Covery písně Daughter of the Sea

  Warbringers    Skar    Jaina   

Jistě se můžeme shodnout, že Blizzard odstratoval letošní animovanou sérii netradičním a velmi překvapujícím stylem. Ne každý den uslyšíme nádhernou písničku, která nás příběhem daného dílu provází. Jediné v čem se může mnoho lidí rozcházet je snad už pouze v tom, jakým způsobem je píseň podaná. Na tuhle otázku svým a zajímavým způsobem jako jeden z mnoha odpověděl chlápek, který se na Youtube pohybuje pod nickem Skar Productions. A pokud máte dobrou paměť, jistě si vzpomínáte, že jsme o tomto umělci již jednou informovali.

 

Ve stručnosti se jedná o člověka, který dělá metalové covery různých skladeb z herního prostředí. Jeho pozornosti neunikl ani World of Warcraft a tentokrát zacílil na skladbu hranou v Jainině díle série Warbringers - Daughter of the Sea. Pokud vaše srdce, uši, mozek a hlavně duši zoceluje metalová hudba, přijdete si jistě na své. Třeba jako já. Tak či onak, jedno se musí nechat. Ten člověk má talent.

 

 

Naštěstí, takto talentovaných lidí je více. Pokud však nejste příznivci metalové hudby, na Youtube se nacházejí i "méně tvrdší" covery. Ať už se například jedná o klasickou, akustickou kytaru nebo piano. Zásluha za kytarovou verzi patří Youtube uživatelce Sharm, která je mimo jiné známá pro parodie mnoha známých písniček převedených do šlépejí World of Warcraft. Naopak za verzi na pianu můžeme vděčit Youtube uživatelce Alinthia.

 

 

 

Pokud si také chcete připomenout originální verzi obohacenou o české titulky, můžete tak učinit na tomto odkazu.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Monoke 08.09.2018 04:05

Sharm mám ráda, ale Skar z těch 3. vyhrál :-)

Dickinson 08.09.2018 00:24

Tak Skar mě doslova skopl ze židle , ujíždím na tom celej den ...sakra.

Adurna 07.09.2018 20:07

SKAR NA HRAD.
*vytiahne repráky a pustí Hymn of the First Born*

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet