Battle for Azeroth - Přijdeme o First Aid?

  first aid    profese    battle for azeroth   

Pokud někdo mezi vámi nedá dopustit na své felčarské dovednosti, měl by raději zpozornět. Je totiž možné, že v Battle for Azeroth přijdeme o sekundární profesi First Aid.

 

Z čeho se tak dá usuzovat? Primárně z toho, že First Aid achievementy (jako např. achievement #6838 a další) se v databázi BfA přesunuly do kategorie Legacy achievements. (Mezi Legacy achievementy patří ty achievementy, které už nejsou v současné podobě hry získatelné.)

 

Druhou změnou je přesunutí některých starších receptů, které dříve spadaly pod First Aid, do Tailoringu.

A stejně tak nové Battle for Azeroth recepty na obvazy jsou nyní zařazeny pod Tailoring: Deep Sea Bandage a Sun-Bleached Linen Bandage.

 

Je tedy poměrně pravděpodobné, že se profese First Aid bude rušit, nebo že přinejmenším projde významnými změnami. Pokud by však měla profese jako taková setrvat, nedává příliš velký smysl, aby se její produkty přesunovaly pod Tailoring.

 

Myslíte si, že se First Aid v BfA stane minulostí? A pokud ano, bude vám tato profese chybět? (Mně tedy rozhodně ne.)


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Mixin 17.02.2018 12:20

Bohužel je fakt First Aid je dlouhodobě skoro mrtvý a jeho využití minimální (začátek datadisku, pvp). Takže jestli z toho nehodlají udělat nějaký druh healu pro každého, tak je asi načase aby se rozpadl mizi tailoring a alchemku.

Akari 14.02.2018 23:52

To zase bude reddit a blizzardské forum plné vanilla expertů kteří budou brečet jak to blizzard zase s**e a pak si půjdou dát svoje weekly LFR.

Hanzias 14.02.2018 19:26

Nemyslím si, že o ni přijdem. Co jsem tak koukal, tak profese se začaly předělávat tak, že se dané contentové kategorie (např. Grand Master nebo Zen Master) oddělí a v každé bude možnost získat max. 100 skill pointů. Takže de facto by měla daná profese mít "pouze" 100 skill pointů pro daný content, datadisk, s tím, že ty starší bude muset člověk dělat sólo. Například v alchemce když chci vyrábět potky pro BfA, musím skillovat alchemku do 100 pointů pro BfA. Když ale budu chtít udělat Sandstone Drakea, tak budu muset zvlášť skillovat alchemku do 100 pointů v "oblasti", "sekci" Cataclysm. Alespoň dle indícií jsem to takhle pochopil.

Hanzias 14.02.2018 19:29

+ legacy achievementy se z toho stávaj většinou i kvůli změně funkčnosti daného prvku hry, ne vyloženě kvůli jejímu odstranění, sort of - krásně to jde vidět na insignii, neboli "trinketu", kterej se v dřívějších dobách musel koupit jako item. Za koupení tohoto trinketu v dávných dobách byl taky udělen legacy achievement. Teď už "trinket" máme každý v PvP automaticky jako spell, resp. honor talent.

Martins911 14.02.2018 19:07

Vůbec bych se nedivil kdyby postupem let se zůstalo jen u first aidu

Esperanta 14.02.2018 15:20

Úplně jsem občas zapomněla, že tuhle profesi mám. Kdysi jsem ji používala jako DKčko, pak to ztratilo význam. Podle mě logický krok.

Drexlai 14.02.2018 13:19

Tak v PVP mi to trochu chybět bude, přeci jen, když člověk zůstal 1v1 tak byl rád, když měl ještě nějaký ten heal na víc ale i tak mám tailoring, tak pokud to zůstane aspoň tam, tak fajn

HonkL 14.02.2018 13:06

Tak je pravda že na co tato profese když každá classa se už dokáže uhealovat lépe nějaký spellem než nějakým kus obvazu

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet