Cataclysm na webu

/pic/uploaded/neweb
S úderem včerejší půlnoci nastala již čtvrtá éra World of Warcraft a Vy jste se mohli po menších problémech s login servery přihlásit do hry a vyzkoušet Cataclysm a všechny jeho novinky na vlastní kůži. Většina samozřejmě okamžitě začala expit svou hlavní postavu, stačilo si vybrat mezi Hyjalem a Vash'jirem, ale našli se i tací, kteří založili postavičku novou, většinou goblina nebo worgena. Nejromantičtější způsob, jak prožít příchod Cataclysmu, však podle mého názoru určitě musel být menší výlet na létajícím mountovi nad změněnými lokacemi. To ale trochu odbíhám od tématu... Se čtvrtou érou WoWka se tak trochu pojí další éra našeho webu (dejme tomu třetí). Deathwing totiž nezasáhl pouze Azeroth, i WoWfan.cz projde velkou změnou. Podobně jako u Cataclysmu, i my jsme pro Vás již dlouhou dobu měli spuštěnou betu nového webu a Vy jste mohli zkoušet, namítat a hodnotit. Nový vzhled se nám podařilo dotáhnout snad již téměř do konce a nic nebrání jeho plnému spuštění. A dokážete si představit lepší dobu pro změny než tuhle, kdy se mění i naše oblíbená hra? S novým designem uděláme (doufám) další krok směrem k modernějšímu a profesionálnějšímu webu, díky kterému Vám budeme poskytovat ještě lepší informace z World of Warcraft. Kromě designu jde i o několik nových funkcí a vychytávek, hlavně jich však spoustu mám připraveno do budoucna. Více již zítra, protože...
Zítra ve večerních hodinách se změní design webu, nebuďte proto překvapení. Můžou se objevit menší technické problémy, které by ale neměly být delšího trvání. >>OMRKNOUT NOVÝ DESIGN<<


Naposledy upravil/a Wrent 08.12.2010 v 00:00:49.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ellendway 08.12.2010 09:50

Skynet
Preco je web pekny?
Protože ho dělal Jerryky

Skynet 08.12.2010 09:39

Preco je web pekny?

Ellendway 08.12.2010 09:23

Pantadeas
Já zase nevím, proč tady všichni vidí kritiku špatně. Jen se někdo ozve a už je za retarda a debila. Nedělám ze sebe chytrého, sám mám problém s pravopisem a jsem rád, když mě někdo upozorní, učíme se pořád. Je to dobrý způsob učení. Ještě jednou opakuju, že jsem nechtěl nikoho urazit, ale pomoc. Příště budu psát soukromě, když vám to tak vadí.
Kdybys napsal normálně o co jde, ale ne... Raději tady budeš dělat ohromně chytrého, sežral jsi všechnu moudrost světa. Příště, až budeš chtít psát kritiku, tak jasně, stručně a hned napiš o co jde a ne se tady předvádět.

Gigi2gigi 08.12.2010 09:09

Já zase nevím, proč tady všichni vidí kritiku špatně. Jen se někdo ozve a už je za retarda a debila. Nedělám ze sebe chytrého, sám mám problém s pravopisem a jsem rád, když mě někdo upozorní, učíme se pořád. Je to dobrý způsob učení. Ještě jednou opakuju, že jsem nechtěl nikoho urazit, ale pomoc. Příště budu psát soukromě, když vám to tak vadí.

Mikeel 08.12.2010 08:23

No, já teda nevim, ale tenhle design se mi líbí daleko víc Někdy se věci nemění k lepšímu

Asthra 08.12.2010 07:50

Wrent
No nevím, už předtím jsem to četl dvakrát a teď sem narazil na jednu chybu jen, sice blbou, ale nezdá se mi, že by jich tam bylo přehršel.
Jakožto někdo, koho čeština živí, můžu s klidem říct, že přehršel chyb v článku vskutku není. Jasně, používáš tam sem tam hovorové výrazy a tak, ale vzhledem k vývoji češtiny a k tomu, co každý rok Ústav pro jazyk český schválí jako spisovnou formu... není to tak hrozné. Myslím si, že Pantadeas naráží na poslední větu. Kromě designu jde i o několik nových funkcí a vychytávek, hlavně jich však spoustu mám připraveno do budoucna. Je trochu kostrbatá, a když už spoustu, tak připravenu. Měla by tam panovat jakási shoda. To je asi vše, co jsem chtěla říct. Nechtěla jsem reagovat a ani upozorňovat, protože sem tam na nějakou chybu narazím, ale nelíbí se mi, když tady někdo dělá z autora, s prominutím, blbce.A co se týče webu, musím říct, že mně osobně se více líbí tenhle barevný kontrast - tmavá na světlém podkladu. Ale co už, budu si muset zvyknout Každopádně odvádíte kus dobré práce.

dejvk 08.12.2010 07:27

Škoda že nebude ten původní skin kterej býval v sekci o Cataclysmu, ten se mi zdál lepší.A ještě poznámka pro Wrenta: nemohl by login formulář odchytávat taby (parametr tabindex)? Na moderním webu už je to slušnost Tady to skočí dřív na hledání..

Ellendway 08.12.2010 01:38

Ashrak
A není to jedno dyť hrubky bývají občas i na seznamu
Není. Protože místo aby napsal o co jde, bude ze sebe dělat retarda a ukazovat, jak moc je chytrý...

Ashrak 08.12.2010 01:03

Pantadeas
No přečti si to a oprav chyby. Je to na prd, když se honosíte titulem oficiální web a máte takové hrubky v článcích.
A není to jedno dyť hrubky bývají občas i na seznamu

Gigi2gigi 08.12.2010 00:09

Vlastní chyby se těžce hledají. Je dobré to dát přečíst někomu jinému.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet