Hratelní Nightborne - změna kritérií

  Nightborne    Patch 7.3.5    PTR   

Na Nightborne se jistě těší mnoho hráčů, obzvláště příznivci Hordy. Nicméně byla trochu změněna kritéria potřebná k odemčení této rasy. O co půjde?

 

Hlášky jako "An illusion! What are you hiding?" nebo "Something's not quite right." si jistě oblíbilo mnoho z vás, převážně v dobách contentu patche 7.1. Nakonec se Blizzard rozhodl, že v novém datadisku nám tuto skupinku elfů zařadí jako hratelnou rasu v řadách Hordy. 

 

Nicméně, nebude to jen tak, jak jsme vás již několikrát informovali. Smutný na tom je fakt, že pokud budete chtít hrát za tyto detektivy přes iluze, cesta bude poněkud trnitější. Původně byly požadavky k odemčení této rasy na PTR Exalted reputace s Nightfallen a achievement achievement #11124. Zajdu si do Suramaru a tak nějak to dodělám, že? No, spíš se zdá, že to bude mnohem delší procházka touto skvostnou lokací.

 

Nyní jsou na PTR jako kritéria uvedena Exalted reputace s Nightfallen a achievement achievement #11340. Co to znamená? Větší čas strávený v Suramaru, jelikož nestačí udělat achievement vázající se jen k loremasterovi, ale i tento, který se k příběhu Nightborne váže ještě více. Logické to minimálně z hlediska lore je. Přeci jen Nightborne už nežijí 10 000 let na jednom místě (osobně by mi asi šiblo). Ti z vás, kteří Legion content pravidelně dělali, včetně kampaně v Suramaru, si mohou oddychnout.

inssurection.png

Začínající či vracející se hráči tu cestu budou mít holt trnitější, ale ne nemožnou. Jistou motivací může však být mount item #142436, který je k achievement #11340 přímo vázan ke questu quest #45372, i k poráže Gul'dana v Nightholdu na jakoukoli obtížnost. Za tento quest vám aspoň onen arkánový tygr bude k dispozici jako služebník.

 

Berte však na vědomí, že se změny týkají pouze PTR, tudíž se cokoli může opět změnit.

 

Co na tuto změnu říkáte? Je to logický krok, nebo jen další přítěž?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Jikonekt 09.01.2018 09:13

Ja nejak nechapu co mate s tim, ze je tezky udelat exalted repky na Argusu vzdyt ja je mam hotovy uz ted i na altech, staci tam jen obcas udelat naky WQ a jde to samo. Zadny dlouhy farmeni k tomu potreba rozhodne neni.

Bellatrix 09.01.2018 11:31

Taky mi to nepřijde extra obtížný, i když možná o něco delší. Ale jako docela zásadní rozdíl vnímám to, že farmení repky na Argu je prostě... já nevím. Mně se Argus moc nelíbí a nijak zvlášť mě neláká se na něm zdržovat. Musela bych se do toho spíš nutit. Kdežto dělání prakticky čehokoli na Broken Isles mi zkrátka nevadí, protože si přitom můžu procházet ty lokace, který se mi skoro všechny hrozně líbí, je tam příjemnější prostředí. Kdežto u Argu jsem měla neustále pocit "rychle odsud pryč".
(Don't get me wrong, já považuju za korektní, že ta planeta nemá příjemný prostředí, protože Legie a tak vůbec, ale trávit čas tam prostě nechci. )

Šéfredaktor WoWfan.cz

Jikonekt 09.01.2018 12:24

@Bellatrix Zas pomocí těch portálů se tam ty WQ dělaj rychle, člověk se doslova vynoří vedle nich a navíc ty repky člověk může dodělat klidně pomalu přes mise followerů c Class halls a nemusí tam vůbec páchnout :_)

KiroNet 09.01.2018 03:18

Já jako člověk který hrál Legion max 1 týden např. vůbec nechápu rozdíl v těch achievementech. Čim je ten druhej složitější než ten první?

LordWidmont 09.01.2018 06:23

V Suramaru jsou dvě příběhové linky, jedna je fajn, druhá ujde, a nevím na co si furt Horďáci stěžují, to Aliance musí farmit repku na Argusu

Hanzias 15.01.2018 21:30

Abys mohl splnit achiev Insurrection, musíš mít ten před ním - Good Sumararitan. On na něj totiž navazuje a bez Good Sumararitana se nikam nehneš.

orcsus 08.01.2018 23:21

Mi se teda linka Insurrection velmi líbila, byla propracovaná a s pěkně navazujícím příběhem. Na druhou stranu Good Suramaritan byla pro mě utrpením, jednak to byla spíše nuda (i když Jarlovská linka se mi líbila) nebo to bylo celkem otravné na plnění. Myslím ale, že tyto podmínky trochu vykompenzujou Alianci, která musí splnit exalted reputace na Argusu.

Sakki 08.01.2018 22:37

Tak záleží jestli je to dočasný nebo trvalý způsob zpřístupnění těch ras. Pokud je to jen do BfA, tak s tím nemám problém, pokud ale to tak zůstane i při vydání BfA, tak to nepovažuji za dobrý nápad - nutit hrát lidi zpětně starý datadisk a dělat pár týdnů staré daily questy na repku, aby mohli hrát za rasu, kterou chtějí hrát...

kritik 11.01.2018 01:46

JJ a to neni jedinej problem, celej Legion system na farmeni se musi nejak zmenit pri vydani pristiho datadisku, napr quest linie na class mounta na altech uz je ted hodne velkej opruz protoze delate z 90% porad to samy a jenom z 10% tam jsou jiny class questy a delat to znova i v pristim datadisku bude jeste nudnejsi navic vas to nuti obcas chodit legion dungy, beru to ze je pak solnete ale i tak to nedava moc logiku, az skonci tento datadisk nikdo uz se nebude chtit moc vracet na broken isles, teda aspon ja urcite ne ....

Zug 08.01.2018 19:11

Tak já jsem fakt jeden z mála co Suramar zbožňoval. Moc hezky provedená příběhová linka, krásné město (se Silvermoonem a Gilneas City jediné město co vypadá opravdu jako.. no, město.) Už jsem to dokončil třikrát a ještě mě to neomrzelo... narozdíl od takového Argusu nebo Stormheimu. V každém případě dobrá volba ze strany Blizzu. Takhle lidi aspoň získají epic mounta na Nightborne. xP

Bellatrix 08.01.2018 13:32

Asi si tím vysloužím pár mínusů, ale mám velkou radost z toho, že Blizzard takhle dbá na korektnost z hlediska lore i za cenu toho, že tím nejspíš naštve pěknou řádku lidí. Legion byl v mnoha ohledech docela velký fan service (a to říkám jako někdo, kdo ten datadisk má rád), takže bych docela ocenila, kdyby v BfA bylo víc věcí, u kterých bych si řekla "Jo, tohle je tady proto, že to tak Blizzard zkrátka uznal za vhodný, ne proto, že tím chtěli získat víc subscriberů nebo návrat těch starých".
A než začnete argumentovat tím, že nové rasy jsou fan service jak hrom - osobně si myslím, že kdyby se zrovna v tomhle ohledu chtěl Blizzard podbízet hráčům, vypadaly by ty nové rasy trochu jinak. Resp. jejich složení by imo bylo odlišné.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Esperanta 08.01.2018 17:18

Beztak ty plusy máš, protože jsi chtěla mínusy.

Bellatrix 08.01.2018 20:04

@Esperanta Jn

Šéfredaktor WoWfan.cz

Fuarran 08.01.2018 12:26

Naštěstí mám splněno... absolvovala jsem to se čtyřma postavama a už nechci

Esperanta 08.01.2018 17:19

Já s jednou a stačilo. A to jsem z toho chtěla dělat Blizzard Must Be Crazy. Nope, nope, nope.

Darswaithe 16.01.2018 03:39

@Esperanta PROSÍÍÍÍÍÍÍM udelejto pozvu te zato na nakou mňamku

skillet95 08.01.2018 07:22

Suramar mě strašně bavil, když jsem viděl nadpis příspěvku docela jsem sr lekl ale o nic nejde...achiev mám dávno hotový a nic na něm není

Jikonekt 07.01.2018 22:57

Mne osobne Suramar jako lokace strasne moc nebavil a nelibil se mi... Q linky jsme tam sel delat s eskripajicima zubama kvuli litani a (nesmejete se :_) A omylem sem driv dodelal celou linku prave na Insurrection, protoze sem si to spelt a myslel, ze je potreba k litani dodelat prave tohle. Nicmene jsem rad, ze to mam tudiz za sebou :_)

kritik 08.01.2018 01:29

Podle me udelat to jednou je jeste ok, aspon vas vzdy neco prekvapi, ale zkousel jsem delat aspon casti s altama kvuli ap a to je teprve pravy peklo a kdyz se k tomu prece jen dokopete tak vas zase pribrzdi repka, nektery veci ve wow jsou proste takovy ze udelat to jednou s mainem a nikdy vice :-)

Jikonekt 08.01.2018 01:41

@kritik To ano, na altech nemam z q hotovyho temer nic a ani se na to nechystam, staci to opravdu jen jednou a pak uz jen max neco malo pri leveleni altu, dokud nemaj 110...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet