Ira Dei zabili Garroshe ve verzi 10m HC

http://wowfan.cz//pic/uploaded/sog
První CZ/SK guilda již Garroshe na HC zabila. Bylo to ve verzi 25m a byla to před nedávnem guilda Black Division. Nyní se povedlo další naší guildě zabít Garroshe na HC. Povedlo se to Ira Dei ve verzi 10m! Vítězství to nebylo jednoduché. Stejně jako mnohým guildám před nimi, ani jim se nevyhnul problém se sestavou. O tom, jak složitý to byl progress, může naznačit i následující citace.
Poněkud smutně uzavřený datadisk, mířili jsme výš, ale nakonec můžeme být rádi, že to s odřenýma ušima průměrnými čtyřmi raidovacími dny týdně dopadlo, co se týče ranku, o trochu lépe, než minulý raid kontent.
A tak i přes slušně našlápnutou jízdu a následné zpomalení, se jim podařilo úspěšně progress tohoto patche dokončit a WoWfan tým jim tímto gratuluje. Níže se můžete podívat na videa ze zabití bosse z pohledu Arcane Mága a Resto Shamana.
Pokud se podíváme, kolik guild porazilo Garroshe na HC, dostaneme se dle WoWProgresu aktuálně na číslo 135. A já bych se rád zeptal. Je to pro vás moc nebo málo? Neustále slýcháme, jak je WoWko stále jednodušší a že je to hra pro děti. Jenže když se podíváme na statistiky, tak skutečně málo guild dokončí aktuální content v daném čase. Přijde vám WoWko jednoduché? Jaké jsou vaše názory na jednoduchost WoWka? Co říkáte na progress Ira Dei? Jak se vám líbí videa? Jak je na tom vaše guilda s progressem? Myslíte, že existuje dost kvalitních CZ/SK guild?

Naposledy upravil/a Astra 04.12.2013 v 09:16:03.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

d00mgiv3r 03.12.2013 19:03

4 dny v tydnu? Jsem myslel ze Ugros mel nejake emo kvuli tomu ze nechtel raidovat 6 dni v tydnu?

ExodRE 03.12.2013 19:01

4 raidovací dni... DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Lockdaar 03.12.2013 18:58

Metiu
to ze ho zabilo menej ludi suvisi skor s tym ze hra stratila 5 milionov hracov
řekl bych, že těch hardcore hráčů z top guild to moc neztratilo... jen to prostě není tak lehký, jak si válná většina milovníků hardcore vanilly, kteří ji ve skutečnosti ani vůbec nehráli, myslí..

Metiu 03.12.2013 18:48

to ze ho zabilo menej ludi suvisi skor s tym ze hra stratila 5 milionov hracov

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet