Hidden Artifact skiny - jak na ně?

http://media.wowfan.cz/uploaded/newramm
Ovšem, to není vše. Do hry byly také přidány vzhledy, které nejsou na první pohled jen tak jednoduché k získání. Je zapotřebí trocha konspirování, tajných intrik a questů, abychom se k těmto skrytým vzhledům, tzv. hidden skinům, dostali. Náš tým si ale dal tu práci a sepsal pro vás detailní návod, jak je všechny získat! Nutno poznamenat, že pro otevření zbývajících tří barevných variací těchto skrytých skinů je nutné získat a mít aktivní základní skrytý skin dané specializace. Zbytek poté otevřete následovně:
  • Druhá variace se odemkne po dokončení 100 dungeonů s vaším novým vzhledem artefaktu.
  • K odemčení třetí variace je třeba splnit 200 world questů s novým skinem.
  • Musíte zabít 200 hráčů, zatímco váš artefakt disponuje tímto novým vzhledem, abyste odemkli jeho čtvrtou variaci.

Obsah

[odstavec]

Death knight

Blood

Blood obrazkupopis obrazkupopis obrazkupopis obrazku
Potřebný item: . Podmínky pro získání: Splněná Suramar quest linie po ; 400 Ancient Mana. Item lze získat z finální truhly po splnění Withered Army scenaria v Suramaru. Samotné scenario spočívá v zabíjení všemožných mobů ve Faraanarských tunelech a sbírání truhel, přičemž máte k dispozici armádů Withered elfů. Zkrátká čím větší skóre, tím lepší loot. Avšak pro neplniče questů je tu háček - abyste měli přístup ke scenariu, musíte splnit questovou linii v Suramaru po a pokaždé mít na ruce minimálně 400 Ancient Mana (odvíjí se od počtu Withered, které dostanete).
popis obrazku

Frost

Blood obrazkupopis obrazkupopis obrazkupopis obrazku
Potřebný item: . Podmínky pro získání: Artifact Knowledge na úrovni 4 nebo výše. Způsob, jak získat hidden skin pro Frostreaper a Icereaper je relativně lehký. Odemyká se itemem . Ovšem pro jeho získání musíte mít Artifact Knowledge minimálně na úrovni 4 a poté se vydat zabít world bosse - The Soultakers. Pokud jsou daný týden aktivní, nachází se na severovýchodě Stormheimu, v hrobce na ostrově Shield's Rest. Z nich vám následně item padne.

Unholy

Blood obrazkupopis obrazkupopis obrazkupopis obrazku
Potřebný item: . Podmínky pro získání: Artifact Knowledge 6 nebo výše. Zajímavost: Vracíme se do ICC! K získání vám musí trochu přát RNG. Po splnění podmínky výše, má každý z ghúlů z Army of the Dead šanci, že na zem spawne Professor Putricide's Lost Journal. Je také nutno podotknout, že tento fakt platí pro ghúly jak z , tak i z .
popis obrazku
Po přečtení tohoto deníku se musíte vydat zpět do Icecrown Citadely a zamířit přímo k Professoru Putricide. Bosse nemusíte zabíjet a kouse vpravo od jeho stolu (tam, kde se spawnují zelené oozy) se vám zpřístupní teleporter, který vás zavede do tajné místnosti. Zde se probojujte až k hnusovi Stichwork, ze kterého vám následně padne .
popis obrazkupopis obrazku
[odstavec]

Demon hunter

Havoc

Blood obrazkupopis obrazkupopis obrazkupopis obrazku
Potřebný item: . Podmínky pro získání: Artifact Knowledge 5 nebo výše. Zajímavost: Budete hodně prolétávat vzduchem, proto je dobré správně používat a . U Havoc Demon huntera se budeme pokoušet zabít npc jménem Downfall. Je to okřídlený démonický netopýr, který se vznáší nad Felsoul Hold v Suramaru. Ale jak se k němu dostat? Jsou dva způsoby:
popis obrazku
První způsob Tento způsob je jistější, avšak je možné, že se časově protáhne. 1) Budeme potřebovat item , který má šanci dropnout při plnění world questů v Suramaru. 2) Až jej budete mít, zamiřte k npc Candrael Twinshadow. Nachází se na západním kopci u Felsoul Hold a zpřístupní se vám dialogové okno.
popis obrazkupopis obrazku
3) Po kliknutí na ono dialogové okno vás npc nařkne z krádeže a vyhodí vás do vzduchu přímo za Downfallem. V netopýrově blízkosti obdržíte debuff, který vám umožní zůstat ve vzduchu, proto se držte v jeho blízkosti. Ovšem jméno tohoto npc je doslovné, což ale platí jen pro vás - celý fight spočívá v tom, že s vámi Downfall bude házet vzduchem a po chvíli se přesune na místo, kam vás hodil. Tudíž musíte konstantě využívat a , což vám pomůže zdržovat se v jeho blízkosti a udržovat si tak již zmíněný debuff. Po jeho zabití vás čeká loot právě v podobě . Druhý způsob U této metody se budete muset trochu spoléhat na orientační smysl, celkově je trošku riskantnější oproti metodě první. Vydejte se do Highmountain na souřadnice (56, 94) - ocitnete se na zasněžené hoře. Pokud máte nastavenou vysokou vzdálenost, na kterou můžete vidět, případně dobrý orientační smysl, stačí se otočit směrem k Felsoul Hold a k Downfallovi doletět pomocí . Bitva je vedena ve stejném duchu, jak je popsáno výše.
popis obrazku

Vengeance

Blood obrazkupopis obrazkupopis obrazkupopis obrazku
Potřebný item: . Podmínky pro získání: Class Hall upgrade Twisting Nether. Vše, co vám stačí pro získání tohoto hidden skinu, je si v Class Hall zajít k npc Loramus Thalipedes (Class Hall vylepšení) a v druhém řádku zvolit upgrade Twisting Nether. Až jej budete mít vyzkoumaný, dostanete skrze teleportační krystal (který bude k dispozici hned vedle) přístup do nižšího patra, kde můžete vyvolat mocné démonické elity, které mají šanci na drop právě .
popis obrazku
[odstavec]

Druid

Balance

Blood obrazkupopis obrazkupopis obrazkupopis obrazku
Potřebný item: . Podmínky pro získání: Artifact Knowledge 5 nebo výše; exalted reputace u frakce The Dreamweavers. K získání budete potřebovat tyto dva itemy a . lze koupit od npc Sylvia Hartshorn (quartermaster frakce The Dreamweavers). Ke koupi je potřeba exalted reputace s The Dreamweavers. dropuje z prvního bosse dungeonu Darkheart Thicket, Archdruid Glaidalis. Aby vám item dropnul, je potřeba opět exalted reputace s The Dreamweavers a Artifact Knowledge minimálně na úrovni 5.

Feral

Blood obrazkupopis obrazkupopis obrazkupopis obrazku
Potřebný item: . Podmínky pro získání: Artifact Knowledge 4 nebo výše. Zajímavost: Vrátíte se do míst, kde až do Cataclysmu sídlili tehdejší world bossové a čeká vás zde menší hledačka. Skin vizuálně změní vaši cat formu. Po splnění podmínky začnete v Dreamway náhodně v průběhu dnů dostávat emote, které vás zavedou do několika lokací, a sice Feralasu, Hinterlands a Duskwoodu. Proto ve vašem chatovacím oknu koukejte po těchto emotech: You hear a strange feral screech coming from the Hinterlands portal. You hear a strange feral screech coming from the Duskwood portal. You hear a strange feral screech coming from the Feralas portal. Jakmile se jedna z nich objeví, vydejte se příslušným portálem do lokace, kterou emote zmiňuje. Druhý krok spočívá v tom, že na druhé straně každého portálu musíte najít modrý kámen zvaný Owlcat Stone (resp. Mark of the Moonspirit). Po kliknutí na kámen, obdržíte cca na 20 sekund buff a emote You hear something dart away behind you… and then just silence. Níže můžete využít seznam souřadnic prozatím nalezených kamenů v každé lokaci:
Hinterlands: (64,24); (68,36); (60,33); (60,29); (58,32); (60,28); (68,24); (67,31); (66, 37.4); (57, 34) Duskwood: (45,45); (43,38); (42,38); (45,36); (48,44); (44,35); (48.93, 38.75); (48.93, 38.75) Feralas: (48,6); (54,6); (51,11); (52,6); (50,15); (52,15); (52,10); (51,8); (53,14); (51,10); (53.81 14.93); (54.34, 10.30); (54, 15); (48, 10)
Pokud vás emote nahnaly do všech tří lokací, kde jste kliknuli na příslušné kameny, tak se uprostřed Dreamway objeví npc Ela'lothen "The Moonspirit". Stačí se přepnout do cat formy a posadit se (/sit) přímo vedle něj. Tímto se na vás otočí a v inventáři se vám objeví .

Guardian

Blood obrazkupopis obrazkupopis obrazkupopis obrazku
Potřebný item: . Podmínky pro získání: Žádné. Potřebný item je pouze drop z Ursoca v raidu Emerald Nightmare. Nic tedy, kromě štěstí, nepotřebujete.

Restoration

Blood obrazkupopis obrazkupopis obrazkupopis obrazku
Potřebný item: . Podmínky pro získání: Class Hall upgrade Evengreen. Ve vaší Class Hall si u příslušného npc zvolte upgrade Evengreen, který spočívá v tom, že zde zasadíte několik semínek. Z těchto semínek po několika dnech vyrostou rostliny s lootem, ze kterých má malou šanci se právě nacházet .
[odstavec]

Hunter

Beast Mastery

Blood obrazkupopis obrazkupopis obrazkupopis obrazku
Potřebný item: . Podmínky pro získání: Žádné. Item v Dalaranu prodává npc Hobart Grapplehammer za 8000 goldů. Také je nutno podotknout, že změní v luk (bow). Hobart se nachází u Engineering trenéra.

Marksmanship

Blood obrazkupopis obrazkupopis obrazkupopis obrazku
Potřebný item: . Podmínky pro získání: Revered reputace u frakce Court of Farondis. Jakmile dosáhnete revered reputace u frakce Court of Farondis, u npc Veridis Fallon v Azsuně (je to quartermaster alá emissary) si lze pořídit za 1700 goldů.

Survival

Blood obrazkupopis obrazkupopis obrazkupopis obrazku
Potřebný item: . Podmínky pro získání: Žádné. Item padá z Ursoca v raidu Emerald Nightmare, tudíž čistě záleží na vašem štěstí. [odstavec]

Mage

Arcane

Blood obrazkupopis obrazkupopis obrazkupopis obrazku
Potřebný item: . Podmínky pro získání: Artifact Knowledge 6 nebo výše. Zajímavost: Explodování ovcí kliknutím; ovce, ovce, ovce. Pravděpodobná narážka na Warcraft 3. První krok spočívá v cestování napříč Broken Isles a použitím na několik zvířat. Jedná se o:
  • Azsuna - Cliffwing Hippogryph
  • Highmountain - Highpeak Goat
  • Stormheim - Plains Runehorn Calf
  • Suramar - Heartwood Doe
  • Val'sharah - Wild Dreamrunner
Můžete také použít tento příkaz, abyste si zkontrolovali, která zvířata vám ještě zbývají ("false" - nesplněno; "true" - splněno):
/run for k,v in pairs{Aszuna=43787,Stormheim=43789,ValSha=43790,Suramar=43791,HighMntn=43788} do print(k,IsQuestFlaggedCompleted(v)) end
Jako druhý krok kontrolujte ve vaší Class Hall, zda se tam nenachází npc Volatile Sheep. Pokud ano, rychle na ní klikejte pravým tlačítkem myši, dokud nevybouchne.
Poté zamiřte opět do Stormheimu a v okolí Runewood hledejte další ovci, tentokrát Enraged Volatile Sheep.
Vaším dalším cílem bude Elwynn Forest, konkrétně Tower of Azora. Budete svědky menšího, avšak celkem vtipného eventu. Na jeho konci vás v podobě dropu čeká právě .

Fire

Blood obrazkupopis obrazkupopis obrazkupopis obrazku
Potřebný item: . Podmínky pro získání: Artifact Knowledge 5 nebo výše. Item padá z náhodných mobů v Suramaru, tudíž vás čeká trocha toho grindění.

Frost

Blood obrazkupopis obrazkupopis obrazkupopis obrazku
Potřebný item: . Podmínky pro získání: Class Hall upgrade Teleportation Nexus. Zajímavost: Vracíme se na Draenor! Ve vaší Class Hall si zvolte upgrade Teleportation Nexus, otevře se vám zde několik portálů pro rychlejší cestování. Každý den je malá šance, že portál vás vezme na jiné místo a poznáte to podle emote v chatu "You hear a strange crackling from the portals downstairs.", což je pro vás signál využít jeden z těchto portálů. Ten vás místo toho ale přesune do Frostfire Ridge, kde na vás budou čekat ohniví elementálové a s nimi i .
[odstavec]

Monk

Brewmaster

Blood obrazkupopis obrazkupopis obrazkupopis obrazku
Potřebný item: . Podmínky pro získání: Class Hall upgrade Brewhouse. Jako první krok si ve vaší Class Hall zvolte upgrade Brewhouse, což způsobí, že se vám denně bude objevovat sud s pitím. Z tohoto sudu je šance, že vám dropne i .

Mistweaver

Blood obrazkupopis obrazkupopis obrazkupopis obrazku
Potřebný item: . Podmínky pro získání: Žádné. Item je drop z bossů Dragons of the Nightmare v Emerald Nightmare. Záleží tedy čistě na vašem štěstí.

Windwalker

Blood obrazkupopis obrazkupopis obrazkupopis obrazku
Potřebný item: . Podmínky pro získání: Splněná Suramar quest linie po ; 400 Ancient Mana. Item lze získat z finální truhly za splnění Withered Army scenaria v Suramaru. Samotné scenario spočívá v zabíjení všemožných mobů ve Faraanarských tunelech a sbírání truhel, přičemž máte k dispozici armádů Withered elfů. Zkrátká čím větší skóre, tím lepší loot. Avšak pro neplniče questů je tu háček - abyste měli přístup ke scenariu, musíte splnit questovou linii v Suramaru po a pokaždé mít na ruce minimálně 400 Ancient Mana (odvíjí se od počtu Withered, které dostanete).
popis obrazku
[odstavec]

Paladin

Holy

Blood obrazkupopis obrazkupopis obrazkupopis obrazku
Potřebný item: . Podmínky pro získání: Artifact Knowledge 5 nebo výše. Zajímavost: Tento hidden skin se podobá Reinhardtově kladivu z Overwatch. Item má šanci na drop z jakéhokoliv démona v Azsuně. Nevyhnete se tedy menšímu grindění.

Protection

Blood obrazkupopis obrazkupopis obrazkupopis obrazku
Potřebný item: . Podmínky pro získání: Splněná Suramar quest linie po ; 400 Ancient Mana. Item lze získat z finální truhly za splnění Withered Army scenaria v Suramaru. Samotné scenario spočívá v zabíjení všemožných mobů ve Faraanarských tunelech a sbírání truhel, přičemž máte k dispozici armádů Withered elfů. Zkrátká čím větší skóre, tím lepší loot. Avšak pro neplniče questů je tu háček - abyste měli přístup ke scenariu, musíte splnit questovou linii v Suramaru po a pokaždé mít na ruce minimálně 400 Ancient Mana (odvíjí se od počtu Withered, které dostanete).
popis obrazku

Retribution

Blood obrazkupopis obrazkupopis obrazkupopis obrazku
Potřebný item: . Podmínky pro získání: Artifact Knowledge 6 nebo výše. Zajímavost: Tato quest linie je inspirována teorií z Vanilly, jak v té době získat Ashbringer. Na konci se vydáváme do Acherusu, abychom Horsemany požádali o pomoc. Abychom získali potřebný item, čeká nás celkem dlouhá cestá plná nástrah RNG a cestování napříč Azerothem. Pokud máte splněnou podmínku, můžete začít prvním krokem. 1) Budete potřebovat:
  • - drop z hráčů v Alterac Valley
  • - loot z A Dusty Tome v Dire Maul.
popis obrazku
2) Musíte se vydat zabít Nefariana do Blackwing Lair a lootnout z něj . Je nutné podotknout, abyste NEPLNILI quest, který hlava nabízí - po odevzdání by zmizela a museli byste se pro ni vydat další ID. Hlavu budete potřebovat ve 4. kroku. 3) Pro splnění tohoto kroku MUSÍTE být momentálně ve specu Retribution. Promluvte si s npc Sister Elda ve vaší Class Hall. Dá vám .
popis obrazku
4) Zamiřte do Dire Maul West a promluvte si s npc Prince Tortheldrin, u kterého se vám odemkne dialogové okno, pokud u sebe máte a . Proklikejte se dialogem.
popis obrazku
5) Nyní se musíte vydat do Eastern Kingdoms a promluvit si s příslušným npc, které se odvíjí od vaší frakce.
  • Aliance - je potřeba si promluvit s npc Alexia Ironknife v Chillwind Camp ve Western Plaguelands.
  • Horda - promluvte si s npc Bardu Sharpeye. Nachází se v Tirisfal Glades v The Bulwark.
popis obrazkupopis obrazku
6) Vydejte se do Hearthglenu ve Western Plaguelands a přečtěte si zde Grand Inquisitor Isillien's Journal (souřadnice 42.36, 18.73).
popis obrazku
7) Zamiřte k Thondroril River (hranice s Eastern Plaguelands) a zde zabte npc Large Vile Slime, který vám dropne . Použijte item, vyvolá se lich, u kterého se proklikáte dialogovým oknem.
popis obrazkupopis obrazku
8) Nyní začíná RNG část. Běžte k řece a začněte rybařit, dokud nevylovíte . Za zmínku určitě stojí, že nezáleží na vašem fishing skillu. 9) Vraťte se s do Class Hall a promluvte si s Maxwellem Tyrosusem. Objeví se vám u něj dialogové okno, kterým se proklikejte. Poté vám nabídne quest , ve kterém se vydáte do Acherusu za novými Horsemany (upozorňuji, že do toho na Broken Isles - zkrátka si promluvte s flight masterem v Dalaranu). Splněním questu vám bude odměnou právě .
popis obrazku
[odstavec]

Priest

Discipline

Blood obrazkupopis obrazkupopis obrazkupopis obrazku
Potřebný item: . Podmínky pro získání: Artifact Knowledge 4 nebo výše. Zajímavost: Čeká vás hodně cestování. Začněte prvním krokem a to splněním podmínky. Poté si promluvte ve vaší Class Hall s npc Archivist Inkforge a dá vám knihu. Vaším úkolem bude cestovat po Azerothu a najít zbývajících 11 knih. Nachází se: Class Hall
  • První knihu obdržíte od npc Archivist Inkforge.
  • Za npc Juvess the Duskwhisperer na stole.
  • Za npc Meridelle Lightspark na přední poličce.
popis obrazkupopis obrazku
Dalaran, The Violet Citadel
  • Jakmile vstoupíte do budovy, nalevo od vás se bude nacházet npc Archivist Elysiana. Za ní, v pravé poličce je jedna kniha. Pochopitelně se jedná o Legion verzi Dalaranu.
popis obrazku
Broken Isles
  • Stormheim - drop z rare moba Inquisitor Ernstenbok (jihozápadně od Halls of Valor v jeskyni); souřadnice (62.4, 75.0).
  • Suramar - drop z rare moba Artificer Lothaire; nachází se v Moon Guard Stronghold (severozápadní část mapy); souřadnice (33.7, 15.0).
  • Azsuna - drop z rare moba Chief Bitterbrine; nachází se na pobřeží Azsuny v lodi Queen's Reprisal; souřadnice (65.1, 56.5).
  • Val'Sharah - v dungeonu Black Rook Hold, po porážce prvního bosse Amalgam of Souls, vstoupíte do místnosti, kde se v levé části na jednom ze stolů nachází jedna kniha.
Blood obrazkupopis obrazkupopis obrazkupopis obrazku
Northrend
  • Dragonblight - New Hearthglen; zamiřte do kostela a při vstupu se dejte doleva a vstupte do druhé místnosti po vaší levici. Kniha by měla být na poličce. Nutno podotknout, že má 1 hodinový respawn.
popis obrazku
Eastern Kingdoms
  • Western Plaguelands, Scholomance - vydejte se do místnosti, kde se nachází Instructor Chillheart. Kniha by měla být na šesté poličce zprava.
  • Tirisfal Glades, Scarlet Halls - vstupte do místnosti, kde se nachází poslední boss. Na levé straně by se měla nacházet kniha mezi stolem a poličkou.
  • Deadwind Pass - Karazhan (raid) - po zabití Curatora se vydejte do Guardian's Library a dejte se doprava a neměňte směr. V rohu by měly být 3 poličky s knihami a v jedné z nich se nachází ta, kterou hledáme.
Blood obrazkupopis obrazkupopis obrazku

Holy

Blood obrazkupopis obrazkupopis obrazkupopis obrazku
Potřebný item: . Podmínky pro získání: Exalted reputace u frakce Valajar. K získání budete potřebovat dva itemy, a sice a . Itemy po jejich získání pouze spojíte.
  • je drop z bosse Hyrja v Halls of Valor.
  • koupíte u npc Valdermar Stormseeker za 2000 goldů. Potřebná exalted reputace u frakce Valajar.

Shadow

Blood obrazkupopis obrazkupopis obrazkupopis obrazku
Potřebný item: . Podmínky pro získání: Žádné. Item má šanci padnout z bosse Il'gynoth v raidu Emerald Nightmare. Nechť vám přeje štěstí při dropu. [odstavec]

Rogue

Assassination

Blood obrazkupopis obrazkupopis obrazkupopis obrazku
Potřebný item: . Podmínky pro získání: Artifact Knowledge 4 nebo výše. Při lovu tohoto skinu se musíte vydat do Underbelly v Dalaranu, kde má šanci dropnout z rare mobů, co se tam spawnují.

Outlaw

Blood obrazkupopis obrazkupopis obrazkupopis obrazku
Potřebný item: . Podmínky pro získání: Artifact Knowledge 5 a 6 nebo výše. Zajímavost: Zažijete menší "setback" z Vanilly. Po splnění podmínky, má šanci boss Dargul (Neltharion's Lair) dropnout a boss Ash'Golm (Vault of the Wardens) dropnout . Po získání jednoho z těchto předmětu zamiřte do Stormheimu a promluvte se s Vethirem, ať vás vezme na Thorim's Peak (u Aliance se nachází v Lorna's Watch a u Hordy Cullen's Post - je však potřeba splnit příslušné quest série ve Stormheimu, aby se vám zde kvůli fázování spawnul). Jakmile budete na vrcholu, promluvte si s Thyrmjaris, přičemž MUSÍTE být v Outlaw specu. Dá vám quest , v jehož rámci musíte získat druhý potřebný item, jenž vám chybí. Tedy pokud jste první získali z Dargula, nyní farmíte už pouze ten druhý z Ash'Golma nebo obráceně. Po získání druhého itemu sežeňte 10x a vraťte se do Stormheimu na Thorim's Peak. Thyrmjaris vyvolá Thunderaana a po menším eventu je váš!
popis obrazku

Subtlety

Blood obrazkupopis obrazkupopis obrazkupopis obrazku
Potřebný item: . Podmínky pro získání: Žádné. Zajímavost: Připomenete si Troves of the Thunder King scenario z Mists of Pandaria. V Class Hall trezoru (Vault) můžete najít na zdi pověšené . Lootněte je a vezměte k Taoshi, čímž začnete scenario.
popis obrazkupopis obrazku
Vaším úkolem zde bude lootovat truhly, zabíjet nepřátelé a tím pádem nasbírat co nejvíce . Na konci scenaria / po vypršení časového limitu budete pomocí těchto klíčů otevírat Lei Shen's Burial Troves, které mají šanci, že budou obsahovat právě .
popis obrazku
[odstavec]

Shaman

Elemental

Blood obrazkupopis obrazkupopis obrazkupopis obrazku
Potřebný item: . Podmínky pro získání: Artifact Knowledge 4 nebo výše. Tentokrát se vydáte do Underbelly v Dalaranu a z místních rare mobek může padnout právě .

Enhancement

Blood obrazkupopis obrazkupopis obrazkupopis obrazku
Potřebný item: . Podmínky pro získání: Artifact Knowledge 4 nebo výše. Item má šanci padnout z world bossů Flotsam a Levantus.

Restoration

Blood obrazkupopis obrazkupopis obrazkupopis obrazku
Potřebný item: . Podmínky pro získání: Žádné. Vydejte se do dungeonu Eye of Azshara a začněte grindit, případně se i trochu modlit k RNG bohovi. má šanci, že padne z jakéhokoliv moba či bosse v tomto dungeonu. [odstavec]

Warlock

Affliction

Blood obrazkupopis obrazkupopis obrazkupopis obrazku
Potřebný item: . Podmínky pro získání: Artifact Knowledge 5 a výše. První krok k získání toho hidden skinu je získat item , který dropuje z eredarských npc (např. ve Faronaaru v Azsuně - západně od Illidari Stand), ale také z Shadowsworn Defilerů v Highmountain. Pro tuto část musíte mít splněnou podmínku výše.
popis obrazku
Item vám dá quest , ve kterém budete muset posbírat 13x . Tyto lebky získáte zabíjením rare elit v rámci world questů napříč Broken Isles (koukejte po world questech označené modrým drakem). Po získání těchto lebek zamiřte do Deadwind Pass, jmenovitě ke katakombám Karazhanu (souřadnice - 38.5, 72.8), kde naleznete Executioner's Altar. Použijte zde lebky k vyvolání npc Sataiel, ze které vám poté padne.
popis obrazkupopis obrazku

Demonology

Blood obrazkupopis obrazkupopis obrazkupopis obrazku
Potřebný item: . Podmínky pro získání: Artifact Knowledge 4 a výše. Jediné, co vám k získání tohoto skinu stačí, je trocha štěstí a správná lokace k farmení. Stejně jako u specializace Affliction, budete totiž pouze zabíjet eredar moby, opět. Vřele doporučuji lokace Highmountain Burial Ground v Highmountain nebo opět Azsunu. Z Eredarů vám postupně, s určitou procentuální šancí, budou padat itemy v následujícím pořadí: , , , , a nakonec . Tudíž vytrvejte ve svém farmení!

Destruction

Blood obrazkupopis obrazkupopis obrazkupopis obrazku
Potřebný item: . Podmínky pro získání: Class Hall upgrade Demonic Offering. S tímto upgradem máte možnost jednou za den vyvolat, ve spolupráci s ostatními warlocky, ve vaší Class Hall elitu, ze které je šance, že vám spadne právě . [odstavec]

Warrior

Arms

Blood obrazkupopis obrazkupopis obrazkupopis obrazku
Potřebný item: . Podmínky pro získání: Žádné. Zajímavost: Dáte si duel se samotným Saurfangem! Ve vaší Class Hall se nachází npc Master Smith Helgar, se kterým si zkuste každý den promluvit, dokud se vám u něj neobjeví dialogová možnost "Is there an axe equal to Strom'kar?". Proklikejte se dialogem. Ihned poté vám nabídne quest , ve kterém se vydáte do Dalaranu promluvit si se Saurfangem. Vraťte se do Class Hall za Master Smith Helgarem a opět zahajte dialog. Jako další krok se vydejte do vaší Class Hall arény Circle of Glory a započněte se Saurfangem duel. Sundejte ho na 50 % HP a máte vyhráno, čímž se vám daný quest splní a nový skin je váš!
Blood obrazkupopis obrazkupopis obrazku

Fury

Blood obrazkupopis obrazkupopis obrazkupopis obrazku
Potřebný item: . Podmínky pro získání: Exalted reputace u frakce Valajar. Pro získání budete potřebovat 3 itemy, a sice:
  • - drop z bosse God King Skovald v Halls of Valor.
  • - drop z world bosse Shar'those.
  • - drop z world bosse Nithogga.
Po získání všech 3 itemů je stačí spojit dohromady a je váš!

Protection

Blood obrazkupopis obrazkupopis obrazkupopis obrazku
Potřebný item: . Podmínky pro získání: Artifact Knowledge 5 nebo výše. Vyrazte do Highmountain, konkrétně do Neltharion's Vault (jeskyně jihovýchodně od Thunder Totemu). Jakmile budete vevnitř, napište do chatu tento script:
/run print(IsQuestFlaggedCompleted(44311))
Pokud se vám objevilo "false", zkuste to další den. Pokud "true", zamiřte hlouběji do jeskyně, přesněji k cestě se zlatem, kterou také poznáte tak, že se zde hemží koboldy. Prohledávejte tyto kopce zlata, dokud nenarazíte na interaktivní objekt v podobě vašeho nového skinu. Dalším znakem toho, že váš den je ten správný, může být i emote v chatu, která se objeví před vstupem do jeskyně: You hear a strange roar from the cavern ahead.
Blood obrazkupopis obrazku
Byla pro vás tato guide užitečná? Podělte se s námi v komentářích!

Naposledy upravil/a Hanzias 18.12.2016 v 02:29:00.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Nyxi 05.10.2017 17:33

Nádherný článek,ve spoustě mi pomohl,ale mám takový menší problém s DH,vždy když letím do suramaru na místo kde by měl být downfall tak tam bohužel není,chodím to kontrolovat už celý týden a nikdy za tu dobu tam nebyl,kdyby popřipadě někdo věděl co s tím budu rád když mi dá někdo vedět,děkuji a přeji hezký den ^^

tkrejc 10.11.2017 17:38

Od posledního patche a tim ze můžeš litat musis nejdriv sehnat ten item jinak se tam neobjeví. Nekde sem na to narazil ze to upravili aby to nebylo tak jednoduchý.

Esperanta 15.01.2017 14:42

Hmm, dneska jsem šla s Frost DK Icecrown Citadel a u Deathbringer Saurfanga mi padly Runes of Darkening.

Praotectrekkie 25.01.2017 10:03

Zkusil jsem už 2x v ICC a nic. Dnes jsem chtěl zkusit potřetí, ale zrovna jsou aktivní Soultakers, tak sázím téměř na jistotu a a na Saurfanga/Arthase půjdu, až kdyby World Boss náhodou zklamal.

MPosp 19.12.2016 13:25

Dungeony nehraju a hráče nezabíjím ... takže nic, no ... beztak považuji za pěkné a povedené akorát tak zbraně paladinů, z ostatních mě nic nezaujalo.

Praotectrekkie 19.12.2016 11:34

Oisin
Hezký článek. Jen bych to osobně udržel v tajnosti aby to zůstalo opravdu jako bonusový vzhled. Vím, že to není možný, protože návody jsou dnes úplně na vše, ale k čemu je teda hidden skin, když ho za chvíli má úplně každý? Jinak jako ex warlock musím říct, že hlava je prostě skvělá a chtěl jsem ji od chvíle, kdy ji představili BTW ještě možná doplňte, že některé zbraně (Spriest, Arca mage, Demo lock atd) mluví s hráčem, popřípadě mají efekt na okolní svět. <3 Legion
Tak kdo nechce, nemusí koneckonců na název článku klikat (tady, na WoWHeadu nebo kdekoli jinde). Maximálně se pak dozví, že nějaký Hidden Artifact skin existuje. ale objevit si ho může sám.

sw1tchCZ 19.12.2016 09:58

Ellendway
Toto je bohužel problém. Jakmile někdo najde skrytou věc, hned se o tom píše. Stačí se podívat například na týdenní WQ, ve kterém jde získat ten suprový vodní mount nebo pet.
Nebo novej boss v Gnomereganu

Ellendway 18.12.2016 20:35

Oisin
Hezký článek. Jen bych to osobně udržel v tajnosti aby to zůstalo opravdu jako bonusový vzhled. Vím, že to není možný, protože návody jsou dnes úplně na vše, ale k čemu je teda hidden skin, když ho za chvíli má úplně každý? Jinak jako ex warlock musím říct, že hlava je prostě skvělá a chtěl jsem ji od chvíle, kdy ji představili BTW ještě možná doplňte, že některé zbraně (Spriest, Arca mage, Demo lock atd) mluví s hráčem, popřípadě mají efekt na okolní svět. <3 Legion
Toto je bohužel problém. Jakmile někdo najde skrytou věc, hned se o tom píše. Stačí se podívat například na týdenní WQ, ve kterém jde získat ten suprový vodní mount nebo pet.

Oisin 18.12.2016 18:39

Hezký článek. Jen bych to osobně udržel v tajnosti aby to zůstalo opravdu jako bonusový vzhled. Vím, že to není možný, protože návody jsou dnes úplně na vše, ale k čemu je teda hidden skin, když ho za chvíli má úplně každý? Jinak jako ex warlock musím říct, že hlava je prostě skvělá a chtěl jsem ji od chvíle, kdy ji představili BTW ještě možná doplňte, že některé zbraně (Spriest, Arca mage, Demo lock atd) mluví s hráčem, popřípadě mají efekt na okolní svět. <3 Legion

Praotectrekkie 18.12.2016 18:20

Díky za podrobný nívod. před chvilkou jsem získal Guise of the Deathwalker (Havoc Demon Hunter). K tomu snad drobné doplnění - k Downfalloci se dá při správním nasměrování doletět i ze severního konce Dalaranu, akorát je jistější použít Goblin Glider Kit, zaměřit Downfalla a před vypnutím kitu si nasadit křídla.

Jikonekt 18.12.2016 17:49

Jen skoda, ze krom fury/arms wara a outlaw roguny mi vsechno prijde osklivy T Pak nemam vubec motivaci to delat/shanet, kdyz to nepadne nejak samo behem hry jako treba pro frost DK apod...

18.12.2016 06:04

Kdyztak bych doplnil takovou odrbavku, kterou nejspis vsichni znaji staci odblokovat ten nejjednodusi artefakt vaseho specu nasadit si ho a udelat ty pozadavky na dalsi barvy a po tech 100 dungach nebo world questech nevim co tak se vam odemcou barvy i u hidden skinu ktery nevlastnite takze po zmene speci muzete pouzit hidden skin i jinyho specu u kteryho ste zatim podminky nesplnily jediny co je zamceny je ten prvni na kterej je tahle guide na dalsi tri barvy muzete pouzivat jak je libo

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet