Další zajímavosti o Void Elfech

  Void Elf    zajímavosti    fakta   

Nedávno jsme vás informovali o zajímavých dialozích, když jako Void Elf vstoupíte do stormwindské katedrály. Je to ale opravdu všechno?

 

Jak všichni jistě víte, hlavním jazykem Aliance je tzv. Common. V praxi to znamená, že všechny rasy, které mají tuto možnost (tedy rasy Aliance) normálně vidí psaný text tak, jak je a ne nějakou písmenkovou RNG hatmatilku. Void Elfové jsou vskutku zajímavou rasou. Nejenže na vás podivně koukají ve stormwindské katedrále, ale také můžete rozumět části frakce protější.

1. Void Elfové mohou rozumět Blood Elfům

Ono to i příběhově dává smysl. Jedná se o vyhoštěnce ze Silvermoonu, kteří měli stejný pohled na Void jako Alleria Windrunner. Je to stejný princip jako u demon hunterů, kteří si mezifrakčně mohou rozumět prostřednictvím jazyka Demonic. Lze toho docílit úplně stejným principem. Zkrátka kliknete na ikonku bubliny u panelu s chatem, najedete na "Language" a zvolíte "Thalassian". Pochopitelně, pokud chcete, aby vám spojenci rozuměli, znovu budete muset stejným způsobem přepnout na "Common".

language.png

2. Void Elfové mají fialovou krev

Uživatel 445nm na Redditu uploadnul post, který ukazuje, že síla Voidu těmto elfům dokonce změnila i barvu krve. Když už chcete být jiní, tak aspoň pořádně! Když už jsme u barvy...

bleedpurple.png

3. Lze si jako Void Elf v Barber Shopu měnit i barvu kůže

To je teda novinka... co je na tom tak nového, když si to mohou měnit téměř všichni? Ano, mohou, ale pro starší rasy konkrétně pro tento účel budete muset zvolit "Appereance Change" v in-game shopu, což vám na několik eur přijde. Void Elfové to mají v podstatě zadarmo. Diskriminácia! 

barber.png


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Miťosk 16.02.2018 15:55

moment a void elf moze byt priest ?viem ze je to debilna otazka ale void holy priest ? ...ved to je nerealne nie ?

Zug 16.02.2018 16:23

Gameplay ≠ lore. I Forsaken můžou hrát za Holy Priesty, i když lorewise by je mělo Světlo v takové dávce proměnit v hromádku popela. Void elfové jsou na tom stejně... a potom tady máš Shadow Priesty - pro ně nejvhodnější classa ever. Proto můžou hrát za Priesty.

Miťosk 16.02.2018 16:50

@Zug no co lore sa musi sekat kvoli mechanikam len je to na hlavu uplne

Hromovapest 03.02.2018 21:59

Mě se void elfove nelíběj. Páchnou stylem hordy. Už jen ta jejich postava to je děs.

Zug 02.02.2018 20:47

Void má náramně rád fialovou, co? ... Meh, všechno lepší jak Fel zelená.
A i Nightborne mají barvu kůže zdarma. Asi kompenzace toho, že mají v tomhle ohledu tak malý výběr.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet