Harbingers – animated shorts

http://media.wowfan.cz/uploaded/Harbingers
Vzpomínáte si na animovanou sérii Lords of War, která představovala některé hlavní postavy Warlords of Draenor? Pokud jste si tato příběhová videa oblíbili, máme pro vás skvělou zprávu. Blizzard totiž chystá podobnou záležitost i pro nadcházející datadisk Legion. Animovaná série ponese název Harbingers (Zvěstovatelé) a bude se věnovat příběhům nejvýznamnějších hrdinů i záporáků datadisku Legion - Illidana, Khadgara či Gul'dana (a možná přijde i Medivh). Ke zveřejnění prvního videa by mělo dojít 21. července na ComicConu v San Diegu. A na Harbingers se pak můžete těšit u nás na WoWfanu s českými titulky. Mezitím se můžete navnadit dramatickým teaserem.
Co si myslíte, že přinese tato série nového? Co se skrývá za oponou příběhů těchto postav?
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Muradin 13.07.2016 15:24

Zug
Konečně něco co mi zvedlo náladu. Lords of War byli super, ale hrozně mi tam chyběl strýček Gul'dan (A Ner'zhul a Blackhand ale těch se už nedočkám ).
Tak Gul'dan a Blackhand měli komiks (i když ten Gul'danův byl bohužel jen prolog k WoD cinematicu aby pochopilo víc lidí).Já -i přesto že LoW a podobně miluji- jsem byl docela rád, že Ner'zhul nebo i Gul'dan nic nedostali. Líbilo se mi že né každý charakter musí mít za sebou hned nějakou backstory. No ale už aby to bylo tady
Randy
Dokonalé nemám slov, len ten Khadgar mi príde trošičku divný
Jo, vypadá trochu jinak než ve hře. I já si toho všiml, ale myslím že je úplně v pohodě. A když na něj koukám tak mě zase štve, že Khadgar ve filmu nezestárl!!!

Randy 13.07.2016 13:18

Dokonalé nemám slov, len ten Khadgar mi príde trošičku divný

Zug 12.07.2016 22:51

Konečně něco co mi zvedlo náladu. Lords of War byli super, ale hrozně mi tam chyběl strýček Gul'dan (A Ner'zhul a Blackhand ale těch se už nedočkám ). Od jeho videa očekávám 5 minut plných zla, touhy po moci a hooodně zelený barvy!U Khadgara očekávám nějaký chat s Medivhem. To taky bude žůžo.

Muradin 12.07.2016 20:34

To vypadá skvěle. Co mám zase jiného říct... Blizzard odvádí výbornou práci. Sice je to zatím jen teaser, ale svou práci odvedl možná až příliš dobře.Navíc se to bude věnovat jedněm z mých nejoblíbenějších charakterů. Jsem hodně zvědavý co vymyslí pro Gul'dana. Vždy sem si říkal jaký byl jako mladý.Achjo, fakt bych si přál aby Blizzard (nebo člověk/lidé co stojí za tímto) udělal něco delšího. Sice jsou to jen krátká pětiminutová videa, ale opravdu dobrá.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet