Ira Dei zabili Garroshe ve verzi 10m HC

http://wowfan.cz//pic/uploaded/sog
První CZ/SK guilda již Garroshe na HC zabila. Bylo to ve verzi 25m a byla to před nedávnem guilda Black Division. Nyní se povedlo další naší guildě zabít Garroshe na HC. Povedlo se to Ira Dei ve verzi 10m! Vítězství to nebylo jednoduché. Stejně jako mnohým guildám před nimi, ani jim se nevyhnul problém se sestavou. O tom, jak složitý to byl progress, může naznačit i následující citace.
Poněkud smutně uzavřený datadisk, mířili jsme výš, ale nakonec můžeme být rádi, že to s odřenýma ušima průměrnými čtyřmi raidovacími dny týdně dopadlo, co se týče ranku, o trochu lépe, než minulý raid kontent.
A tak i přes slušně našlápnutou jízdu a následné zpomalení, se jim podařilo úspěšně progress tohoto patche dokončit a WoWfan tým jim tímto gratuluje. Níže se můžete podívat na videa ze zabití bosse z pohledu Arcane Mága a Resto Shamana.
Pokud se podíváme, kolik guild porazilo Garroshe na HC, dostaneme se dle WoWProgresu aktuálně na číslo 135. A já bych se rád zeptal. Je to pro vás moc nebo málo? Neustále slýcháme, jak je WoWko stále jednodušší a že je to hra pro děti. Jenže když se podíváme na statistiky, tak skutečně málo guild dokončí aktuální content v daném čase. Přijde vám WoWko jednoduché? Jaké jsou vaše názory na jednoduchost WoWka? Co říkáte na progress Ira Dei? Jak se vám líbí videa? Jak je na tom vaše guilda s progressem? Myslíte, že existuje dost kvalitních CZ/SK guild?

Naposledy upravil/a Astra 04.12.2013 v 09:16:03.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Mechanus 04.12.2013 15:24

Mortuque
.@Caracis - Když už se chceš navážet, tak je to vážně Orgrimmar, máš to dokonce i v tom obrázku v článku, nebo se můžeš podívat, až tenhle týden budeš Xkrát dobíhat do instance, tam je to myslim taky. Nevyčetl jsem ti pravopisnou chybu, ale věcnou chybu (pokud si to nepochopil, jsou to dvě rozdílná slova s různým významem).
Já se do tebe nenavážel, když už jsme u toho, jen jsem kostatoval, že místo argumentace opravuješ chyby a že jsem si toho vědom, že tam ty chyby mám (ach ten Pratchett)a navíc je opravuješ ještě špatně. A proč?Lze použít i slova typuju studentíka, ve smyslu typizace, id est označuju na určitý typ na základě výchozích znaků, tak jak spadají do mého profilu (typu). Jelikož jsem nicméně tipoval, pak se vskutku jednalo o chybu gramatickou a nikoliv významovou. Navíc mi nemůžeš vyčítat významovou chybu, neboť v kontextu toho co jsem napsal lze použít obojí. Jinak odkaz na logy nelze považovat za relevantní důkaz, protože logy lze vždy nezveřejnit, z čehož plyne, že uveřejněné logy jsou vždy minimální čas v raidu, nikoliv nezbytně však čas raidování.

Mortuque 04.12.2013 14:26

z tvého*

Mortuque 04.12.2013 14:25

Ok, na logy jsem vás už jednou odkázal, je mi to jedno melte si to svoje, přijde mi to dost patetický se tu s váma hádat. Jen teda Exodre máš tam pár nepřesností s tvého deníčku - jsem si docela jistej, že 7/7 jsme tenhle kontent neraidovali ani jednou; odešla nám sova, protože jsme delší dobu raidovali jen 3/7, takže těch 10,5 lidí a problémy se skládáním jsme měli až po tom. Nikdy jsem neřekl, že to nestálo hodně času, nikdy jsem neřekl, že jsme neměli v plánu jet až do konce 5/7. To, že nechápeš, co znamená průměr je jiná věc (6/7 a 2/7 dá fakt průměr 4/7).A vážně nevím, kdy jsme měli minulý kontent nějaký prohlášení o raid time.@Caracis - Když už se chceš navážet, tak je to vážně Orgrimmar, máš to dokonce i v tom obrázku v článku, nebo se můžeš podívat, až tenhle týden budeš Xkrát dobíhat do instance, tam je to myslim taky. Nevyčetl jsem ti pravopisnou chybu, ale věcnou chybu (pokud si to nepochopil, jsou to dvě rozdílná slova s různým významem).To, že bych vám chtěl říct, že jste vyplatlanci byla asi tak poslední myšlenka toho přirovnání. Možná by to trošku chtělo číst mezi řádky.@hovna se srovnáváním se s BD/děláním ramen - To jsou většinou věci, co nám do úst vkládají ostatní@LF - ten váš hate začal celkově hned po tom, jak jsme přestali skládat 25man a šli na 10ku (nebylo to žádný házení přes palubu, prostě nebyli lidi a já osobně jsem rezignoval na snahu dobírat to znova z CZ/SK komunity), jestli vám tolik ležíme v žaludku, nechte si to pro sebe, nepište nám nesmysly na shoutbox, nezajímá nás to. Přeju vám hodně štěstí s dokončením SoO

Gappo 04.12.2013 14:10

Moc pěkné, gratuluji. Hádáte se jak banda dětí na hřišti, to je šílené. Vždyť je to jen hra

04.12.2013 13:59

Benosh: podle mne to je jen zavist:-) taky gratuluju jen skoda ze ste nepredbehly ze startu BD mely ste pekne naslapnuto mohy ste bejt aspon kolem top 30 pokud ne lip

Benosh 04.12.2013 13:53

GZ Ira Dei! 10man se skládá z několika důvodů, shrnutím může být to, že získat stejný loot v méně lidech je prostě méně složité. Nebudu vypichovat detaily, které jsou nebo nejsou lehčí, Blizzardu se po WotLK rozpadlo hodně 25tek, protože je daly ilvlem na stejnou úroveň s desítkama a jsou si toho vědomi.Ať si Ira Dei tvrdí, co chce, mají to dole, to je důkaz toho, že tomu museli dát hodně trpělivosti, ať už třeba za 8 dní v týdnu. Jak tak vidím ten hate tady, tak bude hodně zajímavé, kolik guild bude ve WoD progressovat Myth na DT, protože nějaká domluva se slušným chováním nemá v naší komunitě místo.

Deadmau 04.12.2013 13:52

cerberos
Ano,je to smutné..podle mě je až moc kvalitních hráčů z česko-slovenské komunity,ale
Myslím, že ve wowku je kvalita podmíněna především časem stráveným ve hře a časem, který jsou lidé ochotni investovat do hraní a raidování + jak dlouho svou postavu hrají.

Aemas 04.12.2013 13:45

gz*

Aemas 04.12.2013 13:41

gl ke killu...a co se tyce raid timu top gild, tak prichazi taky v uvahu to, ze top gildy (cz/sk) vycisti content treba za 2 mesice...maji sice narocnejsi raid time (4-6dni/tyden), ale softcore gildy ten content vycisti taky, ale treba o 2 mesice pozdeji...takze s celkovym raid timem jsou na tom dost podobne, softoce gildy stravi na progresu celkove treba i vice casu, protze top gildam farma zabere v pozdejsich fazich uz jen treba den.

Mechanus 04.12.2013 13:31

Když už se chceš navážet, tak tam je ještě Oggrimar místo Orgrimmar, ale bohužel edit nefunguje a já odesílám a pak to celé přečtu a opravím, ale wowfan neumožňuje editaci příspěvků. Ale je fajn, že místo argumentu hledáš pravopisné chyby. Totéž to tvé předchozí srovnání. Když už začínáš srovnávat s půlkou českého národa a pak máš tu drzost psát něco o úrovni. Ale jak psal Exod, kdyby jste přiznali že to sebralo mrtě času a byl to záhul, tak nikdo neřekne ani slovo, je to konec konců váš čas. Ale když už napíšete 4 průměrné dny tak to je výsměch zdravému rozumu. Zavinili jste si to sami tím, že se srovnáváte s BD, vymlouváte se jak je 10man těžší (hm, tak proč o tolik víc 10man guild?), přitom nemáte srovnání, protože 25man jste někteří nikdy nejeli. Stejně tak v ToTku jste se zkoušeli srovnávat s BD... ale tak nějak jste zapoměli, že Ira Dei si 25man neudrželo, narozdíl od BD. Ono totiž obětovat slabší lidi, hodit je přes palubu a přejít na 10man a pak si tleskat, jak jsme imba, to moc práce nevyžaduje, ale udržet 25man už ano.Koneckonců T12 a Conspiracy jsou nádhernou ukázkou toho jak to občas dopadá. Ale třeba vás podceňuji a na 20 to zvládnete skvěle, seberete 10-11 dalších super lidí a pojedete na top 10. A Mortuque, nikdy jsem se netajil tím, že jsem lékař a ne nevystudoval jsem z odřenýma ušima. Jinak kdyby jsi viděl některé přednášky od profesorů, tak by jsi žasnul nad chybami. Ale nikdy jsem vás nesrovnával s vypatlanci nebo něco podobného, jak to u tebe vyznělo, když už píšeš o úrovni. A mimochodem co tedy děláš ty, když se, ja se zdá, cítíš být tak vysoko nad mou úrovní?ad iMad - proč výmluvu? My neaspirujeme na realm first nebo něco podobného, raidujeme svým tempem, což jsou opravdu 4 raidy týdně, občas pro nedostatek lidí 3 a nemáme extra raidy nebo extra dlouhé raidy.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet