Cinematic: Safe Haven

  cinematic    thrall    saurfang   

Občas se Blizzardu podaří i příjemné překvapení. Na Youtube se prostřednictvím oficiálního kanálu World of Warcraft objevil další propracovaný cinematic, ve kterém tradičně figuruje Varok Saurfang. Předchozí dva cinematicy Old Soldier a Lost Honor nám představily strasti a obtíže, se kterými se tento starý veterán nějakou dobu potýká, díky čemuž se v konečném důsledku Horda opět ocitla na zcestí.

 

Osud však na sebe nedal dlouho čekat, a Varok tím dostal příležitost k činům. Aby ale něčeho smysluplného dosáhl, musí požádat o pomoc někoho, kdo se v minulosti zasloužil o slávu i vzkvět celé Hordy. Někoho, kdo ji v těchto dobách vedl. Jednoho starého přítele, kterého všichni velmi dobře známe.

 

 

České titulky můžete očekávat zítra.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

tkrejc 15.05.2019 20:36

Ja jsem spis zvedavej kam ten pribeh povede a hlvne aby to nezkazili kdyz se to tak dobre rozjizdi.

Jikonekt 15.05.2019 20:34

Jo hezky se na to kouká, ale já vážně nechci, aby nás zas přišel spasit Green Jesus a zas Horda byla jako beránek co se kámoší s Aliancí a společně jen zaháněj bubáky všehomíra :_)

Kaspo 15.05.2019 20:46

Pokiaľ Blizzard nesklame s príbehom Sylvanas, tak sa máme na čo tešiť. V podstate sme stále nedostali cinamatic z war campain v 8.2.

Hromovapest 15.05.2019 20:32

Cinematicky Blizzard umí.To se musí nechat.

godlike 16.05.2019 07:08

jj ty jo,ale občas těžce selhají v příběhu

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet