co si budeme povídat… takovéto problémy jsou u alfa testování očekávatelné. Myslíte, že Blizzard zašel opravdu daleko, nebo zastáváte odebrání přístupů do testování her?


Naposledy upravil/a Bellatrix 13.04.2016 v 18:35:51.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

13.04.2016 22:58

kritik:hlavne me pripadlo ze predtim byly bety na opravy bugu a optimalizace ted to slouzi jen jako marketingova reklama aby natahly lidi na legion pomoci streameru, akorat pokud budou azs jen dva raidovaci tiery tak myslim ze moc sympatii si neziska ani tenhle datadisk i kdyby tam dali invicible ashbringer

Draculla 13.04.2016 22:11

Tu je aspoň vidno, že aký odpad už dnes dokáže mať 13/13 Mythic. (väčšina tých shitposterov bola z guild, ktoré mali 13 bossov zabitých - vie sa, že takýto ľudia dostávali invity prednostne v prvých vlnách)

Mixin 13.04.2016 22:00

Jen do nich neuměj se chovat, tak dostanou banána. Třeba jsem zvědavý jestli v Hots rozdají za zneužívání bugu u KT, když už mají tyhle chutě

WitekCZ 13.04.2016 21:34

Možná Blizzardu dochází trpělivost s lidma, kteří si myslí, že si vůči Blizzu můžou dovolit vše. V Diable taky banujou jak vzteklí.

Šéfredaktor WoWfan.cz

HonkL 13.04.2016 20:55

Wow blizzard začíná docela vystrkovat drápky copak se děje ? že by hranice lidi spadla pod 4 Mega?

Hromovapest 13.04.2016 19:36

jen ať trestaj.Já bych jim mazala acc

kritik 13.04.2016 19:34

No ono je i sporný kdo vlastně ty aplha/beta klíče dostává, když si jako veterán co hraje wowko 11 let zažádáte o klíč tak většinou nic nedostanete, většinou se to dává streamerům a členům jejich guildy, novinářům atd, ale taky ne všem, třeba Kungen zrovna nechválil současný wowko a klíč už nedostal :-) Taky proto si dávám pozor na to když nějaký streameři vynášej do nebe alphu/betu, dělali to i ve wod a víme jak to dopadlo a kdo trošku zkritizuje bude příště bez klíče :-)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet