Dokument Race to World First

http://media.wowfan.cz/movies/rtwf/rtwf
Race to World First je celovečerní dokument, který sleduje guildu Blood Legion, jak se snaží stát světovou jedničkou. Blood Legion je jedničkou mezi guildami ve Spojených Státech, ale zatím se jí nepodařilo porazit evropskou dominantu, Paragon. Race to World First dokumentuje vítězství ale i znechucení členů Blood Legion. Také se dozvíte, jak se někdo připravuje na progress nového raidu. Je to boj mezi dvanácti miliony lidí a konkurence je značná. Jakmile se film pořádně rozjede, podíváte se na zoubek hráčům z Finska, Ruska, Austrálie, Velké Británie, Řecka a Německa. Diskutují o tom, jaké to je hrát na vyšší úrovni než kdokoliv jiný a jak dokáží spojit svůj reálný život s náročným životem hráče Warcraftu. Race to World First se snaží přiblížit skutečnost, která je mezi Hard-core hráči. Tyto příběhy jsou většinou odvráceny od veřejnosti zády a mnohdy jsou brány jako stereotyp. Film ukazuje novou stránku těchto lidí, kteří se zaměřují na své závazky ve hře, spolupráci v týmu. Další guildy, které přijaly pozvánky do filmu, jsou například Paragon, Ensidia nebo Method. Samozřejmě guild je trochu více, ale počkejte si raději na film. Pokud se vám ukázka z filmu líbila, tak napište, zda byste chtěli přeložit celý film, který vychází již zítra!

Naposledy upravil/a Astra 14.10.2011 v 07:51:41.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

cerberos 14.10.2011 14:53

taky na mně jde taková smutná nostalgie,když se podívám na toto video,nikdy jsem nebyl v nějaké prvotřídní nebo aspon v dobré gildě,doted je to můj sen,bohužel a to se přiznám wow-ko miluji,tato hra mně zachránila od jednoho životního průseru /od závislosti na od nejnebeznečnější drogy na světě od heroinu.Bohužel jako nováček,který věděl že ta hra je ůžasná,tak jsem nevěděl že je rozdělena na servery,tak jsem si vybral špatnej server,kde nejsou našinci,takže raidy jsou pro mně obrovským svátkem,jinak taky mám pocit že pro mně ta hra už za ta léta ztrácí kouzlo,koho by bavilo pořád chodit jen do dungů,craftit,altovat či často chodit na pvp,no nevím nevím,už ted se těším na diablo 3 a s co bude s wow-kem.....?

Benosh 14.10.2011 14:16

Noeat bez okolků souhlas.Nemusí to být o dřině, pokud má celá parta v hlavě mozek místo slámy. Já na té ukázce viděl kultivované mladé lidi ( možná si jen uklidili před kamerou ), takže se těším na ten film a jen podporuju snahu o překlad Ruku na srdce, většina cz/sk hráčů by se na tu kameru jenom blbě tlemila a potutelně usmívala.

Noeat 14.10.2011 12:25

prelozit.. urcite jinak pro ty co nikdy v zadne hc, nebo semi-hc gilde nehrali... nebo ani ne v trochu lepsi gilde na serveru...fakt to neni tak, jak pisete - ze vy si uzijete legraci a klidne zabijete bosse jako posledni, oni to hrozne drou, je to jako prace...vite jaka je zabava hrat s lidma co se na ne muzete spolehnout, ze umi svou classu a ze v pravou chvili udelaji co maj + neco navic? Ze dokazou reagovat na necekanou situaci... ano, je to trosku narocnejsi, clovek tomu musi venovat kapku vic casu.. hledat informace, premejslet u hrani... ale verte mi, ze srandy je u toho hromada a navic jeste dobrej pocit z killu mezi prvnima na serveru (alespon). K tomu hromada achievu co je zabava je delat, protoze davat bosse normalne je uz nuda... achievy jsou vyzva - dokazete ze na to mate a jeste se u toho pobavite lip, nez u 273. rekillu :-)zabava neni wipefest, protoze lidi ani po Xtem pokusu neznaj svy ability, nedokazou zmacknout W aby se pohnuli ve spravnou chvili...

Kuwabarra 14.10.2011 11:17

OMG. Kdekoliv se píše o WoW vždycky někdo vytáhne Vanillu. Byla první, měla kouzlo, ale byla nevybalancovaná a je prostě pryč. A rozhodně se nevrátí.

Argettar 14.10.2011 09:31

Mno aspoň trocha nakouknu jak to v takové mega profi guildě funguje abych si uvědomil, že jsem rád, že to zabiju mezi posledníma, ale jistě a s kopou srandy

seanito 14.10.2011 09:29

Čistě pro zajímavost na to určitě kouknu, nicméně obdobných ultra HC hráčů mi je spíše líto, než že bych je obdivoval. Jsou otroky hry, a neberou ji jako relax, ale jako povinnost, nutnost, standartní součást života, a tím se ztrací kouzlo kultu her (od slova hrát, nikoliv odehrát). Takoví lidé pak většinou mají problémy s reálným životem (ač to nemusí být pravidlem) a především pak s tím soukromým. Nicméně určitě je to dobrý pocit, být world first - přece jen máte možnost do určité míry tvořit příběh (my to byli kdo zabil Ragnarose atd.).

MasterMajkl 14.10.2011 07:04

Tohle jde mimo me. nikdy jsem nevidel nic svetoborneho na dungeonech :-) A je mi putna jestli zabiju bosse jako prvni nebo posledni.Do vetsiny dungeonu a raidu jsem po vanile ani uz nechodil. Kouzlo odeslo :-) Porad cekam nejak na ten zlomovej okamzik ze se vrati wow tam kde bylo.

Javorovej 14.10.2011 02:32

Coxx
co tak najednou?
Najednou ani ne. Už přes půl rok se s tím potácím Není čas a když už je, tak není nálada. Navíc čekám na SWTOR, takže s příchodem SW házim wow na hřebík a uvidim, zdali se k němu vrátim.

Alyxx 14.10.2011 01:30

Tak to je pecka, na něco takovýho jsem čekal předlouho! NICEEEEE! O překladu snad nemůže být pochyb

Coxx 14.10.2011 01:13

Javorovej
... a nikdy už hrát nebudu, protože se potýkám s ukončením wow kariéry.
co tak najednou?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet