First Aid bude v Battle for Azeroth odebrán

  First Aid    profese    Battle for Azeroth   

Celkem nedávno se objevila zpráva, že bychom mohli v Battle for Azeroth přijít o First Aid. Pod článkem se strhla i diskuze a většina z vás odpovídala, že by jim First Aid ani nechyběl. A Blizzard opravdu potvrdil, že obvazy se stanou minulostí.

 

Blizzard zdroj

Všechny recepty, které jste se naučili před Battle for Azeroth, vám zůstanou. Až na First Aid. Tailoring a Alchemy dostanou bandáže a protijedy, které byly k mání ve First Aidu a pouze ty se budete muset naučit znovu.

 

Co to pro nás znamená? Jak již Ion Hazzikostas řekl v nedávném Q&A, profese projdou určitou změnou, takže budou rozdělené třeba na Northrend Blacksmithing, Draenor Blacksmithing a podobně. First Aid bude zrušen a bude rozdělen mezi Tailoring a Alchemy:

 

  • Bandage budou v Tailoringu, jelikož se pro jejich výrobu používá cloth.
  • Anti-venom jako třeba spell #7935 bude přesunut do Alchemy.

 

Díky tomuto kroku budou First Aid Achievementy klasifikovány jako Legacy.

Pokud tedy patříte mezi sběratele achievementů jako třeba já, můžete se dát do práce se splněním těch následujících ještě před začátkem Battle for Azeroth.

 

 

Dle mého je toto logický krok. First Aid většina hráčů nepoužívá a já osobně ho použila celkem nedávno až na bossovi Valithria Dreamwalker v Icecrown Citadel, jelikož jsem šla do raidu jako rytíř smrti a každý další heal se hodil.

 

Jak jste na tom vy? Bude vám First Aid chybět? Nebo už za ty roky ztratil smysl?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Fuarran 23.03.2018 09:12

Když jsem začínala s rogunou, tak v báglu muselo být nutně něco k jídlu a nějaké ty obvazy.... To už je dávno, myslím, že dnes už chybět nebudou, jsou jiné, lepší a rychlejší možnosti....

Martins911 23.03.2018 08:43

Tak ono když ten heal přerušil dmg ..... + dnes mají všechna povolání stejně heal

23.03.2018 02:40

Jeste v pandarii byl myslim pouzitelnej v totku, ale pak ho nejak nerfnuly snad o 40% a od ty doby uz sem ho snad nepouzil

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet